Abime sinir oluyorum sürekli tartışıyoruz 😤😠?

Ya benden 10 yaş büyük sürekli ters cevap tuhaf tuhaf bakışlar sinir oluyorum. Eve güneş ışığı çok giriyo ben de aynanın önünde duruyodum yüzüme sürekli güneş vuruyodu panjur'u indirdim kendi kendime 'off yüzüm kızaracak şimdi nefret ediyorum güneşten' dedim o da 'tamam' dedi ben de ne tamamı falan dedim düzgün konuşmayacaksan git kendi odana dedim hayır dedi valla krize soktu beni. Birlikte çarşıya çıkcaktık ben gelmiyorum seninle bir yere dedim gelme, gelmeni isteyen kim dedi. Ama kendi fikriydi çarşıya çıkmak, iki kere sordu çıkalım mı diye. İyice sinirlendim. Neler oluyo sana falan dedi başka bişeye moralin bozuksa bana niye böyle konuşuyosun biraz saygılı ol dedi. Ben de sırf senin küçüğünüm diye bana saygı göstermeyeceksin diye bişey yok sen de saygılı ol dedim uzadı da uzadı. Senin yüzünden böyle sinirim bozuluyo dedim ee ne yapalım peki dedi tavırlarını değiştir dedim değiştirmezsem dedi böyle devam edecek ikimizden biri bu evden taşınana kadar dedim 😡 valla sinirimi bir yere kusmam gerekti buraya yazdım. İyi geldi. İsteyen bişeyler yazsın istemeyen başka sorulara..
Abime sinir oluyorum sürekli tartışıyoruz 😤😠?