Gün geçmiyor ki başka bir sorunlu birisiyle karşılaşmayalım. sayıyla mı veriyorlar anlamadım.

Gün geçmiyor ki başka bir sorunlu birisiyle karşılaşmayalım. sayıyla mı veriyorlar anlamadım.

Hayır hiçbir insanı istemediği birşeye zorlayan biri asla değilim ama sen böyle kullanıcılara cevap vermek zorunda değilsin, Sıkça böyle kişilerle karşılaşıyor isen konuşmadan engellemen veya yetkililere mağduriyet şikayetini iletmen en doğrusu olur. Kendi halinde sitede gezinen iyi bir insansın öngörümle anladığım kadarıyla. Rahatsız edici kullanıcılar her platformda mevcut, bunu çok kafaya takmamak lazım, kendini çok sıkma🙃
şikayet ediyoruz ama site ilgilenmiyor. cevap vermezsen de akıllanmıyorlar :)
teşekkürler cevabın için 🙏
Rica ederim🪷
Şu sitede herkesi sindirdiler de senin gibi kimseye zararı olmayanları sindiremediler be Barış. İyi sabrediyosun şu zorbalara ama sana sadece çok iyi niyetimle diyorum, biraz burayla aranı aç. Ne kadar göz önünde olursan bir o kadar da hedef tahtasının 12 den vurulması gereken ilk kişisi olarak seni görürler, insanlar pek iyi değiller ve bu sitede birçok dönen şeyleri sen de duydun belki gördün bunu en iyi sen anlarsın🙂
Çok teşekkür ederim. haklısın, o kadar sapık o kadar iki yüzlü insan varken kendi halimde zaman geçiren ben insanların zoruna gitmişim. :)
Tavsiye için de teşekkür ederim. :)
Rica ederim senin üzerine çok oynandı görmezden gelince bırakırlar belki dedin ama görmedikçe halinden belki de memnun daha çok üzerine oynamaya devam dediler. Biraz burayı bırakınca gör bak çok farklı olacak.
Tekrardan rica ederim🙂
İnsanlara saygı duyalım. Kimsenin kişisel alanına özel hayatına saldırıda bulunmayalım rica ediyorum.🔍 Kimse kimseyi eleştirecek kadar büyük veya üstün değildir.💁
Noktayı koymuşsun ablam <3
@Barış_LonelyForever ve @kauren teşekkürler canlar inşallah birilerine ulaşır. 💟🎉
Eic için teşekkürler kardeşim 💖🙂
Rica ederim ablam <3
Hayır, kesinlikle tanımadığım insanlarla muhatap olmam, ancak üyelere rahatsız eden şahıs hakkında mağduriyet şikayetleri iletmek için bana ulaşabilir. Bugün birisi şikayet mağduru bana ulaştı mesela.
En iyisi yapıyorsun barış, kimseye muhatap olmayan zararsız bir insan dengede kalıyorsun istikrarlı şekilde kalıyorsun, yeter ki denge de kal. ✨
Teşekkür ederim öğretmenim değerli yorumun için 🙏💖
Sen gayet normalsin, sorunlu olan o. 😅 İnsanları konuşmaya zorlamak büyük saygısızlık. Kimse kimseye “neden konuşmuyorsun, korkak mısın” diye hesap soramaz. Burası sosyal bir platform, ama yine de sınır senin.
İstemiyorsan sohbet etmezsin, bu kadar. Engellemen çok doğru bir tepki olmuş, hiç suçluluk hissetme. 🚫💬
Teşekkürler İremcim :D
Cevap
47Cevap
Site ruh hastası fakelerle dolu herkesin bu aralar gizli hayranları dirildi ne hikmetse..
Saklandıkları delikten çıktılar demek ki. fake hesap çok site ilgilenmiyor hiç.
Korkunç :D işsize bak 1 senedir seni gözlemliyormuş.. bu arada insanların benimle konuşmaması için zorluyorum ben fkfk
Nasıl bir hayatsızsa ablam 1 yıl sıkılmamış beni izlemiş :D sdfds
Biri seni gözetliyor cano camı pencereyi kapat dkfj
İşsiz çok abla sdjsj
Öyle canıms 😂
💚🤍😂
Site ruh hastası dolu valla yarışıyorlar resmen bir yıl takip mi etmiş mi ona şaşırırken beni yedi yıldır takip edene nasıl bir teşhis koyayım bilmiyorum 🤦 sohbet etmek için zorlamam tam tersi etmesin diye bir Çabam var benim
Hayır Barışım zorlamam, kimseyi kimseye zorlamaya zerre hakkımız yoktur.
Yoo kendi bilir iste rkonulur ister konuşmaz. Takma sende ya
Hayır zorlamam, yine kim uğraşıyor senle 😃
Onun bunun evlatları işte :D
😃😃
Zorlamam baktım zorla konuşuyor salarım
Normalde adım atan biri değilim fakat gerçekten önemsediğim ya da hakkında pozitif olduğum biriyse adım atarım. Eskiyi de kolay unutmam. Ortada soru işareti ya da yanlış anlaşılma varsa izahını da yaparım. Gerekirse samimi çaba sarfederim fakat muhattabım istemiyorsa uzak durmayı bilirim.
burada kimseyle alakam yok. Eskiden tanıdığım bildiğim irtibatım olan ama şu an uzak durduğum çok kişi var.
Durum üstü kapalı anlatılabilinir cevap bulmak için ama burada her olanı anlatmayı ya da özel yazışmayı paylaşmayı doğru bulmadığımı da belirtmeliyim.
Zorlamayı geçtim bazıları var, seni direkt kalıba koyup yargılıyor görseldeki gibi. Benim de başıma gelmişti. Mesaj atmış, beni beğendiğini söylüyor. Teşekkür ettim sadece, başka bir şey yazmadım. 3-4 normal mesajımdan sonra ona yürümemi falan bekliyor anonim profil. Çok ucube ruh hastaları var. Allah uzak etsin senden de benden de.
Teşekkür ederim eyvallah
Barışcığım ben sana şöyle bir şey söyleyeyim bana on senedir burayı kullanıyorum kardeşim buradaki insanların kafa yapısına düşünce yapısını bir türlü çözemedim Çünkü bugün normal sohbet ettiğin insan yarın bir bakıyorsun seni engelliyor sonra hiç tanımadığım bir insan seninle zorla tanışmaya çalışıyor o yüzden fazla artık anlam yüklemiyorum
Sanane abicim yaa s*laga bak puahhzhahsb takma hic bunları. Ben kimseyi zorlayamam biri beni zorlayacak olursa gösteririm ona nasıl konuşulduğunu
Teşekkür ederim. çok haklısın 🙏
İnsana insanca cevap verme sanatında usta saylanırız yani :D
Barış bu kişi kız mı erkek mi? Merak ettim 😂 sanırım seninle konuşmak isteyen bir kız geri dönüş alamayınca da zoruna gitmiş terslemiş
Kızın biri. yüz vermeyince kudurmuş :D
Belkide büyük aşkı kaçırdın (!) 😂😂
Komedi gibi sohbet kfkdk selam yazip cevap yazmisin sonra cevap yazmiyon die seni azarlamis ne klfkfldkdkfkdkd
Akıl fikir yok bazılarında sdfsdf
Kuyruk acısı var galiba arkadaşın, yazdığı saçmalıklara bak
Teşekkür ederim
Sana ne cok sataşan oluyo bu sitede be Barış hshdhdv
Hepsi gelsin sdfsdfdf
Ruh hastası çok be Barış'ım, sıkma canını. Kolay lokma olmadığın için seni hedef alıyorlardır.
Teşekkür ederim abim. kimse kırılmasın diye alttan alıyoruz ters tarafımı görmediler çünkü.
Barış konuşsana insanlarla 😂 Yok zorlamam kimseyle konuştuğum yok zaten
İnsan olanla konuşuyorum da bunlar insan değil 😂
Deme üzülür :D
:D
Hayır zorlamam zorlanmayıda sevmem baktım çok sıkıcı zorluyor yok ederim 🤭😂
Bu neki barışım ahhh ahhh 🤣🤣
🤣🤣❣
Özel'de konuşmuyorum diye bana acıdığın için mi benle yorumda konuştun diyor özel'de niye istemiyorsun beni reddediyorsun diye kendi kendine bi flim çekmece derdinde herkes 😂😂
İçinden gelmiyorsa konuşmanın ne kıymeti var.
mesaj kutunu kapat kardeşim rahat et. Ben öyle yaptım kafam rahat. Sana yine öyle soruyorlar. Bana eski hesapta psikolojik sorunlarını yazanlar vardı 😂😂
Allah sana sabır versin. Mod/fenomen olmanın dezavantajları (dm kutum açık olması gibi) 😅
Mesaj kutumu açarken belki insanlar yardım ister modluk olarak yardımcı olurum diye beklemiştim. ama hiç böyle hayal etmedim 😅
Evet, haklısın. Normal şartlarda öyle olmalı, fakat burada ne şartlar ne de insanlar normal (istisnalar hariç) 😅😂
Asla ya bu da ne yüzsüzmüş öyle hsolaniyor mu acaba senden 😅
Neyse engelledim zaten gereksizi :D
bu ne ya😄 kim söyle yüzüne tükürelim niye rahatsız ediyon arkadaşımı sshfsd 🖤
sdjsj cevabını verdim gerek kalmadı ama teşekkürler 🖤 :D
Bana göre o son yazdığın en sert tokattır, ama arsızsa onu da yemez. Djhdjd rica ederim 🌸
Utanacak yüz yok ki bunlar ki küfür etsen şükür derler sdfsd 🌸 neyse saygımızı bozmayalım yine de.
O küfür senden geldi çünkü dshfsj haklısın.🌸
burada ruh hastası çok, bir yıldır niye birini gözlemlersin ki djsk sorguya çekmiş bir de niye böylesin diye. kendine bir hayat edinsin bence 😂
Kadının sapığı da hiç çekilmiyor :D
Hayır zorlamam bir kere yazarım cevap vermiyorsa ikinci mesajı atmam
Yazmasınlar diye fotoyu kapadım sadece sayısı azaldı🙃 hıc cevap vermeyınce anca işte:))) hayalgüçleri sınır tanımayanlar çok
Hayır içinden gelerek konuşmadıktan sonra yapay zorla bir tutulmayla karşı tarafı konuşmanın kimseye hayrı faydası olmaz kıymeti yok
Hic kimseyi zorlamam insanlari rahatsiz etmek oldukca manasız. Saygısızca. Ama benimle uğraşanla da biraz uğraşırım.
Durduk yere çekememezlik yapan insanların gizli hayranlık yaşadıklarını düşünüyorum soruya gelirsek zorlamak yerine susarım
Hayır zorlamıyorum böyleleri cinsiyet farketmeden her yerdeler burada ve instagramda ruh hastaları daima beni buluyor.
Allah yardımcın olsun barış bide bi senedir gözlemleyip niye şimdi yazacak cesareti bulmuş bu site nin insanları harbi garip
Allah kolaylık versin sana işin zor bazen dengesizler çıkabiliyor. hayır kimseyle zorla konuşmam. benimle konuşması için de zorlamam
Hayır zorlamam. Konuşmak isteyen konuşur, istemeyen konuşmaz. Zorla milletle konuşma çabalarına girmeye gerek yok.
Bu kadar sözden sonra muhtemelen engellerim kimse kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur zaten kişi sorunlu
Var böyle tipler… Erkeklerin üzerine atlayıp ilgi göstermelerini bekliyorlar sanırım. Terbiyesizlik ya gerçekten başka bir şey değil
cok seviyorsam ve aramizda bayagi samimiyse direnebilirim rahatsiz etmeden ama istemediğini anladigim zaman direkt iletisimi keserim
Hayır tabi ki, böyle bir şey yapamam. Bu zorbalıktır. Buradaki ruh hastaları içinse bir şey diyemem tabi.
Zorlamam. Zorlanması da hoşuma gitmez. Direkt engellerim
Zorlamam ama konuşmak istediğimi de bir şekilde konuşmaya ikna ederim ;))
Hayır kimseyi bir şeye zorlayacak ne halim var ne de zamanım
Sıkıntılı rdm arkadaşlardan birtanesi daha Kadını erkeği yok bunun
Hayatımda tanıdığım en değişik insanlar buradaydı. O yüzden bir yıldır falan mesajlarım kapalı.
Zorlamam. Soru sorarım. Cevabından konuşup konuşmayacağı belli olur
Zorlamak benim işim değil. Karşımdakinin kendi isteği ile yapması beni mutlu eder.
Biz seni böyle seviyoruz biraderim
Diğerleri 💩 yesin
Ben kimse benle konuşmasın diye zorluyorum 😂😂slaga bak ya 😂
Bu mesaj atıp sonra sanki biz zorla yazdırıyomuşuz gibi tripli konuşan tipler ne böyle cidden
Hayır zorlamam kendi içinden gelmiyorsa o sohbet sıkıcı olur zaten bir anlamı olmaz
içine kapalı biriyse dibine kadar senin denk geldiğin de amma canım
canım ne ya sa*lakmış demiştim
Zorlamam, belki konuşmak istemiyordur ısrarı sevmem
Yok barış hayranina niye kaba davrandin sana yakışmadı skskx
Helal olsun sana ula yine efendiliğini bozmamışsın ben basardım kalayı ben direk engelliyorum
Zorlamam kendisi bilir
Ay barıs çok zor zamanlar geçiriyorsun takma kafana
Kimseyle pek konuşmuyorum
Çok iyi kim bu ruh hastası merak ettim. 😅😅😅
Söylerim kanka 😅
Ruh hastasından çok ne var kanka kuduruyor bazıları 🤣🤣
@egoadamm manyağın biri benimle 3 ay uğraşmıştı evli olduğu halde. Soru açmıştım eski hesabımla. Evli kadın 10-15 hesap açıp yazıyordu, takıntılıydı. 😄
Sonra bir tane moderatör türedi. Kulağıma geldi aşık mıymış, neymiş. Hiç de moderatör biriyle flört falan etmedim. Ardından öğrendim ki, bu moderatör kadının 4 kişilik telegram ekibi varmış. Bu 4 kız, gözlerine birini kestirince onunla uğraşıp, konuştuğu biri varsa, yıldırana kadar konuştuğu kıza da musallat oluyorlarmış farklı hesaplarla.
En son biriyle bir ay flört etmiştim. Gidip kıza benim hakkımda yok kadın avcısı, yok bilmem ne bir sürü şey sallamışlar 😄
Bu hesabı o manyaktan kurtulmak için ilk açtığımdan bir gün sonra soruma gelip bana ooo hoş geldin Kaan, yeni hesabın hayırlı olsun yazmıştı 😄 bir de anonim olarak takılıyor sitede hep 😄
Burada çok ruh hastası var aman dikkat 😄
Üslubu doğru değil zaten, yine sabırlıymışsın. 👍
🙏
Yeni sapığın hayırlı olsun knk mxkjxhd
Teşekkür ederim kanka sdfsdf
Ne demek kanka mfjxhsj
Bazen diyorum bu her şeye burnunu sokan mahellenin dedikoducu teyzeleri burayada mı sarmaya başlamış acaba fmxh işleri güçleri yok milletin kişiliğini ve özel hayatını sorguluyorlar sanane arkadaşım bunlardan
Beyin yok işte bazılarında sdfsdf
Beyin önemli ya bdkxjd
Bir yıldır bide oohhhooo hay maşallah istikrara bak 😂 işin çok zor be Allah sabır versin 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?