Kırıcı olmak değil, kendini korumak adına tabi, herkesin bir sınırı var. Senin için o sınır nerede başlıyor?

Kırıcı olmak değil, kendini korumak adına tabi, herkesin bir sınırı var. Senin için o sınır nerede başlıyor?

Ben biriyle konuşmayı kesiyorsam, bu genelde ani bir öfke ya da kapris yüzünden olmaz. Sınırım; kendimi sürekli anlatmak zorunda kaldığım, anlaşılmadığımı hissettiğim ve saygının yavaş yavaş eksildiği yerde başlıyor. İyi niyetin suistimal edilmesi, verilen sözlerin boş kalması ya da varlığımın cepte görülmesi… İşte orada dururum. Kırıcı olmam ama kendimi de yıpratmam. Çünkü bazen uzaklaşmak, susmak değil; kendini korumanın en sakin hâli
Ahlaksızlıkta. Hani bazı tipler "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın' der ve köşeye çekilir ya hani. Başına kınadığı bu olay gelince de ah vah edip, isyan eder. Hahhh bu tiplere katlanamıyorum. Riyakarlık, sahtekarlık, iki yüzlülük her şey olur bunlarda.
Yazmadığı için sonra haftalar geçiyor fark ediyor beni neden engelledin diyor lenn ben seni kaç hafta önceden engelledim sen şimdi mi fark ediyorsun düşün bakalım acaba ne için derler insana ben derim dedim de🤓
Benim için sınır, saygının sistematik olarak aşılmaya başlandığı yerde başlar 🌫️
Sürekli küçümseme, laf sokma, kendini haklı göstermek için beni suçlama varsa orada dururum.
Bir de, iyi niyetimin suistimal edildiğini fark ettiğim an, yavaşça geri çekilirim.
Küs gibi değil, kendi ruh sağlığımı korumak için mesafe koyarım 🌿💬
Cevap
18Cevap
Kendime zaman ayırmak olabilir
Onunla iletişimimizinnraf ömrü bitmiş olabilir
Ve daha birçok sebep ama keyfim yerinde kimseyi silesim yok..
cahilse. yalancı ve iki yüzlüyse iletişimi kesiyorum
Hoşuma gitmeyen bir şey demiştir
Benim için saygısız olması veya beni önemsemiyor olması başlıca neden olur peki hep sen soruyorsun Akdeniz kızı ezgi senin için en önemli sebep ne
Senin çok fazla cizgin varmış gibi daha doğrusu bu çizgileri olusturmussun ya da sana olusturtmuslar gibi
Muhakkak ama senin çizgiler cok şeffaf ve inanılmaz kalın
Evet burdan baktığımda ya da bakıldığında için görünüyor böyle hemen arkadaş olunur gibi ya da hemen birşeyler anlatılır anlaşılır gibi ama aslında tam tersi
Bunu anladığım için yazdim zaten İzmir 'in havasi da insanı böyle gelgitli yapıyor bu arada kızın çok tatlı allah bagışlasın birde o şarkı sözleri sana mı ait ve o şarkı söyleyen kadın sen misin
Sevgiler teşekkürler bu ilk ve umarim son olmayan muhabbetimizdir
Umarsan olur :) umman dileğiyle
Sebebi değişir de. Sen neden her sorunda kendini yapay zeka yapıyorsun 😄😄 . Zaten sitede yeterince yapay zeka var.
Mantıklı ama kendini koymana gerek olmayabilir 😄 sen bilirsin tabi.
Hımm anladım 👍🏼
Yakında Fenomen yaparlar seni.
Kaliteli sorular soruyorsun, görsel eklemeyi ihmal etmiyorsun, ayrıca kendini sorunun içine görsellerle adapte etmen de yönetimin hoşuna gider 😄
Yaş doğru mu?
Yalan konuşması veya çok geç cevaplar vermesi.
Maddi konular veya çelişkili ifadeler söz konusu olabilir.
Saygısızlık yapıyordur, güvenemiyorumdur onunlayken rahat hissedemiyorumdur gibi
Bir sebep olmazdı direk kesiyorum hiçbir şey demeden sıkılıyorum
Yalan söylemek, her hareketiyle sanki sen anlamıyorcasına kandırmak.
Aslında herşeyi biliyorsundur o hala bahane ediyordur.
Muhtemelen sıkılmış olmalıyım
Kendi görüşlerime saygı duymayıp, ısrarla beni manipüle etmesi olup konuşmayı keserdim.
Yeni tanıştığım çocuk çünkü içim ısınmadı libidosu yüksek. Azgınn teke
Sen daha iyilerine layıksın.
Zaten konuşmuyorsam gerek olmadığı içindir
Yalanları ile daha fazla uğraşamayacağım için.
Saygısızlık.
Veresiyeci birisiyse olabilir
Sıkıldığım içindir büyük ihtimal
Bencil olması ve öfkesi
Beni strese sokuyorsa keserim
Bok gibi Davranışlarını sebep gösteririm
Öyle uygun görmüşümdür ondan
Saygısız olması
Sebepten bol ne var.
Hadsizlik.
sebebi olmazdi
AKP'li çıkması.