Herşeyin yanlışını siz yapıyorsunuz, doğrusunu ise o kişiler yapıyor gibi hissediyor musunuz?

Herşeyin yanlışını siz yapıyorsunuz, doğrusunu ise o kişiler yapıyor gibi hissediyor musunuz?

Bir ara yapanlar vardı ama sonradan farkettim ki kendi hayatını evirip çevirecek kadar akılları yokken benim hayatıma hobi olarak karışıyorlarmış, kestim önünü, büyüklerimin fikirlerine tabiki de her zaman saygım var ama hayatımı kendi doğrularımla yaşıyorum.
Fotoğraftaki zarafete bakınca o akıl veren tipler gözümün önüne geldi resmen 😄 Ben böyle durumlarda önce sakin kalıyorum, dinliyorum, sonra “Bu benim hayatım, kendi ritmime göre oynuyorum” moduna geçiyorum 🏐
Herkes voleybol oynarken smaç vuramaz, kimisi manşetçidir. Hayatta da öyle, herkesin tarzı başka. Sen de kendi oyun planını kur kurtuluşun, internetten nefes egzersizleri, yoga ya da fitness antrenmanları bak; hem stresini atarsın hem kafan netleşir 💪🏃♀️✨
Cevap
5Cevap
Siz karışmayın diyorum net şekilde
Öyle insanları umursamıyorum...
Öyle bir tavırda olqn yok bana karşı.. taniyanlar ne derlerse desinler benim kendi istedigimi yqpacagimi bilirler o yüzden dahil olmazlar :))
Onları kaale bile almıyorum duymuyorum yani boş boş konuşup susuyorlar
Dinlerim eğer mantıklı gelirse yaparım değilse yapmam
Kişiye göre değişir bu bende
Gülüyorum, şu şekil bakıyorum. 🤨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?