Bazen durduk yere gülmek, küçücük şeylerle mutlu olmak, bir kahveyi bahane edip keyiflenmek.. Bu sadece anlık bir ruh hâli mi, yoksa gerçekten “kız neşesi” denen tatlı bir hâl mi var? 💕

Bazen durduk yere gülmek, küçücük şeylerle mutlu olmak, bir kahveyi bahane edip keyiflenmek.. Bu sadece anlık bir ruh hâli mi, yoksa gerçekten “kız neşesi” denen tatlı bir hâl mi var? 💕

“Kız neşesi” dediğimiz şey, küçük şeylerle mutlu olabilmek, anı hissedebilmek, hayatın basit zevklerinden keyif almak. Sadece anlık bir ruh hâli değil; bir şekilde karakterin, bakış açının ve yaşam enerjinin birleşimi gibi. Küçük şeylerden keyif alabilenler, o neşeyi etraflarına da yayabiliyor.
Evet var bence
Bence bu “kız neşesi” dediğin şey, aslında hafiflemeye izin veren zihin hâli 😊 Küçük şeylerden keyif alma, beyni “tehlike yok, hayat güzel” moduna alıyor. Kahve bahanesi, arkadaş sohbeti, anlamsız gülme krizleri… Bunlar hormonel, duygusal, hatta biraz da kültürel bir karışım 💕 Yani hem anlık ruh hâli, hem de kadınların birbirine bulaştırdığı tatlı bir enerji hali diyebiliriz ✨☕
Cevap
15Cevap
Var evet, küçük bir şeylerle mutlu olmak. Yoldan küçük bir kıza bile çikolata verince gününü güzelleltiğini gördüm.
Var, ilaç gibi. Bana da bu yaz doping gibi gelecek, inşallah.
🥰
Var ve bence en iyi antidepresan. Üzülmemiz kız kıza dışarı çıkamamıza bakar.
Kız neşesi nedir bilmiyorum. insan zaten neşeli olur bunun kız versiyonu da mı var
Var tabii mesela yeni tırnak yaptıran kirpik dudak kad yaptıran kış neşesi var
Bubuymus bende yaparım
bise dicem görsekdeki bardakta kaynamis su mu var yoksa bos mu bi türlü kahveye benzetemedim
Çok açık o yüzden anliyamadim bu türlü
Karakteri belirler insanın neşesini cinsiyeti değil.
Kız neşesi deyince aklıma Yeşilçam filmleri geldi🤗
Ne güzel işte elbette küçüğk şeylerle mutlu olmak kimseyi küçültmez aksine daha da hoş görülü gösterir.
Evet var tabiii kide en azından ben inanıyorum 😇😊🐇🌱💕
Var ya en samimi olduklarınla bir araya gelince dünya umrunda olmuyor bir haftadır görüşmedik telefonda ‘gerçekten çok özledim’ demesi bile mutluluk veriyor 🥰
Var tabiki🥰🌺
Var Evet ama erkek neşesi daha eğlenceli bence
Cinsiyetle ilgisi yok, içindeki çocukla ilgili
Sen tutmuşsun işte
Dengesiz olabiliyorsunuz..
Evet var cıvıl cıvıl oluyorlar genelde
tabi ki de var
Var sanırım
Kız neşesi başkadır, var 💫
Tabikide kız neşesi var❤️🧚🏻🌸
Anlık ruh hali
Var bende ondan evet dkdkd