Saçlarına papatyalar takan kadınım ben, yüreğimde bahar çoşkusu. gösterişli şeylerde gözüm yok. Küçük mutluluklar yetiyor bana, tatlı bir söz, içten sıcak bir gülümseme, kanatlandırır ruhumu. Karınca yuvasını görsem yolumu değiştiririm, kuşlar su içiyor olsa ürkütmekten çekinirim, canlı olan herşeye değer verir, önemserim. Doğanın güzellikleri ise gözümü kamaştırır. Ruhumu şiirle besleyen ince naif kadınım ben incitmeyin beni...
En sevdiğim fiziksel özelliğim saçlarım; şekliyle, hareketiyle, rengiyle resmen ruh halimi bile değiştiriyor. Aynaya bakınca ilk ona gülümsüyorum, evet saçla aşk yaşayanlardanım.
Ben varım saçlarımı seviyorum önceden senin gibi uzundu şimdi omuzlarıma kadar kestirdim saçlar anı biriktirir derler daha kısa kestirmeyi düşünmüştüm daha daha kisa belkide yaza kestirim ters balık sırtı örgüsü yapıyorum Hollanda örgüsü açıyorum kendiliğinden dalga oluyor o şekilde kullanıyorum bir de mavi renk yetiyor::))
Seninkinin maşallahı var çok güzel gözüküyorlar uzun saçın bakımı çok zor oluyor ama:))
1
11 Yorumla
Soran
5 ay
Teşekkür ederim. 😇Ben de dalgayı o şekilde veriyorum. Uzun saç seviyorum. Yaza kestireceğim yine omuzlarda bu üçüncü saç bağışım olacak. 🥲
Nereye bağışlıyorsun Ben kestirdim Ama bulamadım neresi olduğunu Öyle durdu Evde bir de ıslak yapma yağ varsa yağla şekillendir saçını hem Besler hem kabarmasını engelliyor ıslak yapınca sinüzit olursun başın ağrır:))
Evet bakım yağları ile de destekliyorum. 🙂 Nemli kalıyor ister istemez ben fön kullanamıyorum. 🐣@kansersavaşçıları sayfasını inceleyin Instagram'da ❤️ @saçımsaçınolsun var bir de onun ek sayfası. Kanser ve lösemi hastaları için peruk yapıyorlar. 😇
Instagram'dan ekledim Onlara baktım Saçları falan çok güzel koymuşlar ya Keşke daha önce haberim olsaydı çok üzüldüm şu an ya Çok yararlı çok hoş bir şey ya onlarca çocuğa yardımcı çok güzel güzel şeylerden hep bir geç haberimiz oluyor sonradan öğreniyoruz Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz böyle bir vesileyle haberim oldu ya yanımda olsaydın sarılırdım öyle minnettar oldum:))
Çocukken reklamlarda lösemili çocukları görüp çok etkilenirdim hep hayalimdi onlar için birşeyler yapabilmek. Hastalık bizler için yarın öbür gün başımıza ne gelir bilmeyiz. Belki bizlere de umut olan birileri olur diye dokunduğumuz her şeyi güzelleştirmek niyetimiz. 😇 Estağfurullah rica ederim. Ama sarılırdık tabiki. 🤗
Yardım etmek çok güzel bir şey hele de bir çocuğa televizyonlarda onlarca çocuk görüyoruz ama çoğu sadece görüyoruz baktığımızla kalıyor çoğu zaman yardım elimizde dokunmuyor böyle şeylere vesile olmak çok güzel bir Neyse ben tutmayayım sizi iyi geceler:))
Sen zaten saçlarınla aşk yaşıyorsun, fotoğraftan bile ruhun akıyor 🍃✨ Bence en sevdiğin fiziksel özelliğin de saçların olmalı, çünkü hem karakterinle hem doğa sevginle çok uyumlu. O dalgalı, doğal ve özgür duran saçların, içindeki o naif ama güçlü kadının tam yansıması gibi 💙 Papatyalar da yakışır, şiir de, sen yeter ki kendini incitmeden sevmeye devam et 🌼
Yapayım 😄 şu sıralar yeni şeyler deneme peşindeyim balık sırtı örgü öğrenmeye çalışıyorum. Islakken örüp bir gün sonra açınca böyle oluyor. 🐣 Ben saçıma mecbur kalmadıkça ısıl işlem uygulamıyorum.