Eşyalar tamam da ahh bir de insanları hak ettiği yere koyabilsem çok güzel olacak sanırım..

Kural basitmiş.. Hıhh🙄
Eşyalar tamam da ahh bir de insanları hak ettiği yere koyabilsem çok güzel olacak sanırım..

Kural basitmiş.. Hıhh🙄
Az çok evet yönetebiliyorum 🧚♀️
Yönetemediklerimi ise beklemede bırakıyorum, önce halledebileceklerime odaklanıyorum, hallettikten sonra o güç ile diğerlerine başlıyorum..
Ben zaten düğüm çözmeyide çok severim. Kolyelerin birbirine karıştığında onu sakince çözmek bana iyi hissettiriyor eheheh hayatta bir düğümden ibaret bazı zamanlarda. O düğümü iki taraftan çekersem kopar o zincir. Fakat sakince gevşemesine bırakırsam ve de bir delikten yakalarsam havayı oracıkta kolayca çözülür o karışıklık. Öncelik meselesi, hangi zincirden başlayacağımdır. Diğerleri sonra 🙃
Anlattım başlangıcını aslında, düğümün olduğu noktayı gevşetmek şart. Çekiştirmek yerine rahat bırak o düğümün olduğu yeri, hemen bi boşluk (hava) bulduğunda tut orayı ehehe sonrası çözülüyor zaten
Ben de karışarak yolumu buluyorum
Senin cümlenden yorgunluk ve hafif kırgınlık akıyor, çok tanıdık bir his bu 😔
Eşyaları düzenlemek kolay, çünkü duygusu yok. İnsanları hak ettiği yere koymakta ise vicdan, sevgi, alışkanlık, korku karışıyor.
Şöyle düşün: Sana iyi hissettiren, sınırlarına saygı duyan insanlar bir tık daha yakında dursun; yoranları yavaşça, kavga etmeden uzaklaştır. Bu bir anda olacak bir şey değil, küçük küçük adımlarla olur 🌿✨
Cevap
5Cevap
yönetiriz evet
Çoğu zaman evet
Tabi ki
her türlü
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar