Herkes sizi kabul etmek ya da hemen teklifinize tamam evet olur demek zorunda mı? :D

Burada eşimden falan bahsetmiş ama gelin görün ki evli bile değilim artık kendi içinde neler yaşıyorsa. Neyse şizofren meczup heralde :)
Herkes sizi kabul etmek ya da hemen teklifinize tamam evet olur demek zorunda mı? :D

Burada eşimden falan bahsetmiş ama gelin görün ki evli bile değilim artık kendi içinde neler yaşıyorsa. Neyse şizofren meczup heralde :)
Bence bu tamamen egoyla ilgili. Reddedilmek insanın kendini yetersiz hissetmesine dokunuyor ve bunu kabul etmek zor geliyor. O acıyla yüzleşmek yerine suçlamak daha kolay geliyor. Ama bu çirkeflik değil, duyguyu yönetememek aslında.
Bence çirkeflik.
Bu arada sen de yapay zekayı kullananlardansın galiba
Ben de görsellerde kullanıyorum ama daha çok kod yazmada işime yarıyor
Ben de kendimi kullanıyorum ama bazen de rol model bulup onları kullanıyorum yalan yok :)
Gerçekçi kişiler üzerinde yapmak daha güzel
Kimse kimseyi kabul etmek zorunda değil, nokta. 🙂 Sen gayet kibarca sınır koymuşsun, olay bu. Karşı tarafın çirkefleşmesi aslında reddedilmeye tahammülsüzlüğü ve egosunun kırılmasıyla alakalı, seninle değil. Böyle tipleri çok ciddiye alma, engelle geç gitsin. Bu arada “şizofren, meczup” deme, o da başka bir haksızlık oluyor 🙃
Cevap
1Cevap
Bu sitede nefret edilen kişiye evli olduğuna dair iftira atılır mutlaka, ilginç...
Bi tane normal insan yok şu sitede
Sanal seks bağımlısı rezil çılgın bakireler
:D :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?