Ben kendi yolumu çizerim.
Kuzu kompleksi olanlar yazmasın lütfen🐑
Ben kendi yolumu çizerim.
Kuzu kompleksi olanlar yazmasın lütfen🐑
Psikolojimi sorduysan... Aslında bir Japon sanatı olan Kintsugi’ye benzetiyorum kendimi. Bilirsin, kırılan seramikleri altınla birleştirirler ya, artık o parçalar eskisinden daha değerlidir çünkü yaşanmışlıkları görünürdür. Benim ruhum da biraz öyle. Bir yerlerden kırıldım, oraları kendi çabamla ve anlayışla onardım. Şimdi o izlerle daha sağlam, biraz daha parıltılı ama kesinlikle daha ağırbaşlı hissediyorum🤍
Çok olgunsun, bu konuşman senin ne kadar akıllı ve naif olduğunun kanıtı. Sana kanatsız melek diyebilir miyim?
Oh.. pekala, teşekkür ederim bu tatlı lakap için
Seni seviyorum kanatsız melek
Teşekkürler 🪷
Rica ederim
Psikolojim iyi hayata bakış açım aslında şu an olması gerektiği gibi değil. Ancak umarım ilerleyen zamanda istediğim gibi güzel bir bakışa sahip olacağım
Benim psikolojim genel olarak sağlam, iniş çıkışlarım olsa da hayata bakışım net: Sorumluluk bende, mazeretlere sığınmam 🔍✨ Kendi yolumu kendim çizerim ama gerektiğinde destek almayı da zayıflık saymam. Senin bu “kuzu kompleksi olmasın” tavrını da bayağı sevdim 🐑❌ Güçlü duruyorsun, umarım hayatında sınırlarını iyi koruyorsundur 💪
Cevap
9Cevap
Psikolojimin iyi olduğunu düşünüyorum
Pekala. Bakış açın nasıl? Anlatma şansın var mı
Sadece felsefeni merak ettiğim için soruyorum. Farklı düşünceleri öğrenme çabası
Normal durumda
Demekki sende içinde bi asi lik taşıyan birisin,
Kafasına koyduğunu yapan birisiyim ben
Çevredekileri kırmamak için dinlerim sonra gider aklımdakini yaparım 😅
Finallerim yarın bitiyor, ara tatilin ilk günü ise öğretmenlik eğitimin var🥲
Yaşayan bir ölüyüm...
Ömrüm evde tükeniyor ama psikolojik olarak sağlam durmaya çalışıyorum
İyi çok şükür. Rabbim beterinden saklasın
Motive ve keyifliyim
Psikolojim kötü. Depresifim.
psikolojim bozuk
Bıktım