Hayatımı yeniden inşa ederken siz benim arkamda durur musunuz?

Herkes ayağıma taş oldu. Herkes üstüme oynadı sırf gelişmeyeyim diye. Auramı enerjimi herkes kıskandı sanki dünyada o iğrenç insanlardan başka kimse kalmamış gibi yaydığım pozitif enerjiyi herkes kıskandı evden çıkamadım bu haset insanlar yüzünden bana zarar verecekler diye. Şimdi hayatımı yeniden inşa edeceğim gelişmek istiyorum ayağıma atılan taşları görmezden gelmeye çalışacağım. Böyle negatif insan gördüğüm an direkt aklıma şu gelecek “dünyada senden başka insan mı kalmadı ors pu ço cu ğ u” herkesi böyle sık tır edeceğim. Bu ayağıma çelme takan insanlar yüzünden gelişemedim ama kendlml büyüteceğim ve kim karşıma çıkarsa bana engel olmaya önümü kesmeye çalışırsa yaratılışıma ruhuma aykırı bir haraket yapmamı zorlarsa onu direkt sileceğim. Herkes bana bunu yaptı travmalarım var bu insanlar yüzünden ama artık değişeceğim, üniversitemi kazanıp kendime ruhuma uygun hayatı vereceğim kendime umarım nasip olur. Kimse umurumda değil beni kıskanan ayağıma taş koyan kimse umurumda değil. Canım her yandığında bu siteye döktüm içimi. Şimdi soruyorum size: Siz benim arkamda mısınız? Beni hayatın bu korkunç perdesiyle yüz yüze bırakan düşmanlarıma karşı gücümün son damlasına kadar kullanmamda bana destek misiniz? Nolur onlar haklı demeyin canım çok yandı, çok!

Hayatımı yeniden inşa ederken siz benim arkamda durur musunuz?