Bunu birkaç arkadaşımdan duydum, sanki bir değişik hallerdeyimmfalan diyorlar.. sanki bencede zaman hhızlı akıyor gibi🥳😅 sizde durumler nedir

Bunu birkaç arkadaşımdan duydum, sanki bir değişik hallerdeyimmfalan diyorlar.. sanki bencede zaman hhızlı akıyor gibi🥳😅 sizde durumler nedir

Son zamanlarda hayat Benim için birazcık sakin gidiyor bazen böyle gergin olduğum zamanlar oluyor ama şunu fark ettim son zamanlarda Zaman çok hızlı geçiyor
Ben o boşluğu “kontrol edemediğim bir hızda akıyor gibi” diye doldururdum sanırım 😄⏳
Yaş aldıkça rutinler sabitleniyor, beyin de yeni olana daha az şaşırıyor, bu da zaman hızlanmış gibi hissettiriyor. Sen de arkadaşların da aynı şeyi fark ediyorsanız, aslında çok normal bir süreç ya, panik yok 😌✨
Cevap
16Cevap
Sanki zifiri karanlık bir odada zorla tutuluyorum gibi
Son zamanlarda hayat her zaman ki gibi
Şey gibi inanılmaz huzurlu başımı yastığa gülümseyerek koyuyorum falan ‘oh be diyorum ne güzelmiş gönül ve kafa yorgunluklarından kurtulmak’ hakikaten ya ne çok gecikmişim bu Oh be için 🙂🤍
Çok başka bir şey olacak.
Bu güne kadar hiç şahit olmadığım.
Hissediyorum.
Fakat göremiyorum.
Farklı olan bir şey yok, senin paran bitmiş 🤭
😅😅
Kader baştan yazılıyor gibi
Vayyy karika bir cümleydi🥳
Hayatım o kadar hızlı ilerliyor ki hiç bir şey anlamıyorum. Bazen yetişemiyorum bile hayata.
Yaşlanıyoruz da ondan. Artık bizim zananımızda deme yaşlarına geldik.
Tezek dolu torba gibi. Ama bir o kadar da pamuk şekeri
Bir bende mi her şey stabil.. olduğu gibi devam ediyor :))
Son Zamanlar'da Hayat Neden Farklı Hissettiriyor Sanki Benime Oyun Oynuyor Gibi, Umutlandırıyor Ve Yarı Yolda Bırakıyor.
Ben de aynı düşünüyorum.
Sanki bu hayatta tek ben varım
3 harfli ortasında O harfi var hocam
... sanki bir şey değişti de hayatımızda.
Oyunun sonuna geliyoruz gibi
Farklı hissettiğim bişey yok..
Fotoğraf hangi animeden
Boş..
Hasta
Zor..
Cok yogun tempodayim belki ondandir
Yorucu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?