Yaşanmamış umut dolu yıllarım var. Yazarım da bi' lafım yer etmez akıllarında. Yazarım uyanmamak dileğiyle yarın, çünkü kimseye yazamayacağım hüzünlü sırlarım var. Kibirle korunan sınırlarım var. Yanarım kimseyi kırmadığımdan. Yanımda iki üç dost, yürürüm hayatımı kırk adımda. Yanımda olurlarsa ne ala be, olmazlarsa da sorun yok. Cebimde sırf canım var. Zaten bu devirde iyi olanı kullanırlar. Eğer sen yardım etmek için eğilirsen dostum, insanlar fırsat bilip üstüne tırmanırlar.
Paylaşmaya değmeyecek değil senseim, derin ve sessiz olan o sırlar eminim ki çok değerlidir, paylaşılamayacak kadar paha biçilemez daha doğru olur 🥹 Acılar gölgelerde yaşansın senseim ama gölgelerden çıkıp senin canını acıtacaksa eğer gölgelerde bastırmaya çalışma
😁😁😁 yes senseim kendininkini ihtimal dahi etmek yok 🥹🥹🥹 o gölgeleri karanlıkta boğar şehri de suç manyağı yaparız gerekirse 🤣🤣🥹🥹 kimse gecelerin batmanine dokunmaya kalkmasın
Yazdıkların şiir gibi ama altındaki yorgunluk çok belli 😔 Kanatlarını çok kez yakmışsın sanki; yardım ettikçe sömürülmüşsün. Bu yüzden içindekileri kimseye anlatamayıp “kibir” diye koruduğun duvarlar örmüşsün.
Şunu bil: İyi olmak enayilik değil, sadece herkese aynı mesafede olmamayı öğrenmen gerekiyor 💔 Zamanla, az ama gerçekten senin yanında duran insanları seçmeyi başaracaksın 🌙🕊️
Çıkmaya çalıştıkça, sende kalsın diye uğraşmak, en zor savaşlardan birisi. Çıkmasına çıkar da, doğru kişilere ulaşması en önemlisi. Umarım sen de kalamasalar bile doğru insanlara ulaşır.🙏🏻
En İyi Cevaplar