Peki kızlar, sizce gerçekten karmaşık mıyız? Tabiiki herkes için geçerli değildir bu yazılanlar ama aşağı yukarı bence kadınların %90nı böyledir 💁🏻♀️ Peki sizce kadınlar karmaşık mıdır?
Adam kadınları dolaylı anlatmayarak, kendisinin ne kadar da Zarf Tümleci olduğunu ifade etmeye çalışıyor aslında! Ve kendisini okuyan kadınlara da bi nevi ''Zarf atıyor'' aslında :)
Kadınları çözmeye çalıştığında, Onların Akıl + Duygu ile yaşadığını farketmek çokta zor değil. Biz erkekler sadece akıl ile hayatımızı yönetmeye çalıştığımız için kadınlar bize karmaşık geliyor. ( Bu durum hem kadınlarda hem de erkekler için -istisnalar kaideyi bozmaz- dedirten cinsten ) :)
Bana sorarsan zaman zaman gerçekten karmaşık olabiliyorsunuz ama tespit doğru. Bütün bunlara ek olarak bir de her zaman evet haklısın derse erkek, o zaman mutlu erkek olur yoksa işi zor.
o kadar karmaşık olduğumuzu düşünmüyorum çoğu erkek can kulağıyla dinlemesini bilmiyor sonra kadınlar niye böyle anlamıyorum diyor sorumluluk almammaktan ve cahillikten başka bir şey değil
Bence kadınlar karmaşık değil, detaylı 🙂 Erkekler de basit değil, daha direkt. Kadınların çoğu duygularını ince ayarlı yaşıyor, o yüzden dışarıdan “karışık” görünüyor. Aslında ne istediğini bilen kadın çok net oluyor. Sorun, insanların birbirini gerçekten dinlememesi. Dinlendiğimizde, anlaşıldığımızda hepimiz gayet anlaşılırız 💬✨
Karmaşıktan ziyade korkuları çekinceleri bizden, erkeklerden, farklı oluyor. Örneğin, ben gece dışarda yürürken bana ne olur diye korkmuyorum, kadınılar ise başıma bişey gelir mi bana bişey yaparlar mı korkusu yaşayabiliyor. Ayrıca sana birşeyi itiraf etmeye karar verdim yazarsan. İyi geceler
Karmaşık değil ama mesela bazen oturuyorsjn yemek yiyorsun ya da kafe de kahve içiyorsun kız bir anda 1 yıl önceki meseleyi masada patlatıyor ne olduğunu da söylemiyor erkek de durduk yere trip yiyor belki kız suratını ekşitiyor erkeğin beynı yanıyor.. bu ne abi bu ne perhiz nu ne lahana turşusu 😬😬😬
Bunlardan anlamayan erkek kadınlardan uzak dursun. İlla evli sevgili falan (bi madde hariç) olmaya gerek yok. Bunlar normalde erkeğin kadına karşı davranışlarından birkaçı sadece
Siz kadınlar karmaşık değilsiniz de, biz çok düz ve basitiz bence! Cem Yılmaz'ın dediği gibi erkek analog, kadın digital varlıklar :D
Bize 6 kere 8 dediklerinde hemen cevaplarız 48 diye ama siz kadınlar Ona bu soruyu neden sorduğumuzu, bilgisini mi sınadığımızı - ispata gerek olmadan pratik zeka olduklarıyla alakalı bi sıkıntı mı var gerginliği - İlk Türk matematik Profesörünü - maksadımızı merakımızı derken , biz basit ve düz erkeklerin beynini ssss... Neyse :D
Bence kadınlar karmaşık değil, derin ve çok katmanlılar; hislerini, düşüncelerini ve sınırlarını aynı anda taşımak bazen başkalarına karışık gelebiliyor ama aslında doğal bir bütün.
Daha doğru çok az söz var 👏 mesela kadın bi konuda çok konuşup birden sustuysa, o konu ile ilgili kararı da çoktan vermiştir. Genelde umudumuz varsa çabalarız yoksa ya susarız ya gideriz 💁🏻♀️
Bak kadından al haberi 😅 peki şöyle soru sorayım. Bir kadın konuştuğu kişiyle hiçbir sorunu yokken bir anda neden gider. Ama hiçbir sorunu yok. Kadından alalım haberi 😅
Yok hatta hakkını helal et kb demişti sonradan. Bende iştr kafa takılmış ne oldu acaba dedim. Ve gerçekten hiçbir şey yoktu. Bir kardeşimle konuşurken bu yaşandı ve gerçekten sorun yoktu. Olsa günler sonra helallik istemezdi heralde
Evet ben şunu da derim bazen samimiyet de bir ön yargıdır. Geri adım atmanı sağlar. Belki de ne kadar sağlıklı iletişim kursan da kısa sürede gelen samimiyet insanı rahatsız edebilir.
Karmaşık geliyorlar neden dersen değişik ruh hallerine burunmeleri olabiliyor doğası gereği bir de her şeye detaya daha çok önem verirler tarihler renkler anılar vb
Ben hayatımda hiç bir erkeğin bu kadar sorumluluğu kaldırabildiğini görmedim. Arada mutlu olsunlar diye kontrol sizdeymiş gibi hissetmenizi sağlıyoruz ama bu reelde doğru değil tabii ki 😄