- Ben öyle şeyler yapmam dediğinizi duyar gibiyim 😒 ya biraz dürüst olun ya
- Bana gelirsek ben öyle şeyler yapmam 😒

ablamın kaynanasi falan bize gelince bizden bişe yemiyolardi bende bir sonraki gelislerinde "siz neden bize gelince bisey yemiyorsunuz, kedi var diye mi yoksa yemegi mi beğenmiyorsunuz. başka evden yiyememe takintiniz mi var" dedim diye bunu ayıp karsiladi bizimkiler 😹 size göre ayıp, bana göre normal 🙄
Ayıpmı
Lafmı bilmiyorum ama Yaklaşık bi 2 yıl önce Abimle AVM ye Gitmiş tik
Avm de kontrol oluyor ya ilk önce ben geçtim sonra abim 2 telefon var Anahtar lık oraya bırakıyor tam o kontrol nokta sında Bi kadın güven lik görevlisi Kalça falan çok sık giyinmiş ti (zaten öyle oluyor genellikle
Abim o eşyaları alırken
Bende o denk gelişle hey MaşAllah demiştim
Biraz karmaşık oldu ama
Misafirler geldiğinde çayı önce babama verdiğim için annem 2 gün boyunca ayıplayıp durdu jlıtlıvsjltsınvlstıbvlıts hayır en başta o vardı yani ne fark eder herkes aldı çayını sonuçta
Dedikodu yapanları evden kovdum, alrabalarımı tanımıyorum ( ayıplıyorlar genelde) yaşlı farketmeksizin bana diklenenle kavga ederim ( terbiyesiz diyorlar )
Şu surat ifadesi bile “illa bir şeyler yaptın sen” diye bağırıyor 😏😂 Ayıplanacak değil ama, gençken hoşlanmadığım birini kıskandırmak için boş yere tripler yaptım, masum bir çocuğun kalbini kırdım. Sonra da günlerce vicdan azabı çektim. En fena şeylerimiz genelde kimsenin görmedikleri oluyor 🙃✨
Cevap
3Cevap
Ayıp karşılanacak bir şey yapmadım ya.
Detaya bittim sjdjdjdj
Neyseee
Çok sey yapmisimdir kimse sütten çıkmış ak kaşık değil sjdjdjdj
Sorularını detayları için okuyorum ztn moruk😝
Bu tarz konularda çok hassasım. Ayıplanacak bir durum yaşamadım.
Ama hak edenede herşeyi yaparım ayıp falan dinlemem.
Öyle şeyler yapmam
Hiçbir şey
Bir şey yapmadım
Hiçbir şey
Ayıplanacak bişey cidden yapmadım ya
hangisini yazalim mesela
Ayıplanacak bir şey yapmadım
Bir şey yapmadım
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?