Detayım çok yok🤷🏻♂️
Her konu için gecerlidir.🙋🏻♂️
Ee Nerde Kalmıştık? 😎☕️
Keyifli Hafta Sonları✨

Detayım çok yok🤷🏻♂️
Her konu için gecerlidir.🙋🏻♂️
Ee Nerde Kalmıştık? 😎☕️
Keyifli Hafta Sonları✨

Hiç bir zaman bildiğimi okumam , özellikle hayati kararlar alırken fevri hareket etmem , aile büyüklerime danışarak ya da konuyla ilgili tecrübesi olan eş dostla fikir alışverişinde bulunur öyle karar veririm, çünkü danışan dağ aşmış danışmayan yolunu şaşmış derler , ne kadar bilirsem bileyim yine büyüğüme danışirim ki daha az hata yapmış olayım
Tavsiye alıp bildiğimi okuyorum genelde :D Bneim düşündüğümden daha iyi bir tavsiye alırsam elbette onu uygularım da genelde yine ilk benim düşündüğümü ypaıyorum. Çünkü daha iyi bir tavsiye aldığımı düşünmüyorum. Ya da egositim ajfbahj
Bazen egoist olmak iyidir 😉
Genelde önce tavsiye dinlerim, sonra gider yine kendi bildiğimi okurum kaptan 😎 Çünkü başkasının aklı güzel ama günün sonunda sonuçlarına ben katlanacağım. Kritik konularda güvendiğim az insana sorarım, geri kalanında full freestyle takılıyorum ☕️🎶 Sen tam “bana herkes akıl verir, ben yine bildiğimi yaparım”cı duruyorsun bu arada.
Cevap
5Cevap
Genellikle bildiğimi okurum. ama değer verdiğim birisiyse mutlaka fikrini sorarım belki benim göremediğim bir şeyi görmüştür
Aynen bende öyleyim kardesim
Adamsın kaptan seni biliyoruz 🙏✨
Sende kardesim Eyvallah✨😎
Hiçte bile benim bildiğim doğru ise kendi bildiğimi yaparım yanlış ise dopru olanlarınkini çokda ego kasmam yani
Benimkisi ego degil Sadece samimiyetini sevmediklerimi dinlememek 😉
O ayrı bir şey 😅
İvit çok ayrı😉
Tavsiye alırım ama yinede bildiğimi okurum..
Haha Bende buna yakın sayılırım😂
Aynen devam ke Tskrler yorum için☺️
Sorun kişilik karakterde daha iyi durdu sanki bildigimi okurum...
Eyvallah Tesekkürler🙋🏻♂️✨
Bildiğimi okurum...
Hahha acid dökerek dimi 😂
Bildiğimi okurum.
El Fatihaa diyorsun yani😂😂
Yok bea, her zaman değil djfj
Peki bea😂
Sevdiklerimden tavsiye aldıktan sonra bildiğimi okumaya giderim 😁
Kolay kolay birilerinden tavsiye alan biri değilim. Çoğu zaman kendi bildiğimi okuyorum.
Bildiğimi okurum baktım işime gelmiyor ekstra tavsiye alırım..
Tavsiyelere her zaman açığım.
Bildiğimi okurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?