Belli bir yaş yok bence. Daha çok o yaşta ne yaşadığına bağlı ki günümüz erkeklerinde bile bu çok var. Mesela yaşı daha 20lerind olup gerçekten olgun olan ve yaşı 40larınds olup daha çocuk gibi davranan çoğu erkek var. Bundan dolayı kesinlikle bana göre yani erkeklerin şu yaşta olgunlaşır diyemeyiz
Hiç bilmiyom yaşanmışlıkla alakalı sanırım çok istedim çocukluğumdan itibaren biriyle olayım birbirimizin gözü önünde büyüyelim her anımız beraber olsun
Bu yaştan ziyade yaşamışlığıyla alakalı. 35 olup hâlâ çocuk gibi yılışık olan, kendisini gram geliştirememiş tipler de var. Bir de olgunluk göreceli, bana olgun gelen başkasına gelmeyebilir. Yine de 25 üstü olgun gösterilmeli.
Şu gizemi çözelim: Erkekler yaşla değil, sorumlulukla olgunlaşıyor 😅 20’de olgun olan da var, 40’ta hâlâ çocuk olan da.
30-40 yaş arası erkeklerin çekici gelmesi çok normal, sen yaşlandığın için değil, kendi zihinsel olgunluğun arttığı için böyle hissediyorsun 💫 Bu yaş aralığı genelde ne istediğini bilen, enerjisi de hâlâ yüksek erkeklerin dönemi oluyor.
Yani sorun sende değil, radarın gelişmiş sadece 😉✨
Daha çok karakter olgunluğu ve hayat tecrubesi ile ilgilidir bu. Herkesin yaş skalası farklıdır olgunluk adına. Bunu bireysel değerlendirmek gerekiyor o yüzden
😅😅 öyle ama hayatın zorluklarını çok uzun zamandır üzerinde taşıyan birisi olarak çok erkek bir yaşta ister istemez hayat şartları olgunlaştırdı resmen iç sesim olmuşsun
Hayat şartlarına, büyüdüğü çevreye, kafa yapısına göre değişir. Genel olarak özellikle 25 sonrası baya bir olgunlaşma başlıyor. Karakter oturuyor, düşünceler netleşiyor, hayatta bir şeyler başardığı dönemler gelmeye başlıyor felan.