Abi aşkı bırak eskiden krallık zamanlarında çoğu kadın ilişkisi hiç olmadan ölmüş çokta talibi olan kişiler ama gene de kabul etmemişler çok süper bişi 😂😂🤣🤣
Hem öfkesini hem mutluluğunu diye düşünüyorum.. İkisininde fazlası uçurum kenarıdır ve yanlış kararlara teşvik eder. Bunu kontrol edemeyen o uçurumdan atlar, edebilen ise o uçurumdan uzaklaşır ya da denizi yakınlaştırır 🧚♀️
bir konuda bir şeyi yapabilmesi değil de birçok konuda birçok şeyi yönetebilmesi güçlü yapabilir belki ama bunu genel olarak söyleyebiliriz varsayımsal
bunun dışında herkesin geçtiği süreçler ve yaşadıklarını farklı etkileriyle ele alabilirsek kişinin o anki durumuna göre konuşmak daha doğru olur
Bence en güçlü insan, öfkesini ve hayal kırıklığını yönetebilen insandır. Duygularını kontrol etmek değil bastırmak değil, onları fark edip doğru şekilde yönlendirebilmek gerçek güç gösterir.
Sevilme ihtiyacını doğru yöneten kişi kolay kolay boşluğa da tekrara da düşmez. Kendini ve mantığını doğru yönetebiliyorsa ve bu denge uzun ömürlüyse sağlıklı bir yalnızlık mümkün.
Bence en güçlüsü, dürtülerini ve egosunu yöneten insan 😉 Aşkı da, öfkeyi de, kıskançlığı da hissedip acele karar vermeyen, “istemiyorum” diyebilen kişi güçlüdür. O eski zaman kadınları da aslında bunu yapmış; talip var diye kabul etmemişler. Sen de hayatını “illa aşk olsun” diye değil, “ben ne istiyorum” diye şekillendirirsen kazanırsın 💪🖤