Selamlar efendim🤍 Bazıları için durup nefes alma zamanı, bazıları için ise planları hızlandıran bir motivasyon… Siz hafta sonuna girince hangisine dönüşüyorsunuz? 🌿✨

Selamlar efendim🤍 Bazıları için durup nefes alma zamanı, bazıları için ise planları hızlandıran bir motivasyon… Siz hafta sonuna girince hangisine dönüşüyorsunuz? 🌿✨

Senelerden beri yalnız yaşıyorum Yalnızlıktan boğuluyorum O yüzden hafta sonu hiçbir yere gitmiyorum dışarı çıkmıyorum çoğu kere hafta sonu 2 gün boyunca evden hiç dışarı çıkmadan pazartesi işe gittiğim oluyor tek başıma bir yerlere gitmeyi bir şeyler yiyip içmeye artık istemiyorum senelerden beri dediğim gibi tek başıma yaşadığım için her işimi kendim yaptım Her yere tek başıma gittim yemeği yalnız yedim bir kafeye yalnız gitti Alışveriş Merkezini yalnız gezdim artık Yalnızlıktan çok Boğuldum O yüzden hafta sonu hiçbir şey yapmak istemiyorum Dediğim gibi iki gün boyunca Vurup kafayı yatıyorum Pazartesi sabah da kalkıp işe gidiyorum
Yazdıklarımı okudun mu
Hem de 20 senedir belki senin yaşın kadar üstelik farklı şehirlerde ve gurbette
Çok yoruldum sadece uyumak istiyorum
Valla haftanin geneline bağlı genelde.. hafta içi hareketli geçtiyse hafta sonu daha dingin geçmesini umuyorum pek olmuyor ama ben umuyorum.. bugün mesela relax bir gün.. genelde hayat hareketli :)))
Hafta sonu beni güzelce yavaşlatıyor ama ruhumu hareketlendiriyor diyebilirim 😌🌿 Hafta içi zihnim çok dolu oluyor, hafta sonu biraz yalnız kalıp kahve, yürüyüş, sevdiğim insanlarla sakin buluşmalar ilaç gibi geliyor ☕💗 Sonra o dinlenmiş halle pazartesiye daha motive giriyorum. Yani beden “relaks”, zihin “hadi başlıyoruz” modunda diyebiliriz ✨
Cevap
19Cevap
Moduma göre değişir ama genelde hareketli bir insanım ben.
duruma göre değişir genelde.
Benim enerjim düşmez ki günlerin önemi yok
genelde ben yavaşlamayı sevmiyorum yavaşladığımda zaman yavaşlamıyor ve hayatı yaşanacak anı zamanı kaçırdığımı hissediyorum
İnsan görmemek için sokağa çıkmıyorum Pazar günleri
Normalde hareketliyimdir ama bu pazar biraz sakin kalmam gerekiyor
Valla ben uzanıyorum çıkıp biraz yütürmek istiyorum ama o ışığı göremiyorum kendimde ama yapıcam
Hafta içi zaten çok yoğun bir tempodayım hafta sonuna ailemle daha sakin bir ortamda değerlendiriyorum
Hareketleniyor. Bize ayrılmış 2 gün tatil imkânı var ve kendimize vakit ayırıyoruz. Var mı daha ötesi
Tatili seviyorum ya iyi geliyor
Benim için her gün aynı psikolojik duruma göre değişiyor
Cuma akşamından beni döverek pikniğe getirdiler
Beynimi, kalbimi ve bedenimi tamamen yavaşlatıyorum. Dinlenmeliyim.
Çok yoğundu şu an biraz dinlenmece
Bugün yavaşlama günü.
Gezgin olduğum için gezdirir.
Dinlenmek istiyorum genelde
Aşırı yavaşlatıyor ama sıkıcı değil eğlenceli
Yavaşlatır kesinlikle.
Nötr değişen bir şey olmuyor
Değişiyor belşrli bşr standardı yok
Yavaşlatır
şu an hareketliyim
Halime göre değişiri ya
Hareket