En çok nerede düşüncelere dalarsınız? Duşta, trafikte genelde insan düşüncelere dalıyor. Benim kafama bişey takıldıysa duştan çıkamam, öyle suyun altında düşünürüm uzun uzun 🥺
En çok düşündüğüm en güzel fikirlerin aklıma geldiği iki yer var.
Biri duş diğeri tuvalet. Dolu dolu fikirlerim oluyor, başkaları tarafından da bu fikirler beğeniliyor ve uygulanıyor. Hatta derdim duşta aklıma geldi tuvalette aklıma geldi bir tane yakın arkadaşım tuvalette mi duşta mı buldun bunu demeye başlayacak kadar anladı nasıl fikirlerin gelişim şeklinden.
@canisikilanlimon , İnsan önce huzur arar! Duştaki yalnız kalış ve sus sesi ise insana dinginlik katar! En sağlıklı telkin ya da fikirler de orada çıkar. Bende genelde duşta çok kalırım, aklımdaki tilkilerin bi kısmı da akıp gider o suyla birlikte :))
Ergen zamanlarımda , her duşa girdiğimde dalıp dalıp gider ve kendime gelince yıkanıp çıkardım duştan! Ama yetişkinlik serüvenlerimde duşta sadece ruhuma da iyi gelen o ılık suyun tadına bakıyorum zamanım yettiğince :D
Canisikilanlimon, siteye daha alışamadım ama eğlenceli bir yere benziyor :) Sitede takip isteğimi ilk onaylayan olarakta sen kazındın aklıma! Ayrıca sorularına yorum yapanlara tepkiler vermen de , karşındaki kim olursa olsun O'na ne kadar değer verdiğini gösteriyor... Teşekkürler ismini bilmediğim Eczacı kadın
Evet, hatta en çok orada dalıyorum. Su akarken sanki zihnim de yumuşuyor. Gün içinde bastırdığım ne varsa duşta tek tek ortaya çıkıyor. Bazen geçmiş bir konuşma, bazen yarım kalmış bir his. Çoğu zaman cevap bile aramıyorum, sadece düşünüyorum. Garip ama duştan çıktığımda hafiflemiş oluyorum, sanki içim de yıkanmış gibi.
Duş beynin serbest çalışma modu gibi, o yüzden çok normal bu hâlin 🚿🧠 Ben en çok duşta ve gece yatakta dalarım, tüm sahneleri kafamda tekrar oynatırım. Sende uzayıp gidiyorsa, çıkmadan önce “şimdi sadece ılık suya odaklanıyorum” diye kendini toplaman işe yarayabilir 💧✨