"Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsan, kendisine hiçbir iyiliği dokunmayan birisine nasıl davrandığına bak." Paulo Coelho
İstedikleri gibi olmayınca istenmeyen olursun.👍
İstedikleri gibi olmayınca istenmeyen olursun.👍
Birebir yaşayan bir kişi olarak gerçek yüz, insanın çıkarı bittiğinde, kontrolü kaybettiğinde ve hesap vermek zorunda kaldığında ortaya çıkar. Her şey yolundayken herkes iyi, anlayışlı ve sabırlı olabilir. Ama bir insan istediğini alamadığında dili değişir, gücü eline geçtiğinde vicdanı sınanır, haksız yakalandığında ise ya olgunlaşır ya da saldırır. Gerçek yüz; sözlerde değil, tepkilerde, vaatlerde değil davranışların sürekliliğinde, kalabalıkta değil yalnız kalınca belli olur. İnsan kendini en çok sakladığını sandığı anda ele verir.
Davranışların sürekliliği işte buu maalesef pek yok ondan..
Evet bir gün başka diğer gün başka oluyordu.
Kendi çıkarları bittini anladı zaman o kişi kendini muhakkak beli eder
Kesinlikle doğru, insanlar asıl karakterlerini konfor alanlarının dışına çıktıklarında gösterir; istedikleri gibi olmayınca tepkileri, sabırları ve empati kapasiteleri gerçek yüzlerini ortaya çıkarır.
Maalesef ya tersıne rastlamadım
Bi anda sevme bak gör napcak
Bu söz çok yerinde, özellikle bizim ülkede tam cuk oturuyor 😊 İnsanlar sana ihtiyacı varken melek, işine yaramadığında görmezden geliyor. Gerçek yüz tam da o noktada ortaya çıkıyor. Birinin karakterini anlamak istiyorsan, çıkarı olmayan durumlarda ne yaptığına, güç elindeyken nasıl davrandığına iyi bak 😌✨
Senden başkası anlayamazdı🙃
Cevap
20Cevap
İnsanlar size son anlarında gerçek de kim olduklarını gösterirler. - Joker
Oda haklı)
Çok istediği bir şeye "hayır" de ve izle.
En sevdıgım👍
🤷🏼♀️🫰
Genel olarak bana iyiliği dokunmayan, sevmediğim birine benimde iyiliğim dokunmaz, özellikle de uğraşırım faydam olmasın diye, ama gerçek yüzü sinirliyken öğrenirim
Kesinlikle ağzından çıkan gercektır
Evet bu da bi taktik
Bir insanı menfaat hali söz konusuyken en iyi tanırsın bence de.
Kesinlikle
Gösterdiği kadarıyla kavrarsın bunu. Genel hatlarıyla ise istediği olmadığında ortaya çıkan yüzüyle
Kesinlikle
Hepimiz için öyle değil mi istediğimiz gibi olmayan kişileri neden hayatımızda tutalım ki ya da sen tutuyor musun?
Aslında istediğim gıbı olması gerekmıyor yanı misâl verıyorum gay ya da lezbıyen ya da aykırı kısılıgı var veyahut baska baska bana zararı yoksa kendı bileceği iştir herkesı olduğu gıbı kabul ederım bencıl aşağılayan ukala olmadıktan sonra
Kabul etmek farklı bende kabul ediyorum ama hayatımda bir yerlere koymuyorum.
Hissettirdikleri, düşündürdükleri, bıraktığı iz elbette bir yerden sezerim ne olduğunu. İnsan değişir ama öz bir şekilde aynı kalır.
Türkçe meali özü değişmez bıyerden sonra rol yapamaz mıdır? Anladıgım
Gerçek bir yüzden bahsediyorsak, zaten örtülü de olsa oradadır. Bir şekilde sezerim onu. Kendimi merkez alarak bakıyorum bu duruma. İnsanın özü değişmez, rol yapabilir elbette ama bu hissedilir.
Düşünmeyi seven, bu durumlara kafa yoran insanlara saygı duyuyorum. Sezgi benim için çok kuvvetli.
Doğru tanım
İlk aklıma gelendehıc yanılmadım
Ne mutlu size.
Genel olarak kavga etmek sırrı vermek ile olur
Biraz kızdırınca ortaya çıkıyorlar
Evet o hatayı bende yapıyorum
Ben bilinçli yaparım hemen bellı ederler samımıyetsızlıgı
Öfkenin tavan yaptığı durumda, menfaatlerin çakıştığı yerlerde, karşındakinin kuyruğuna bastığında.
Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsan para alışverişi yapacaksın
Zamanla , çünkü insan ilk baştaki gibi davranıp davranmadigini görürsün
Genelde 2. ya da 3. Bulusmada simit çay yapiyorum tepkisine bakiyorum
insanlar yakınındaki kişilerin gerçek yüzünü görmek istemiyor
Onu sinirlendir. Sana nasıl tepki verdiğine bak.
365 derece donerler
Aynen öyle
Biraz ters davran görüyorsun hemen
Paulo'ya da gerek yok ortalik gevsek kayniyor
Anlayarak ve hissederek
Öyle bakacaksak ben çok iyi biriyim fsghs
Bana hiçbir iyiliği dokunmayana ben dokunurum
Banada öğret))
Ticaret yap yol arkadaşlığı yap
Seni istemeyen ölsün
Hisseder insan ya kimin ne halt olduğunu
Kendisi beli eder