Her şeye alınıp sık sık trip yapan biriyle ilişki sürdürmek çok zor olabilir. Böyle bir ilişki sürekli gerilim ve yanlış anlamalar yaratır, çünkü küçük şeyler büyütülür ve tartışmalar kolayca alevlenir. Ancak iki taraf da çaba gösterirse mümkün olabilir: sabır, açık iletişim ve sınır koymak çok önemlidir. Partnerinizin neden böyle davrandığını anlamaya çalışmak ve aynı zamanda kendi sınırlarınızı korumak gerekir. Eğer sürekli huzursuzluk yaratıyorsa, ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi zorlaşır. Kısacası, sürdürülebilir ama çok enerji ve anlayış gerektirir.
Valla kadının trip atması güzeldir. Hani yine bir yere kadar çekersin. Ama her şeye alınma varsa zor. Birde kadın neyse de erkeğin triplisinden kaçın 😂
Trip atmanın kadına has bir sey oldugunu söyleyen kim ki? Küsmek insani bir duygu. Ben seni seviyorum ve senden bunu beklemezdim, kendini toparla ve bana bunu yapma. Bu yaptığını da anla demek.
Soruda “her şeye alınmak” diye özellikle altını çizdim :) Kırıldığımız konularda elbette darılabiliriz ama 5 dakika içinde 3 kere küsen ve trip atan nazlıcanlar hiç çekilmez. Hele bunu yapan erkekse ayrı bi çekilmez
@PeachGirl58 sabit seçenekte kalabilmek, durağan olabilmek bence bir marifet değil. Siz en iyi seçenek değişmediği sürece, en iyi seçenekte kalmayı romantize ediyor olabilirsiniz, bu bize göre değil.
@sineklertanrisiii en iyi seçenek mevzusuna geleceksek her ilgi vermeyen erkeği değiştirmemiz gerekirdi. Biz de sizin gibi daldan dala mı atlayalım? Zira sizin içinizden sevgi ilgi verebileni bulmak çok zor. Hayatımızın sonuna kadar erkek değiştirmemiz lazım. Cinsellik gibi değil ki bu. Şu kadınla olmadı bu kadınla oldu diyebilesin
@sineklertanrisiii yani sizin gibi olalım kısmını onaylıyorsun. Mart kedisi gibi her ilgi verene gidelim. Bizim de zaafımız bu ayıplayacak hiçbir şey yok dimi.
@PeachGirl58 seçilir olmak bir tercih, isterseniz öyle yapabilirsiniz. Ben ise hayatım boyunca seçen oldum, yani birinin bana ilgi göstermesi onu ilgilendirir, önemli olan benim kimi istediğim.