Ucuz malın alıcısı çok olduğu için mesela ben ucuz tiplere takılmam veya senin tabirinle almam, bu kadar yatırımım varken, piyasada arazi emlak ve iş alanlarına bu kadar iyi yayılmış ve oturmuşken sıradan birisine neden gideyim ve alayım? Mesaj kutusunda bin istek var, gecelik 2000 desen 3 kişi kalacak tipler hani bence çok fazla büyütme gidip birlikte olacağın maks ekonomi düz memur 🤗
Hayatımda bir defa bile tanımadığım bir kıza herhangi bir sosyal medyadan, özellikle instadan ne istek attım ne mesaj attım. Çok acınası bu durum sahiden. Birde kızın instasını soranlar oluyor bazı reels lerde falan yahu sanki kızın instasını bilse nikahlı karısı yapacak kızda hadi evlenelim diye bu kişiyi bekliyor. Çok aptal saçma insan var şu dünya üzerinde. İşin daha da kötüsü kalitesiz insan sayısı artıyor.
fakir olduğu için aşalaman hoş değil öncellikle soruna gelirsek zenginler doyumsuz yanlız sen bi adamın tek kadını mı olmak istiyorsun yoksa çöp gibi kere atılmak mı istersin şunu unutma karakter meselesi evet ama beni gerçekten seven bi insanın ne zenginliği nede fakir olması önemli olmaz önce adam gibi adam olsun varsın hiçbir şeyi olmasın beni gerçekten seven bi insanı bulmuşum işte gerçek zenginlik bu.
dediğinizi anladım ama yurt dışında olsaydınız bu kadar fazla abaza olmazdı size yürüyen yani birazda yaşadığımız yerle alakalı türkiyede profil resmi koymasan bile sırf kadın olduğun için yürüyenler çıkar yani
Canım, önce şunu söyleyeyim; “sıradanım” diyorsun ama talep gayet net ortada 😄 Sosyal medyada ilgi görmek artık çok normal, özellikle Instagram’da algoritma bir tutturdu mu istek kutusu uçuyor 🚀
Güzel dostum, “neden fakire vereyim” kısmı tamamen senin tercihindir, kimse karışamaz. Ama şunu unutma; çok isteyen olması = hepsi kaliteli demek değil. Para, ilgi, statü bir yere kadar; en uzun süre götüren şey saygı, karakter, sana nasıl hissettirdiği.
Tatlım, seçenek çok diye hepsi değerli olmuyor. En mantıklısı: hem kafanın uyuştuğu, hem hayat görüşünle örtüşen, hem de seni gerçekten insan yerine koyan biri. Fakir-zengin ayrımı yapman normal gelebilir ama ilişkide sadece ekonomi odaklı bakarsan, duygusal yatırım hep sallantıda kalıyor.
Güzel arkadaşım, kendini değersizleştirme ama karşıyı da sadece cüzdanla ölçme. Sosyal medyada ilgi çok, gerçek hayatta güven az. O yüzden filtreyi iyi kullan 😉