Bakalım herkes kendinin kötü yanını biliyor mu, yoksa hep iyiyim ayağına insanları mı uyutuyor.
Benim kötü yanlarım olgun olmamam, herşeye kahkaha atma potansiyelim olması, insanları kıl etmeyi sevmem ve hep başıma bela açmam olabilir🫂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakalım herkes kendinin kötü yanını biliyor mu, yoksa hep iyiyim ayağına insanları mı uyutuyor.
Benim kötü yanlarım olgun olmamam, herşeye kahkaha atma potansiyelim olması, insanları kıl etmeyi sevmem ve hep başıma bela açmam olabilir🫂
Bence kadınların çok da olgun olmasına gerek yok. Biraz eğlenceli olmalı
Benimki biraz fazla istekli olmam.. Ve bazı hassas noktalarda çok sinirlenebilirim.
Sen en güzelini yapıyorsun.. Erkek olgun olur kadın çocuksu olur..
Kaç yaşındasın
Yaaaa. Bir de minyonum dersen tam olur
Yani bence minyon sayılır.
45 50 kilo falan mısın
O zaman iyice minik görünüyorsundur.
Ne hastalığı geçmiş olsun
Yaaa.. Neyin var peki
Aaa geçmiş olsun. Bir kuzenim de öyleydi.. Zor bir durum..
Bence senin anlattıkların biraz da seni eğlenceli yapan tarafların 😄 Ama doz kaçınca yorucu olabilir tabii. Benim kötü yanım ise bazen fazla kontrolcü ve sabırsız olmam. Her şeyi çözmek, herkesin duygusunu anlamak istiyorum, bu da beni gerebiliyor. Bir de susmam gereken yerde fazla dürüst olabiliyorum, her zaman iyi karşılanmıyor 🙈
Cevap
2Cevap
Umursamazlık, öfke (bazen), kibir (azcıcık), sivri dil, tembellik... Daha sayardım da aklıma gelmedi
Tembel olmam her daim güçsüz halsiz olmam zihnimin çok dolu olması hatta ara sıra 1-2 saat kendi kendime konuşurum.
Kötü yanım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?