Güçlü durup kırılgan hissetmek aynı anda olabilir.
Kendine bu kadar sert olman bile aslında ne kadar düşündüğünü gösteriyor.
Merhametimi ve sevgimi... Sahibinden hiç jelatini açılmamış şekilde tutmak istiyorum. Fark edilirse suistimal edilmeye çok açık. Özellikle sevdiğim kadının görmesini istemem. Kadınlar güvenlik ve rahatın olduğu yerde aldatır problem çıkartır, sıkılır, en kötü kavga ederler ama rahat durmazlar rahatlığın, huzurun ve güvenin olduğu ilişkide.
burada hiç sakladığım bir yönüm yok, kendim olmayı öğrenmek için burdayım 🙂 Gerçek hayatta kırılganlığımı da, duygularımı da herşeyi gizlemek zorunda kalıyorum çünkü kimse o halimle beni kabul etmeyecek gibi geliyor belki zamanla gerçek hayatta da kendim olmayı ögrenirim 🤷♀️🙂
Bunu hissetmen çok normal. İnsan kendini güvende hissetmediği yerde doğal olamıyor. Zamanla, doğru insanların yanında bu daha kolay oluyor.
İyi niyeyimi, saflığımı bazen belli etmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Bi şekilde, bi yerden ele veriyor işte ;)
Aslında bu kötü bir şey değil bence. İnsan neyse o, saklamaya çalışınca daha yorucu oluyor 🙂
Biliyorum kötü bi şey olmadığını hayatım. Sadece fazla göstermek istemiyorum saflığımı, suistimal edebiliyor bazıları...
Doğa üstü yeteneklerim var. Bunu genelde saklarım, çünkü fal için gelen oluyor. Yetişemiyorum sdff
Aaağğğğ çok etkileyiciii ödövşsşvşc
Etkileyici olsun diye demedim Sfghklşş
Etkileyiciiii 😛😛
Kız neyi etkileyici korku filmi gibi ssdx
Mesela ruhunun yerinden çıkması gibi mi çalcğsşşxx
Eic için teşekkürler 💟
Ben en çok kırılgan yanımı saklıyorum galiba 🌧️ Dışarıya güçlü, kendinden emin, her şeyi kontrol eden biri gibi görünürüm ama içimde bazen fena dalgalar oluyor. İnsanlara hemen güvenmediğim için en yumuşak tarafımı göstermiyorum. Çünkü herkes aynı özeni göstermiyor ve hayal kırıklığı yaşamak yoruyor 😌
Cevap
82Cevap
Kırılgan tarafımı genelde.. İnsanlar zayıflık kokusu alınca acımasızlaşıyor malum. Soğuk desinler.
Ben de öyleyim...
Evettt 🫢
Öfkeli hallerimi saklamaya çalışıyorum ama damarıma damarıma basılıyor.
Duygusallığı genelde saklarım gülüşlerimin ardına
Sakladığım bir yönüm yok, neysem oyum.
sakladığım yönüm yok
Seksi , zeki , çocuksu yönümü. En çok libidomu. İnsanlar (özellikle erkekler) soğuk olduğumu söylerler. Aslında yeri geldiğinde çok enerjik, eğlenceli , cesur ve yeniliklere açık bir insanım. Ayrıca bir şeye cevap vermek istemediğim zaman anlamamış gibi yapma huyum var.
Yüksek libido ya mı sahipsin
İçimdeki acı sözleri limon cekirdekleri gibi gizlerim. 🍋 Baskalari canımı rahatça yaksa bile benim ağzımdan kolay kolay başkasının yüreğini ateşe verecek sözler çıkmaz. Hatta neredeyse hic çıkmaz. Haklılığımı ortaya dökecek, masanın üstüne çıkaracak olsam kimse yüzüme bakacak cesareti bir daha bulamaz.
soruyla alakasız olursa yorumu silebilirsiniz. çünkü benim sakladığım tek yönüm var.
Ben dışarıdan efendi, kadınlara çok saygılı ve kibar biriyim.
ancak yatakta sadist birine dönüşüp kadınların kölem yapmayı ve şiddet uygulamayı çok seviyorum.
burada yansıttığımın bir fazlası olduğundan habersiz insanların, buna inanmak istemediklerini biliyor olmamdan dolayı , sorunuzun tam karşılığını yazmam mümkün değil.
Aksi halde özel olacak kişinin kıymeti önemini kaybetmiş olur.
İki şey var aralarında seçim yapamadım
1. Birilerinin yanında ağlamaktan nefret ederim o yüzden özellikle ailem çok ketum sanıyor ama niyetim güçsüz görünmemek kim olursa olsun.
2. Kendi karakterime ters olsa da cinsel hayatta söz dinlemek aşırı hoşuma gidiyor oyun gibi geliyor, arada ben de oynamak isterim tabii ki de olsun. Cinsel açlığı saklıyorum dışarıdan yanlış anlaşılmamak için
İnsan bazen kendini korumak için bazı taraflarını saklıyor. Bu saflık değil, tercih bence.
Hayranım şu Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadınlara
Belki ne kadar umursamaz olduğumu saklıyor olabilirim.
Hep birilerini umursuyor gibi görünürüm fakat sevdiklerim dışında kimsenin ne yaşadığı umrumda dahi değil.
Herkesi aynı ölçüde umursamak zorunda değiliz.
Seçici olmak, kalpsiz olmak demek değil.
Coooook haklısınız 🌌
Çoğu yönümü saklarım hafif ki keşfettikçe amlaşılsın
Yaşamla ve iştahla dolup taştığımı. Aşırı kontrol beni kaçınılmaz olarak pasifize ediyor.
Burada rahatça konuşmak harika bir şey. Normalde insanlara hep zayıf yanlarımı gösteririm ve aslında en güçlü yanım olan öfkemi saklarım. Bir insanın yarasına ne kadar tuz basılırsa artık o yarayı daha az hisseder, bende zayıf yanlarıma böyle yapıyorum. En güçlü yanım olan şeyi ise saklıyorum çünkü birine zarar vermekten korkuyorum
Güvenimi. Şimdiye kadar güvrn gösterdim diye yarı yolda bırakıldığım oldu ne oluyor bu devirdeki insanlara neyin peşindeler?
Bence mesele devirden çok, insanların neyi göze alabildiği. Güven kolay veriliyor ama kolay da taşınamıyor artık.
Evet güzel bi bakış açısı kesinlikle öyle hanfendi katılıyorum
En derin yaralarımı... Onlar hala taze ama kimseye göstermem. Çünkü dokunan parmaklar çoğu zaman iyileştirmek yerine daha derine bastırır. Belki bir gün doğru gözlere rastlarsam o saklı bahçeyi açarım... Şimdilik sadece rüzgar biliyor sırlarımı.
Anlıyorum… Bazı yaralar gerçekten sessizlikte daha güvende oluyor.
Kimseye açmak zorunda değilsin.
Rüzgârın bildiği sırlar da değerlidir...
Teşekkür ederim… Bu kadar nazik ve anlayışlı bir şekilde karşılık vermen, zaten o saklı bahçenin kapısına hafif bir esinti gibi dokundu. Belki rüzgar bir gün senin adını da taşır kulaklarıma, kim bilir. Şimdilik sadece şunu söyleyeyim. Sessizliğin içinde bile yalnız değilim, çünkü böyle sözler var artık aklımda. Gülümsüyorum şu an, haberin olsun. 😊
Rüzgâr bazen isim taşımaz, sadece his bırakır.
Eğer bir tebessüm kaldıysa, yolu doğru yerden geçmiştir.
Gülümsediğini bilmek yetti bana.
O zaman bırakalım rüzgar isimleri taşımasın. Sadece hisler kalsın aramızda. Bir tebessümün bile bu kadar güzel bir yol bulması, zaten nadir rastlanan bir şey. Tekrar teşekkür ederim, bu sabahın en tatlı hediyesi olduğun için. 🌿
Böyle kalması güzel.
Hislerin sessizce yerini bulduğu anlar nadirdir.
Sabahına eşlik edebildiysem ne mutlu.
Evet, böyle kalsın… Ne bir kelime fazla, ne bir isim eksik olsun bu sessizlikte. Günün her saati bu kadar huzurlu, bu kadar aydınlık geçsin sana da.
Teşekkür ediyorumm
Güçsüz ve perişan olduğum halde kuyruğu dik tutup kimsenin halime sevinmesine fırsat vermiyorum ketum davranıyorum
Ben saklayamıyorum ilk başta işte saçım sarı boyalı diye işte beni bazıları şımarık soğuk zannediyor ama zaman geçtikçe hemen her şeyim belli oluyor
Ben ciddi birisiyim. Böyle gevşek, kardeşim, dengesiz, kendini bilmeyen , insanlar benim kapıma gelmesin knka en nefret ettigim şeydir. Gevşek insanlardan, nefret ediyorum. Saygı, terbiye almamış insanlardan nefret ederim.
Yorgun ve kırgın yönümü hep saklıyorum kimse yorulduğumu kirildigimi bilmesin diye hep mutlu ve güçlü kadın olmaktan çok yoruldum
Sert yönümü açıkçası çünkğ sert yonumu pek sevmezler çünkğ gerçekleri her zaman insanların yüzüne söylerim.
@Degisik_-_ hep çok gizemlisin deyip duruyorsun, hadi söyle bakalım en çok hangi yönümü saklıyorum? 🤣🤣🤣
Bi giydiğin çorap rengini bilmiyorum 😂😂😂
Krosun dedem 😄
@Degisik_-_ Kroyum ama ehliyet bende 🤣🤣🤣
Tüm krolar zengin zaten püüüüü 😂
Duygularımı sürekli saklamaktan dışarıda duygusuz gibi görünüyorum. Sevdiğim biri nasılsın dese her şey dökülüyor o anda.
Etki etme gücümü, çünkü gerçekten konuşmaya karar verirsem çok kalp kırarım. Keskinliğimi örtüyorum.
Kırılmaları, mutsuzluğu gizlemeye, unutmaya çalışır insan, günlük yaşantının koşuşturmasına kaptırır unutur gibi olursun, ta ki ya duyduğun hüzünlü bir şarkı ya da karşına çıkan biri unuttuğun hisleri çıkartır tokat gibi çarpar yüzüne.
Ben bu hayatta şunu öğrendim bu hayatta ya düşmeyeceksin ya da düşsen bile kuyruğu dik tutacaksın
Eğlenceli, duygusal, yardımsever, yapıcı bir insanım bunu çoğu insandan saklıyorum çalmasınlar diye
görünüş olarak sert bir mizacım var saklamak çok zor olmuyor bu seferde kavganın içine çekmeye çalışıyorlar o zamanda yapıcı oluyorum yoksa kafasını gövdesinden ayıracağım bunu hakeden çok insan var 😄
Kibirim ve egom. Birde sert duruyorum halbuki cok duygusal biriyim. Derinden baglanan ve seven biriyim.
Saklamak değil de başkalarının yanında ağlamayı sevmiyorum. Hep yalnızken ağlarım.
Anladımm , ben her yerde ağlarım valla dismvmsvşmscğ
😂
Hiç bir yönümü saklamıyorum genelde aşırı şeffaf ve net bir insanımdır ben.
Hiç mi yok
Özgüvenli bir genç wow
En iyisini yapıyorsun...
Kalp kıracak düşüncelerimi ve egomu aslında egomun olmasında da rahatsızım kendimi suçlu hissediyorum
Bunu fark edebilmek bile büyük bir adım.
İnsan bazen kırmamak için değil, korunmak için sertleşiyor.
Kendini suçlaman, umursadığını gösteriyor.
Bilemiyorum ya aslında kendimi haklı buluyorum hep ama insanları alttan alıp konuyu kapatıyorum sanki onları aşağlamış gibi oluyorum bu da vicdan yaptırıyo ve özgüvensizim ama çok özgüvenli duruyorum aslında biraz eleştirilsem devrilicem
Bu anlattıkların çelişki değil, insanlık.
Güçlü durup kırılgan hissetmek aynı anda olabilir.
Kendine bu kadar sert olman bile aslında ne kadar düşündüğünü gösteriyor.
Öyle düşünmedim hiç biliyon mu
Yazdıklarına göre bunu hissetmeye başladım
Aydınlanma yaşattın bana teşekkürler
Ne demek rica ederimmm.
Bendede oyle maalesef ama ego haric
Ciddi yönümü saklar her şeyi gırgıra vururum
Üzüldüğüm zaman , üzüntümü saklamaya çalışırım. 👍
Duygusalım hem de çok bu yönümü sinirle kapatıyo olabilirim
En çok, mutsuzluğumu saklıyorum, başarısızlıklarımı, keşkelerimi, belkilerimi.
Babam tarafından terk edildim kalbim aslında çok kırık ama belli etmiyorum kindarmışım gibi davranıyorum... sevgiye çok ihtiyacım var ama yokmuş gibi davranıyorum
@EnesBT kimsenin beni kalpten seveceğine inanmıyorum babadan hayır görmemişim elin oğlu beni ne yapsın ki Annemle babamın öyle bi ilişkisi vardı ki aşırı psikolojim bozuldu ilişkilerden soğudum biriyle 1 hafta konuşsam sıkılıp konuşmayı kesiyorum
Anlıyorum, sana boşa ümit vermek daha zararlı olacak. Kendini biliyorsun, bi ilişkiye tam olarak uygun olmadığını, ama gerçekten sevilmek mi istiyorsun? Ben de sevilmek istiyordum, aslında öyle değilmişim, ben anlaşılmak istiyormuşum. Bunu kendinde ayırt etmek pek bi şey değiştirmeyecek hayatında belki. Ama ne istediğini bileceksin.
Merhametimi vicdanımı en çok nelere üzüldüğümü saklarım
Artık kırıklarımı saklıyorum çünkü kimsenin teselli verdiği yok tuzunu alan yaraya koşuyor
Duygusal yönümü saklıyorum
Güçlü durmak zorundayım!
İnsanlara zayıf tarafımı ve yumuşak karnımı hiç bir zaman gösterme taraftarı değilimdir
Duygusal yanımı bastırıyorum saklamıyorum. Bazı durumlarda olabildiğince soğukkanlı ve soğuk kalmaya çalışıyorum.
Saklanacak bir durum yok küçük hanım. Insanız evet hatalarımız da olabilir bu insani bir durumdur
Birine kin besledigimde gerçekten uzun bir süre içimde tutup biriktirip büyütürüm intikam almayı severim.
Yuh
Off sen harika bir detaysın.
maalesef şeytana uyuyorum bu konuda ama en çok babama kinim var başka kimseye değil
: ))) hayat işte...
Ya genelde olduğum gibi görünmeye çalışıyorum
Mükemmel detay 🥰
Ben üzüldüğüm yönü hep saklarım belli etmem
Anladımm
Duygusal olmamı saklıyorum. Kimsenin yanında ağlamam asla, omu saklıyorum. Birde çok istekli olmamı saklıyorum.
Sanırım en çok merhameti saklamak isterdim saklayabildiğimden değil sadece gerçekten acımasız olsaydım nasıl olurdum beklemeyi bilmeyen biri olsaydım..
T. akip atar mısın lütfen
Valla ben delisi dışınayım bir şey saklamam hayatıma giren insanlara da iyi veya kötü huylarımı söylerim ona göre çeki düzen versinler kabul ederlerse böyle işlerine gelirse
Bana özel kalması gerektiğini düşündüğüm her yönümü saklarım..
Saklamam gerekenleri..
Duygusal tarafımı sanırım
öfkeli tarafım. içimde öfke var mücadele ediyorum
Güzel soru. Galiba eğlenceli yönümü çünkü çok içe dönük ve asosyal biriyim
Ben de aynısındann
Sinirlenince gözlerim doluyor ve bu zayıflık olarak algılanıyor
Herkes işine geleni düşünür bu hayatta
Yabancı dilim çok iyidir kimseye bu yönümü göstermiyorum herkes beni sıradan birisi olarak bilsin istiyorum
Bi erkek gördüğümde anna avrat küfür etmemek için sabır çekiyorum 💅
Bakışlarımı karşımdaki insanın gözleri bana herşeyi anlatır
Duygusal yönümü saklarım, kendimi bu konuda açamıyorum.
İnfazcıyım.
Olağan üstüsüz 🤯
Sanırım gülümsememi ve kırılganlığımı
:')
Duygusalligimi , aglamami , uzuntumu, birde disaridan hic oyle gorunmuyorum ama cok istekli biriyim.
buralar karışacak vaziyet alın
Sebep
şakasına dedim ya kızma :)) , ben duygusallığını erkekler saklar sanıyordum demek ki bazı kızlarda saklıyor
Ben hep saklarim ben zaaflarimi kimseye belli etmem sen hic benim sesli agladigimi goremezsin. Disaridan hep sinirli dururum her an birini dovecekmis gibi olay cikaracakmis gibi. Sinirliyim biraz o yuzden ama icim yumusaktir uzulen kiran merhametli olan tarafim vardir. Son zamanlarda sadece sinirim biraz azaldi daha mutluyum ama yinede kimseye agladigimi duygusalligimi ve zaaflarimi gostermem.
sen bence hüzünlü tarafını göstermek için hayatında doğru kişiyi bekliyorsun :)) , ama son zamanlarda mutlu olmana sevindim, ben son zamanlarda dalgalıyım sanki yükseliyorum , güçleniyorum ama ara sıra düzenli olarak düşüş oluyor...
Bendede oyle zaten 4 aydir baya dalgaliydim simdi dusus oluyor. Valla doğru bildin. Bir sevdigim olsun bir sevgilim eşim işte o zaman hüzünümü bir tek ona gösterimim onun koynunda ağlarım o benim saçımı okşar sarılırım. O yanımda olsun dünya yeter bana.
dalgalı bir grafik uzun dönemli bakınca yükseliyorsa sıkıntı yok diyolar :) , ara sıra düşüşler olur biz hep yukarı bakalım..., ya galiba insan sakladığı bazı şeyleri göstermek için hep doğru kişiyi bekliyor , sence bu doğru bir bakış açısı mı bende de var bu ama bazen öyle birinin varlığını sorguluyorum , ya yoksa diyorum, ya yoksa 🤯
Bence dogru sahsen. Bu dunayada kendim icin dogru kisi beklemeyeceksem kimi bekleyecegim ki? Ben kendimi tek bir kisiye ayirdim. Eger digru kisi yok diyip acele edersem kotu biri denk gelirse naparim? Birde felaket seversem hemde? İste o zaman ayril düş baskasini bulmaklami ugrasicam birde? Dogru kisiyi bulmak en iyisi emin ol. Birak biraz uzun olsun ama dogru olsun Yukaridan bakamiyorum ben dususlere oyle bir dustum ki Şu an osmanli boyle bi dusus gormedi surekli evden disari cikan ben 1-1,5 aydir hicbiryere dogru duzgun cikmiyorum. Ama yinede sen olumlu bak. Ben kendime cok olumlu bakamasamda
Düşüncelerine saygı duyuyorum, kendin için doğru olanı istemen çok güzel. Şu an çok düştüğünü hissediyorsun biliyorum ama bu senin güçsüz olduğun anlamına gelmiyor. Zamanla toparlanacağına inanıyorum.
humm Osmanlı bir defa fetret devrine girmişti herkes bitti derken o en baştan başladı ve 3 kıtaya hükmetti senden de öyle bir yükseliş bekliyorum :))
Güzel benzetme, teşekkür ederim 🙂 Desteğin motive etti, inşallah dediğin gibi olur.
rica ederim ben cevap veren için demiştim yoksa siz aynı kişi misiniz 😅
Görmedim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?