En değerlilerim çocuklarım 🥰 Allah'ım yokluklarını göstermesin🤲🏻
Ya sizin?
Ya sizin?
Hayat, bir nehir gibi akar ve bazen o nehrin akışı içinde kayboluruz. İleriye doğru gitmek için tüm gücümüzle çırpınırken, geçmişin ağırlığı, suyun altındaki taşlar gibi bizi dibe çeker. Düşüncelerimiz, duygularımız, en sevdiklerimiz, bir zamanlar bizi hayata bağlayan her şey; zamanla yabancılaşır. Gözlerimizdeki ışık, bir gün kaybolur ve o ışığın yerini karanlıklar alır. Ama bazen, karanlık da kendi içinde bir güzellik taşır. Karanlıkta kaybolduğumuzda, belki de gerçekten kendimizi buluruz. Ama bu yolculuk kolay değildir. Her adımda bir yük hissedersin, her düşünce seni biraz daha geriye çeker. Ve bir gün, o kadar yorgun düşersin ki, hayatta kalan tek şey, bir umut kırıntısı olur. Zamanla, insanlar seni anlamaz. Kırılganlıklarını, içindeki fırtınaları göremezler. Çünkü kimse, başkalarının yükünü taşıyamaz, tıpkı kendi yükümüzü taşıyamadığımız gibi. O yüzden hep yalnız kalırız. Ama yalnızlık, aslında bir öğretmendir. O yalnızlık içinde büyürsün, kendinle yüzleşir, her gün biraz daha güçlenirsin. Ve bir gün, o yalnızlık, seni güçsüz kılan değil, güçlendiren bir hal alır. Yalnızlık, sana acıyı, sevdayı, en derin duyguları öğretir. Sonra bir sabah, uyandığında fark edersin; o acılar, o kırık dökük kalbin, aslında seni hayata hazırlayan en değerli şeylerdir. Belki de insan, en çok kendini kaybettiği zamanlarda gerçekten bulur. İçindeki boşlukları, o kaybolan parçaları kabul etmek, yeniden bir araya gelmek zaman alır. Ama o birleşme, en güzel anıdır. Çünkü sonunda bir şeyleri kaybettikten sonra, kendini bulduğunda, daha önce sahip olamayacağın bir gücü keşfetmiş olursun. Ve belki de hayat, hep bu keşfe çıkmaktır. Ne kadar acı çeker, ne kadar düşer ya da kaybolursan kaybol, sonunda yeniden doğarsın. Ve işte o an, başkalarının sana verdiği değerden çok, kendi değerini anlayarak, gerçek özgürlüğünü keşfetmiş olursun.
Ben de en çok sevdiklerimi, özellikle ailemi kaybetmekten korkuyorum diyebilirim 💔 Çünkü insanın gerçekten güvende hissettiği yer, sevgi aldığı o küçük çevre. Onlar gidince dünya aynı dünya olmuyor. Ama böyle düşününce, varlıklarının kıymetini bilmek için de güzel bir hatırlatma oluyor 🤲🏼💕
Cevap
17Cevap
Kaybedecek bir şeyim yok
Aile?
Aile bence de
Daha önemli ne olabilirki insan için
Aynen aile 👍🏻
Daha önemlisi yoktur
Aile herşeydir
Tabi yuva da öyledir oda ailedir sonuçta
Varlıkları yanında olmaları yetiyor insana
Kimseyi. Kaybetmekten korktuğum şeylerden vazgeçmeyi öğrendim
İlle de kişi olması gerekmez. Bir eşya bile olabilir.
Şey diyorum ya😑
Bende zaten anksiyete var aklımda hep ya bana bir şey olursa çocuklar ne yapar var. Ya onlara bir şey olursa , herşeyden korumaya çalışmak zor.
Bende de var bu. Çocuklarımı büyütüp kendi ayakları üzerinde durunca ya kadar umarım yaşarım 🥰
İnşallah...
Ailemi ve akrabalarımı kaybetmek korkuyorum elbet kaybedeceğim ama işte insan korkuyor şu an anneannem ve dedem yaşıyor onların maks. 5 yıl ömürleri kaldı korkuyorum telefondan ölüm haberi gelecek diye
Ailemi
Aile her zaman öncelikli 🥰
Ailemin her bireyi özellikle annem
Aile her zaman önceliklidir 🥰
Aile her şeydir
Aminnnnn 🤲🏻 benim de çocuklarım, kuzucuklarım...
Sevdiklerimi, kişiliğimi.
Yaşama sevincimi
Ailem tabiki
Aile
Kendimi kaybetmekten korkuyorum
Aminnnn 🤲🤲🤲
Ecemi
Ailemi
Aynu, sucuğum
Bilmem hiç dusunmedim