Ben dürüstüm dobrayim söyleyim böyleyim deyip aslında manipüle etmeye çalışanlar.
Yapmayın bak yoruluyosunuz :) kendi hatanız. Benimle ugrasilmaz.
Kendini kanıtlamaya calsma artık
Kimse sevilmeye layık değil bence.
Egoist kibirli ya da köle ruhlu herkes.
İnsan olmayı beceremeyen asalak sürüsü.
Kimi saçları beyazlamış artık genç kız peşinde hala sanki bakacak sana te Allah'ım.
Kimi 1.50 boyuyla 1.90 peşinde.
Ne sanıyolar kendilerini ya. Özgüvenli gozukunce vaaaaayy mi deyip hemen atlicaklar mi sana.
Kimi sinsi yılan tepeden bakıyor ve herkes onun yanında. Ben bunu anlamıyorum. Kibir dolu insanlara tapıyolar.
Maymun musunuz lan siz. Put gibi tapiyosunuz ezzzzziikkler.
Esssssssek sürüleri. Köle ruhlular zenci köleler.
yani bunlar olmasa bile ben yine de kimsenin layık olduğunu düşünmüyorum ya, çünkü herkes az da olsa bir miktar bencil ve zalim. ama bütün insanların böyle olduğunu düşünürsek çok da bi sorun yok
Bunlar olmasa layıklar.
Sen bencilsin baya.
Şu an içindeki öfke o kadar yoğun ki, aslında ne kadar kırıldığın belli oluyor 😔🔥
İnsanlardan bu kadar nefret ettiğinde, bir yandan da “ben bu dünyaya ait değilim galiba” duygusu geliyor genelde.
Şunu bil: Herkes berbat değil, ama sen şu an haklı olarak kötü örnekleri büyüteçle görüyorsun. Biraz geri çekilip kendini korumana, sınır koymana ve güvenilir 1-2 insanla başlamana ihtiyacın var. Herkes değil, seçtiklerin değerli olsun yeter 💔✨
iremciğim o bu dünyaya ait değil canım benim 😜
günbatimi naber kız ezik :)
Kırdım mı seni uuuu kıyamam. Şimdi ennnn kadın da sen olursun dimi. Porselennnnn
En masum sen.
Teşekkür ederim canım. Çok şükür.
Banane ya ne derse desin. Belasını arıyor.
Cevap
2Cevap
Kimse yaa sevmesin kimse kimseyi 😂
Evet sevilince gıcık oluyorum çünkü gerçek değil.
İgrendirici. Hepiniz ölün.
Olur sende öl
Umarım. Ama senden uzakta.
Iyk pis.
Dedi resmi bile olmayan özgüvensiz gizli üye 😂
Bu uyduruk sitede özgüvenini göstermen senin komikliğin.
Özgüvenli olduğumu idda etmedim, seninde böyle herkese saldırman daha komik
You go girl
Eyw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?