Yoksa aptallar mı?
Yoksa sevgi aptallaştırır mı?
Hadi bakalım

Yoksa aptallar mı?
Yoksa sevgi aptallaştırır mı?
Hadi bakalım

Sevenler ve de değer verenler, ya da bir ışık görenler ✨
Hani umuda tutunup bi ihtimal farklı olur diye oluşan düşünceler tetikler bizi.. Bence arkadaşlıkta ve iş hayatında ikini şans verilmelidir.
Fakat aşkta ikinci şansa inanmam, verilmemelidir..
Sevgi aptallaştırmaz şayet insan kendini sevgiye kaptırıp kendinden çıkmıyorsa.. Duygu kontrolü önemli, insan ne isteyip ne istemediğini bilmelidir.. Toksik bir ilişkiye şans veren yeniden ele almalı bu durumu 🤗
Kafasızlar şans verir. Ama bu konu şöyle şimdi. Sana yaptı etti, bir şey kalmadı. Sen hala yüz veriyorsan akılsızsın. Ama tam tersi, ben bi şans vereyim deyip senden hoşlanana yol açıyorsan o güzel..
Bence evet çoğu zaman şansı seven verir İnsan sevmediğine tahammül bile edemezken sevdiğine ikinci üçüncü hatta daha fazla şans tanıyabiliyor Sevgi olmasa kimse uğraşmaz beklemez denemez Şans vermek biraz da kalpten gelen bir şey oluyor mantık tek başına yetmiyor
Bence sadece sevenler şans vermez. İnsan bazen alışkanlıktan, yalnız kalmamak için ya da karşısındakine inanmak istediği için de şans verir. Ama en uzun ve en gerçek şansı veren şey sevgidir. Sevgi yoksa verilen şanslar genelde geçici olur, bir yerde tükenir.
Cevap
37Cevap
Kime neden şans verdiğime göre değişir. ama genellikle affetmem siler geçerim.
Bazen sevdigin halde sans veremiyorsun ki aptallar sans verir
Sevgi aptal eder yalanlara inandırır seni
Sevgiye muhtaç kişiler şans verir.
Aşk aptallaştırır doğru...😀
Ah be Robin kız sen hale düşüvermissin öyle
Sevgiden şans veririz ama bir yere kadardır fazlası enayiliğe girer 🙂 iyi seneler aslan kadını ✌🏻🌸
🙏🏻🌸
Şans aslında verilmez o şansı hak etmek önemli
Şans vermek için gereken tarifi veriyorum :
Aptal olmak.
İzlediğiniz ve dinlediğiniz için teşekkürler.
Bazen gerçekten seven şans verir, bazen de sadece aptallık ederiz… ama galiba en çok sevince aptallaşıyor insan. Mantık filan susuyor.
Kassiyem bizi neden bu kadar zorluyosun, sevince apdal oluyoz, şans veriyoz. İnsan aklı başında böyle şanslar verir mi. 🤣
Behzat ç dizisinden bi kesit geldi aklıma insan diyor sadece sevdiğine şana verir 🙂
Bazen birinin sevmesinden çok anlaması daha değerlidir 😅
Seven Aptallar verir aşkta pek mantık aramamak lazım ve Evet sevgi aptallaştırır canım saçma şeyler yaptırıyor biraz şapşikleşiyoruz bu konuda:))
Ben hayatım boyunca 1 kere şans verdim. O da 23 yaşlarındaydı.
Sonra anladım ki insanlar değişmiyor.
Bir daha kimseye 2. şansı asla vermedim.
Bilemiyorum bunun adı nedir. Tüm senaryolarda yolun sonu aynı yere çıkarken farklı sonuç bekleyip gerçeği inkar etmek sağlıklı bir insan davranışı değil. O yüzden aşk sağlıklı bir şey değil bence.
Şans falan vermemek lazım sonra ipin ucu kaçıyor. 😅
Sevgi aptallaştırıyor
Sevgi gerçekten varsa karşılıklı olarak, o zaten o zaman "şans lûtfetme" olmuyor ki."Birbirleri olmadan yapamama" oluyor en doğal hâliyle.
İnsanlara bir kere şans verilmeli ikinciyi genelde hak etmezler
Herkes şans verir önenli olan şand verdiğimizin o şansı nasıl kullandığı
Ak kör olmağıni sağlar ve karşı da ki kişi senden sonuna kadar faydalanır
Bazen sevgi insanı aptallaştırır ve karşında ki insanın gerçek yüzünü göremez harap, bitap ve viran bir şehre dönersin.
Kime kıymet verdiğin önemli.
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez
Olabilir, sevenler böyle şeyler yapabilir. Ama bu kişinin aptala olduğu ya da kendi değerini düşürdüğü anlamına gelmez. İkisi farklı şeyler.
Boş boş kendinize yüklenmeyin KS insanları, aşk zaten böyle bir şeydir.
Çıkarı olan insna da şans verebilir ama ben öyle kızlardna değilim varsın saf desinler ben sevmediğim beğenmediğim hiçbir erkeğe ya da kadına şans vermem
Sadece kendini değersiz gören şans veriri
Maalesef
Karşı tarafın yaptığı hata küçükse ve hak ediyorsa şans verilebilir
ancak ihanet edene şans vermek "gel bir daha yap" demektir.!
Sevenler şans verir. Durum eğer ki şansı hak ediyorsa. Yoksa olurmaz her arızaya şans verilmez.
Sevmek bazen zaafiyet olur. Maalesef dünyadaki en güçlü ama kullanılmaya da bir o kadar açık bir duygu.
Kendine değer vermeyen , kendini birine muhtaç hisseden , her enayiliğinde yeni bir şans için yeni bahane arar.
Canım kime şans vermek isterse şans verir... ve sonucunada paşa gönlüm katlanır
Bazı durumlar var bırakerosun oku kalbime girsin zeusun şimşeği bir tarafına girse insan kabul edemez şans vermez. Sevgi aptallaştırıyor evet ama o kadar da değil.
Birine verebileceğim maksimum şans 3 tür. Ötesi olmaz.
Bazen sevenler, bazen güvenenler şans verirler. Ya da ikisi bir aradaysa bu en güzelidir
Sevgi bir süre sonra aptallaştırır, insan neye uğradığına uğrar.
İnsan umut gördüğü her yerde şans verir diğerine. Olayın örgüsü bu.
Seversem şans !
Şansı biterse Yol veririm😎
Sevenler aptallasir🙄
Sevenler sevilmeye değer olanlar için şans vermeli
Apt*l aşıklar diyelim
Aşk koca bı yalan aşk evliliği yaptım mutsuzum
Hayır aptal olanlar sadece ikinci bir şans verir
Sevgiden kör olanlar verir
Şansı kaybetmiştir sans vermem bir daha
Aşk aptallastirir zaten
Aldatmak hariç tüm hataları affeder seven kişi ama aldatılmak …
Nerden bildiğimi sormayın 😂
sevgi insanı s. laklaştırıyo ondan hep 😂😂
Şansi biz sadece milli piyangoda bekleriz
Sevince gözler kör kalpler tutuk oluyor
Seviyorsa verir..
Aptallar
Sevene canımı bile veririm
Aptallar ikinci şansı verir
Sevgi aptallaştırır
sevgi aptallaştılır, kimse değişmez
Sevgi aptallaştırır.
Bin tane şans verdim hepsi hüsran