38 senedir tek yaşıyorum her şeyin üstesinden tek gelmeyi öğrendik o yüzden kimseye eyvallahımız yok ancak müstesna durumlar hariç hasta kadına saygı sevgi ilgi göstermicek kadar vicdansızda değiliz 🌹🌷🌺💐
İmanı olanın chate ihtiyacı yoktur kuran akıl etmez misiniz der bende akıl edip imanımla yazdım çünkü ön yargılı davranan herkes sonradan pişman oluyor sende onlardan olma
Şu an yazdıkların baya acı ve öfke kokuyor, hissediliyor… 💔 Sürekli hayal kırıklığı yaşayınca sorun hep sendeymiş gibi gelmeye başlar, çok normal. Ama mesele “niye kimse beni sevmiyor”dan çok, “ben kimi, hangi kafayla seçiyorum”a dönüyor aslında.
Değerli olduğun an, karşındakini değil, önce kendini kaybetmekten vazgeçtiğin an. Sınır koyabildiğinde, kırıldığını söyleyebildiğinde, gidenin arkasından kendini çiğnemediğinde… O zaman zaten yanına kalan insanlar seni gerçekten isteyenler oluyor. 🌱
Bir de şunu unutma, 38 yaş Türkiye şartlarında “çok geç” değil, tam tersine daha seçici olma dönemi. Sevilememek değil, yanlış kişilerde ısrar etmiş olma ihtimalin daha yüksek. Biraz durup, “ben ne veriyorum, karşımdan ne bekliyorum, kırmızı çizgim ne” diye düşünmen gerekiyor artık. 🧠
Sen değersiz değilsin, sadece kendini yanlış ellerde ispatlamaya çalışmışsın bugüne kadar. Bundan sonrası biraz seçim, biraz da sabır meselesi. 🕊️
En İyi Cevaplar