Sevgi, insanın yaralarını onarır mı yoksa beynin acıyla baş etme biçimi midir? İyileşme içeriden mi başlar, yoksa dışarıdan gelen sevgiyle mi mümkün olur?
Kişilik&Karakter
Sevgi gerçekten iyileştirir mi, yoksa sadece acıyı unutturur mu?
Merhaba! Elbette sevgi İyileştirir ama kuru kuruya sevgi değil bunu hisettirmek karşındaki insana değer vermek onun ağzından çıkan bir söze adeta muhtaçmış gibi davranmak elbette iyileştirir.
Sizin sevdiğinizin de sizi sevdiğini bilmek sanırsam bu dünyadaki en değerli nimetlerden biridir insanlar bazen sevgi gibi ağır bir yükü taşımayabilir. Buna saygı duymak gerekir çünkü sevgi yalnızca yiğitlerin başarabileceği bir kavramdır. Seni seviyorum kelimesi ne kadarda kolay söylenir ama bunu söyleyen kişi kalbinde ise için huzur dolar umarım herkes sevdiği ile beraberdir.
İyileştirir şüphesiz. Zira şöyle kabaca birkaç tıbbi vakaya baksak bile, ki özellikle kanser hastalarına. Sevginin ilaçlardan çok daha iyi gelmiş olduğunu fark ederiz. Dilerim herkes çok güzel sevildiği, kıymetinin bilindiği ve bildiği bir sevdiceğe sahip olur...
Bence sevgi hem anestezi gibi acıyı hafifletir, hem de doğruysa gerçekten iyileştirir 💗 Ama kalıcı iyileşme içeriden başlıyor; kendini sevmeye, anlamaya, sınır çizmeye başladığında dışarıdan gelen sevgi de şifa oluyor. İçin darmadağınık olunca en güzel sevgi bile yetmiyor. İkisi birlikte olunca insan güçleniyor 🌿✨
Sevgi herşeyin ilacı 2 sene 4 tane psikiyatri ilacı kullanmış biri olarak söylüyorum hayatıma öyle kötü dönemimde biri girdi ki 2 ayda ilacı bıraktırdı hayatım düzene girdi biri 7 senede hayatimı mahvetti diğeri 2 ayda eskisinden daha da güzelleştirdi siyah beyaz dünyam rengarenk oldu.
anestezi misali sadece unutturur , sevgi insanın içinde ise ozaman başka , dışarıdn aldığın tedvi ancak ilaç etkisi kadardır ama 1 gğn ama 1 yıl , bitmeye mahkum