Ciddiyetsiz, umursamaz, günübirlik tavırlarım diz boyu. Bir insan hiç mi bir şeyleri ciddiye almaz? Almıyorum. Cenaze olsa t*şşağıma bile sürmem. Her şeyin aşırısı zarar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı.
4 ayKararlarımı uygulamakta zorluk çekiyorum bazen
131 Yorumla- 4 ay
Sizi kararınızdan döndüren nedir
- 4 ay
Kararımdan dönmüyorum aslında sadece uygulamada istikrarlı değilim. Yapmam gereken şeyleri erteliyorum halının altına süpürüyorum
- 4 ay
Anladım ertelemekte kaderdir nasip değilmiş o an...
- 4 ay
Yaşadığımız her şey kader tabiki ama, irademiz de var ya hani. Sen yine de dua et daha istikrarlı olayım 😅 senin en sevmediğin özellik nedir?
- 4 ay
İrademiz düşünüyor ama o an kader onu halının altına sülümeni sağlıyor çünkü zamanı değil 😊
- 4 ay
Hmm ben geri adım atmıyorum yanlışta olsa doğruda olsa ki ben yanlısı asla savunmam geri adım atmıyorum can yakıyorum dilimle o konuda asla acimiyorum sonrada pişman oluyorum ama iş işten geçiyor ve bir daha hiç bir şey düzelmiyor...
- 4 ay
Aslına bakarsan kader bu demek değil tam olarak, kaderimizde yazdığı için biz onu yapmıyoruz, biz onu yapacağımız için o kaderimizde yazıyor. Zamanı da gelsin artık yoksa sıkıntı olacak, ömür bitiyor 😅
- 4 ay
Haksız olduğunu anladıktan sonra bile mi?
- 4 ay
her şey gönlünüzce olsun inşallah 🤲🏼
- 4 ay
Amin sağ olun sizin de inşallah 🤲🏻
- 4 ay
Sizde sağolun var olun inşallah 🤲🏼
- 4 ay
Bunu demeniz beni mutlu etti çok teşekkür ederim siz de sağ olun var olun, beraber sağ olalım inşallah kibar hanımefendi 🤲🏻🌹
- 4 ay
Mutlu olmanıza sevindim inşallah hep beraber var olalım inşallah 🌼
- 4 ay
Amiin, var olalım sağ olalım, dünya ahiret mutlu olalım inşallah ❤️
- 4 ay
Amin cümlemize inşallah 🤲🏼
- 4 ay
Aminn 🤲🏻🤲🏻 Yukarıda da sormuştum ama sanırım araya kaynadı :) siz haksız olduğunuzu bildikten anladıktan sonra da mı inada devam ediyorsunuz?
- 4 ay
Genelde hiç haksız çıkmadım ciddiyim bu konuda ama yanlış üslup sahibini pişman eder bende o pişmanlığı yaşadığım için özür dilerim hemen...
- 4 ay
Haklıysan ve karşındaki tavrını hakettiyse neden pişmanlık duyuyorsun ki, biraz fazla mrhametli olabilir misin ☺️
- 4 ay
Yanlış bişey mi söyledim acaba?
- 4 ay
Çok fazla merhametliyim işte o konuda sevmediğim bir yanım
- 4 ay
Ama merhametli olmak çok güzel bir huy değil mi? Herkes merhametli birilerinin hayatında olmasını ister, annesinin babasının eşinin evlatlarının merhametli olmasını isteriz hep değil mi?
- 4 ay
Fazla merhametim peşinde ise nankörlük çok gezer mallesef
- 4 ay
Haklısın, kıymetini bilen de var bilmeyen de. Kıymetini bilenlerle olursunuz inşallah 🤲🏻 bu arada uyumama sebebiniz de bu deruni düşünceler midir yoksa?
- 4 ay
Aslında gecmiyen baş ağrım vardı kaç gündür baya çektim gün içerisinde uyudum biraz şimdi ise uyumadım maden uyumadim namazı kılıp yatayım dedim
- 4 ay
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, şimdi iyi misin?
Çok iyi düşünmüşsün Allah kabul etsin 🤲🏻
Beni de dualarına katar mısınn☺️ - 4 ay
Allah razı olsun geçti şükür 4 günün sonunda geçti sinüzit tıkanıklığı geçmedi bir türlü bu akşam son buldu şükür herkese dua ediyorum ümmeti Muhammedin hepsine dua ediyorum Allah bizleri sizlerinde dualarından esirgemesin inşallah 🤲🏼
- 4 ay
Sinüzit mii deme ya aynı dert bende de var maalesef çok geçmiş olsun, neyse en azından ağrınız geçmiş. Amin, inşallah. Çok sağ olun ama hususi dua istesem çok mu şey istemiş olurum 😁
- 4 ay
Teşekkür ederim sizde sağolun 🙏🏼
- 4 ay
Sağ olalım, var olalım 🤲🏻☺️
- 4 ay
İnşallah 🤲🏼
- 4 ay
Yaban gülü
4 ayİyi insan olmak
128 Yorumla- 4 ay
Bu güzel bir şey ama bazen bende bu konuda kendime kızıyorum
- 4 ay
Hayir degil vurdumduymaz olacaksın küfür edecek hakaret edeceksin böyle kişiler seviliyor
- 4 ay
Üslubu bozuk olan insan çevresine fayda sağlamaz
- 4 ay
Seçilen onlar maalesef
- 4 ay
Bir söz var dedem der hep pislik pisliği görmüş merhaba arkadaş demiş 😊 öven ve övüleni farklı görmedim hepsi aynı kumastandi
- 4 ay
😀 saygılar dedeye
- 4 ay
Bende saygı duyuyorum bu güzel Ata sözünü bana armağan ettiği için gerçi pek huysuz ama olsun tek iyiliği bu😂😂
- 4 ay
Hahaha 😀 neden ve nasil kaplumbağa ucar
- 4 ay
İran yapımı bir filmden alıntı
- 4 ay
Konusu nedir
- 4 ay
Dram üzerine izlemenizi tavsiye ederim filmin ismi kaplumbağlarda uçar.☺️
- 4 ay
Teşekkür ederim bakarım mutlaka
- 4 ay
Rica ederim iyi izlemeler size..
- 4 ay
Sizin sevmediğiniz huyunuz nedir
- 4 ay
Hmm ben geri adım atmıyorum yanlışta olsa doğruda olsa ki ben yanlısı asla savunmam geri adım atmıyorum can yakıyorum dilimle o konuda asla acimiyorum sonrada pişman oluyorum ama iş işten geçiyor ve bir daha hiç bir şey düzelmiyor...
- 4 ay
Değişik biraz herseyi ben bilirim senin düşüncenin önemi yok gibi duruyor
- 4 ay
Aslında bu biraz geçmişle alakalı bir şey ben hep doğruyu savundum ama beni hep haksız yaptılar buda otomatiğe bağlandı bir kere ruhuma işlendi haksızlığa ugruya ugruya artık biraz sert bir yapıya sahip oldum diyelim yoksa ben mi saatlerce filmlere ağlayan bir kitabın sonu için uyuyamayan kan görse kan tutan biriyim tabikide istiyerek kimseyi kırmak ama kiriyorsam emin ol hak ediyorlar...
- 4 ay
İkna oldum 😀
- 4 ay
Kan tutan biri kaosu sevmez halbuki seviyorum aman bosverin hep ılıman olamam annem beni herkese ayak uydurayım herkesin dediğini yapayım diye doğurmadı gerçi onunda dediğini yapmıyorum ama olsun😂😂😂
- 4 ay
Ani yasamak özgür birimisin her konuda
- 4 ay
Hiç bir insan özgür değildir bizler yaratıcının prangalı iradeli kullariyiz sence özgür müyüz bizleri gökte izliyen bir yaratıcımız var cehennemin sahibi Allah bizim özgür olduğuna inan ruhlarımızı affeder mi..
- 4 ay
Ben özgürlük Memnun oldum özgür bir insanım her konuda
- 4 ay
Bende Allah'ın prangalı kölesi memnun oldum 🙏🏼
- 4 ay
Harika Rabbım mutlu etsin
- 4 ay
Amin Allah razı olsun 😊
- 4 ay
Rica ederim
- 4 ay
Teşekkür ederim
- 4 ay
Rica ederim 🙏🏼
4 ayKötü bir şey olduğunda geride bırakamıyorum karşı taraf özür dilese bile sinirim mutsuzluğum devam ediyor herkesin modunu düşürüyorum geçene kadar
11 Yorumla- 4 ay
Üzülüyorsun ondan
Yapay Zeka Cevapladı
Bende en sevmediğim huy, gereksiz yere fazla düşünmem sanırım 🙃 Bir şey olur, saatlerce aklımdan geçiririm, analiz ederim, “şöyle mi dedim, böyle mi yaptım” diye kendimi yerim. Sonra da çoğunun aslında o kadar önemli olmadığını fark ederim. Biraz daha akışa bırakabilsem, her şey çok daha rahat olacak gibi geliyor 🌊💭
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u 4 aysevmediğim huyum yok
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
4 ayÇok değer vermek diyebilirim gadası
16 Yorumla- 4 ay
Verdiğiniz değeri hak etmiyenleri elbette bilirsiniz ona rağmen genede değer verir misiniz
- 4 ay
Aynı kisilere vermem
- 4 ay
Hmm anladım her şey gönlünüzce olsun 😊🙏🏼
- 4 ay
teşekkür ederim
- 4 ay
Rica ederim 😊
- 4 ay
🙃
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çok çabuk kırılmam ve alınmam. Küçük şeyleri kafama takıyorum, sonra kendi kendimi yıpratıyorum, bu huyumdan hiç hoşlanmıyorum.
11 Yorumla- 4 ay
Bende öyleyim sabaha kadar bu niye öyle yaptı diye kendimi yediğim çok oldu...
4 ayKaplumbağa üstünde mum yakıp damda şarap içerken onların üstündeki ışığın gece hareket etmesini izlemek
10 YorumlaDuygusallık ve birini kırıyorum yani yani bağırıyorum çağırıyorum sinirleniyorum ve kayda falan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.
4 aySevmediğim hiçbir huyum yok kendime aşırı derecede aşığım her anlamda hem de
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alışılmışın dışında hareket etmeye adanmış biriyim ve çocukluğumdan beri böyleyim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı.
4 ayBirçok şey var mukemmelliyetcilik saf olmak iyi olmaya çalışmak vs vs
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
4 ayFazla kopuk bir karakterim ve hemen sıkılıyorum, bu huyumu az törpülesem iyi olur..
10 Yorumla Erkeklerin geneline önyargılı olmam
11 Yorumla- 4 ay
Olabilir
4 aySamimi olmak ve çabuk güvenmek
16 Yorumla- 4 ay
Güveninizi kim kırdı
- 4 ay
En yakinimdan olan birisi ve burdan birisi
- 4 ay
Belkide o kadar yakın değildir siz öyle sanmış olmayasınız
- 4 ay
Yakinim di emin ol anlatsam zaten şaşarsın varya
- 4 ay
Hmm anladım ne diyim umarım tekrar karşılasırsınız
- 4 ay
Hayırlısı artık diyelim
Insanlara aşırı güveniyorum
111 Yorumla- 4 ay
Güveniniz yıkılınca ne yaparsınız
- 4 ay
O zaman işiniz biraz zor hayır demeyi bilmeyiz herkese güvenilmez herkese evet denilmez...
- 4 ay
Çok şey kaybedersiniz ama Allah gönlünüze göre vericektir daima niyeti temiz olanın Allah hep yanındadır...
- 4 ay
Çünkü gönlünüz güzel ondan siz ne verirseniz Allah sizden daha cömert olduğu için size daha çok verir.☺️
- 4 ay
Rica ederim o sizin güzel bakışınız 🙏🏼
Kişilik & Karakter konusunda 676 cevap paylaştı. Herkesi kendim gibi görmem hanımefendi
120 Yorumla- 4 ay
Buda kötü bir şey herkes aynı değildir
- 4 ay
Neden?
- 4 ay
hayattan ders aldım alıyorum hala ama henüz öğretme seviyesine ulaşamadım mallesef bu arada teşekkür ederim o güzel baktığınız içindir...
- 4 ay
Yani ben iyi biri değilim ama olmaya çalışıyorum anneme söylucem bu güzel sözlerinizi gerçi diyicegi tek söz cadaloz seni tanımıyorlar 😂😂 bende hayatta iseler anne ve babanızın ellerinden öpüyorum değillersede mekanları cennet olsun...
- 4 ay
Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize inşallah 🤲🏼mekanları cennet olsun.. benimde babam hayatta değil ☺️
- 4 ay
Allah razı olsun ben takip ve takiplesmeyi sevmiyorum beni mazur görseniz 🙏🏼
- 4 ay
Estağfurullah öyle demeyin Bir yanlışınızı görmedim çok kibarsiniz 😊
- 4 ay
Çok teşekkür ediyorum o sizin güzel ve nazik bakış açınız Allahım herzaman kabine göre güzel gözlerinize göre versin sohbetine doyum olmuyor bugece verdiğin huzurdan dolayı Allah razı olsun hayatınız herzaman güzel anılar güzel izler başarı dolu hikayeler nasip etsin doğum günün nezaman bilmiyorum ama şimdeden doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah güzel insan 🥰
- 4 ay
Bütün iyi dileklerinizi sizin içinde geçerli olsun yollarınız hep iyilere rast gelsin gönül bahçenize esenlikler versin rabbim 🙏🏼🤲🏼🌼
- 4 ay
Sizde hoşça kalın bir başka yorumda inşallah karşılaşırız Allah'a emanet olun 🙏🏼..
Sevmediğim huyum yok (şaka aklıma gelmedi beni linclemeyin lütfen 😰😖🤯😅)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayherkesi kendim gibi sanmak
15 Yorumla- 4 ay
Üzüyor mu bu peki sizi..
Cevap sahibi4 ayevet
- 4 ay
Umarım yolunuz hep iyilerle rast gelir inşallah 🤲🏼
Cevap sahibi4 ayteşekkür ederim âmin 😄
- 4 ay
Rica ederim 😊
Duygusallık, çabuk kırılma
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Düşündün bulamadım seviyorum kendimi..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
4 ayDuygusallık
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
m 4 aySanırım yok. Belki sessiz kalmaktır
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayseks odakli olmam
10 Yorumla Bazen çok çabuk sinirlenen biriyim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
4 ayGece erken uyumak istemiyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Gaddar acımasız olmak sanırım
10 Yorumla
4 aySürekli kaldırıyorum
10 YorumlaZor beğenme 🥲
14 Yorumla- 4 ay
Kriterleriniz var 😊
- 4 ay
bir şey diyicem mağaza mağaza bir elbise için geziyor musunuz 😂
- 4 ay
Kız kardeşim öyle sinir bozucu olabiliyor bazen
Gizli Üye(36-45)4 ayHangi birini sayayım ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYalnizliga alişamiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
4 aypek öyle bir huyum yok ya
10 Yorumla
4 ayFazla sabırlıyım
10 Yorumla
4 aySürekli istekli olmak
10 Yorumlatakıntı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. İnat
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Detaycı olmam
10 Yorumla
4 ayBiraz sabırsızım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayİnadımdır
10 Yorumla İnadım.
10 Yorumla
4 ayDuygusallık
10 Yorumla
4 aySaman alevi öfkem
10 YorumlaÇırılçıplak olma dürtülerim
10 YorumlaÇok fazla uyuyorum
10 Yorumla
4 ayCok duygusalim cook keske olmasam
10 YorumlaSorulara KS da cevap yazmak
10 YorumlaÇabuk bağlanma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySabah buraya girmek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBenden byüük kadınlarsan hoşlanıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
4 aySabırsızlık
00 Yorumla
4 ayAzgınlığım
21 Yorumla- 4 ay
Benim de dmdmdmdm
Çabuk inanmak
10 Yorumla
4 ayKöle olma isteği
10 YorumlaZaafım
10 YorumlaAgresif olmam
10 Yorumla
Detaylı bilgi