Yani yaratilis mi bilmiyorum ama bu kadar nankör bir cins olamaz. Nasil bir kizi en yakin arkadasinizin eski sevgilisiyle aldatabiliyorsunuz. Sadece sorun bu degil. Baska seylerde yapiyorsunuz. Aranizda tek tük iyi olanlar var ama onlarda sutten cikmis ak kasik degiller. Niye boylesiniz Allah askina? Yok omur boyu yalniz kalmaya karar vericem
Cevabın nedir?
Peki kızlar neden bu kadar karaktersiz? Lisede ders çalışıp iyi gelecek isteyrn gençler yerine kekolarla takılıp ileride neden namuslu evli barklı adam isterler? Ve neden o lisede reddettikleri adamlar yüzlerine bakmayınca abaza oluyo?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz cogu kenduni begenmis aptal kiz boyld yapiyor. Sonrada iyi erkekleri bunlar kapiyor ama. Aslinda temiz temizi bulsa sorun olmucak
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. haydar aliyev süleyman demirel e çok iyi bir pezev*nksiniz demiş demirelde bakmış şöyle siz de az pez*venk değilsiniz demiş,
kıssadan hisse, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla,;))00 Yorumla
Cok yanlış birşey yaptın. İki gündür hiç bu gereksiz genelleme tabuları yoktu artık geçmiş olsun uc bes gün koreli erkeği rus kızı turk kızı genel tüm kızlar erkekler bitmez..
10 Yorumla
Iyi de KIZ da aynısını yapmış olmuyor mu eski sevgilisinin en yakın arkadaşıyla sevgili olmakla?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
51Cevap
bı alo dese gorcem ben senide.. aramıyor namussuz ıste:))
15 Yorumla
Soran+1 yılAfedersinizde aldatmayi affetmek diye bir sey yok benim dunyamda siz bu kadar genisseniz bilemem ama
- +1 yıl
su soruyu acabılen bırı ıle cıddı konuşmak na mumkun.. benım genıslıgım sızın darlıgınız mevzu bahıs degıl.. canınızı kım yakmıssa ona gıdeceksınız benı olaya katmayacaksınız agzım pistir!!
senın abın baban kuzenın yok mu yarın evladın olmayacakmı.. agzınızdan dokulenler sabı subyan cocuk agzıyla dokulebılen kelımeler haddınızı bılın!
Soran+1 yılYazdigim cevaba cevap bulamayinca lafi degistiren kafa. Ne guzel kafa
Soran+1 yılHi hi evet
- Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılErkek olduğu için olabilir mi?
Güvenmeyeceksin erkek milletine güvenme güvenme güvenme, onların ne yapacağı belli olmaz!!!02 Yorumla
Soran+1 yılVayy bunu bir erkegin demesi cok iyi
- +1 yıl
Mezhebi geniş çok erkek var, ortalıkta ben erkeğim diye gezinen... Benden sana dost tavsiyesi, aklın varsa uzak dur, güvenme erkek milletine... Yazık günah değilmi sana, gözünden boşu boşuna yaş akıtacaksın,
sanki kızlar sütten çıkmış ak kaşık, karaktersizlik cinsiyetten kaynaklanmıyor canım, bir bilsen neler var kendi cinsinde, utanırdın bu yazdıklarından
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılHepimizimi taniyosun da mal mal konuşuyorsun !!! Diyelimki taniyosun hepimizi nasil tanidin az kendine hakim ol ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılAl hemen konuyu nerelere cekiyorsunuz karsidakinin utancagini ayip oldugunu duaunmeyerek neyse
- +1 yıl
Terbiyeli olsaydin buraya bu sekilde kustahca yazi yazmazdin elim pici yüzünden genelleme yapma benimde 1.5 yillik sevgilim en yakin arkadasimla beni aldatirken yakaladim !! Alayiniz kasarsiniz mi yazayim baslik olarak akilli olun tamam !
Soran+1 yılKufur yok bir, ikincisi aadece bu durum yuzunden yazmadim cevremde bir suru bu durumu yasamis kizlarda var, ayrica sizin durumunuzda kotu ama erkekler kadar yapmiyor kizlar boyle seyleri. Buda uc
- +1 yıl
Ahaha canim benim daha buyuyceksin ve buradaki konu basliklarina bak bakalim kizlarin yazdigi sorular vajinalar havalarda ucusuyor bana insanliktan bahsetme ;) bana kizlari ogretme tamam :) bizzat benim yasadigim seyleri anlatirsam nutkun tutulur cinsiyet degistirirsin en iyisi sen su başlığı kaldir efendi ol :) ya da sabaha kadar irkcilik oynayalim.
Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. feminist kardeş sende melek değilsin gökten inmedin herhalde?
00 Yorumlaaynı soruyu bende siz kadınlar için çok sordum ama... kadınlarda böyle malesef karaktersiz hepsi
00 Yorumla
+1 yılYaratılış itibariyle sizler cinssiniz. Tüm kutsal kitaplara, efsanelere, inanışlara göre sizin yüzünüzden kovulduk cennetten.
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan mi biz kizlara zulum ediyor cogunuz?
- +1 yıl
Siz kızlar fazlasını bile hak ediyorsunuz. Değer verince bir tarafınız kalkıyor.
Soran+1 yılKes ya hep bu dusuncelerden kizlar eziliyor abv
- +1 yıl
bitch, lütfen .
+1 yılSizin gibi önyargılı insanlar yüzünden en yakın arkadaşıyla aldatabileceğim bir kız arkadaşım bile yok jfkdks
08 Yorumla
Soran+1 yılOlsa aldatacak karaktere sahipsiniz aferin
- +1 yıl
Hiç ugrasamam. Sevgiliyle ugrasacak vaktim yok kaldı ki arkadaşını ayartcam
- +1 yıl
bir espri yapayım dedim pişman ettin.
Soran+1 yılHepiniz aynisiniz yemin ediyorum
- +1 yıl
Genelleme arkadaşım , beni yargılayacak kadar iyi tanıyor musun?
Soran+1 yılİki cumlenizden anliyorum insanlari
- +1 yıl
Yanlış anlamışsın sen , herneyse ne düşündüğün umrumda değil karakterli arkadaşıım.
Soran+1 yılWow sizde anlamissiniz beni sagolunn
erkeklik bir sıfattır, tüm erkek cinslere nasip olmaz
00 Yorumla
+1 yılböyle bir olaydan yola çıkarak böyle düşünmen normal ancak herkes aynı değil bunu bir gün sende görürsün
00 YorumlaPeki senin o kadar kalitesiz ve karaktersizlerin arasinda isin ne
08 Yorumla
Soran+1 yılKirk yilda bir birisiyle tanisayim belki olur dedim hay benim sansima en guvendigim arkadasim tanistirdi hic dusunmemistim biyle olabilecegini
Soran+1 yılYapamam ki onun sucu yok
Soran+1 yılAma o bilerek yapmadi oda sok oldu su anda kavgalilar kesinlikle konusmuyorlar bide bayadir arkadaslar ona ragmen
- +1 yıl
En güvendiği arkadasi tanistirmis arkadas vay be arkadaş bak ergen kardesim senin bir kere mizmizlandigin iliskiye fail baslamissin zaten (arkadas) tanistirdi ve cok guvendigi sen bunu hak etmisin daha ne konusuyon?
- +1 yıl
@düzelmeyecek ogrenicek hayati
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınında erkeğinde karaktersizi çok ,
Ya Alternatifini bulunca terk eden faişelere ne demeli?
alternatif (daha yakışıklsıını paralısını romantigini anlayışlısını vb.)02 Yorumla
Soran+1 yılOnlara lafim yok ✋ ama boyle olmayan kizlarin canini yakan erkek cok
Cevap sahibi+1 yılnasıl kızların öylesi varsa erkeklerinde böylesi var , hiç bir cinsin mükemmeli yok , kafana uyuşanla yola devam
Ulan o erkek seni mahallenin eşşeğiyle mi aldattı? Aldattığı da bir insan ve kuz demi? Salak salak konuşmayın!
07 Yorumla
Soran+1 yılAldatti sonucta aldatti illa hayvanla mi aldatinca karaktersuz oluyor
Soran+1 yılHayir ben kizlarda da sorun buliyorum tabi ama cigunlukla erkekler uzuyor
Soran+1 yılCiddi olmayan kizlara sans veriyorsunuz keyif yapiyorsunuz sonra ciddi dusuncek kizlara yineliyorsunuz kizlar daha temiz bir erkek aradigindan gidince sicip gitmis oluyorlar dimi
+1 yılBence kişiden kişiye değişir. Bana görede kadınlar çok nankör. Yarası olan gocunuyor işte ;)
00 Yorumla
+1 yılNe kadar ekmek o kadar köfte demişler. Sizin gibi kızlara böyle erkekler bile çok. Yalnız kal.
10 Yorumlabence bütün erkekleri aynı kefeye koyma hepsi bir değil
02 Yorumla
Soran+1 yılCogu bir on kisiden biri adam
+1 yılSenin bu kadar düşüncesiz olmanla aynı
oranda bazı erkeklerin karaktersiz olmaları.00 Yorumla
+1 yılBen utancimdan yere bakarak gidiyorum neden genelleme yapiyorsunki? Hictr sevgilim olmadi oysaki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa Allah aşkına hiçbir kıza kötü bir söz demişliğim , hakare
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHakaret etmisliğim yok. Genellemen Batsın be.
Neden o kiz da sevgilisinin arkadaşıyla. Aldatiyor acaba. Siz seytansiniz...
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden insan kardesim dedigi kisinin eski sevgilisiyle aldatiyor iki tarafli bakmak lazim
Siz kızlar baştan çıkarıyorsunuz ondan sonra erkekler karaktersiz sen sin o
02 Yorumla
Soran+1 yılKes ya her zamab hanimdlefendi olmaya calistim tek sucum bu galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden mi? Markette Satılan birşey değil ki gidip Alasan, Hamurunda olacak, Hamurunda,
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen oylee
+1 yılOnce bir sorulara bak ondan sonra erkeklere laf et, donde bir kendine bak karaktersiz sensin,
00 Yorumla
+1 yılBencede sen ona karar ver ya tüm erkeklik bir geri zekalıdan kurtulmuş olur hiç değilse
00 Yorumlabayanlar sizce çok mu iyi de erkekleri kötülüyosunuz?
00 YorumlaBunu yapan sadece erkekler degil bazı kevaşelerde var
10 Yorumla
+1 yılarcheagede 50 lvl karakterim var nasıl karaktersizim peh
00 Yorumla
+1 yılBu kızlar neden o kadar asalak peki
restine rest
Genellemeye genelleme00 YorumlaHer ıkı cınste aynıdır. bence Erkekler veya kadınlar dıye ayıramayız. Yoksa işin sonu kadın erkek savaşına kadar gider.
00 Yorumla
+1 yılHepimiz aynıyız evet.
Biz de genel evdekilere bakıp bütün kızlar böyle mi diyoruz zaten.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben ayıp olmasın diye yüzüne bakmaya çekinen adamım, genelleme yapma boşuna.
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibiler vardir elbet helal olsun ya edep baska bir sey
Cevap sahibi+1 yıledepli insanlara ezik diyenlere inat edepli oldum. umarım sana da karakteri düzgün insanlar denk gelir :)
Soran+1 yılBenim hakkimda da oyle dusunduler belki o yuzden aldatildim. Umarim sizdee
Gizli Üye(30-35)+1 yılbize diyene bak sanki anasının karnından çıktığı ilk günkü kadar temiz
00 YorumlaBen seviyom erkekleri ya
31 Yorumla
+1 yılBenim karakter sorunum yok. Vuruşanlar düşünsün.
00 YorumlaSalaklar var ama Allahtan geyim
02 Yorumla
Soran+1 yılGaylere saygi duyuyorum en azindan kizlarin canini yakmiyorlar.
Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı. Sen ne kadar durustsun peki?
011 Yorumla
Soran+1 yılSimdiye kadar bir ekegin elini tutmamis canimli cicimli konusmamis kadar durust ve temizim
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılYa ne alaka ben burada erkeklerle konusmak onlarla tanismak icin mi giriyorum o zaman dusariya da cikmiyim okula da gitmiyim o kadar erkek var sonucta
Soran+1 yılAnlatin anlamadigim seyi madem buyuksunuz benim aklim almiyor
Soran+1 yılOyle tamam
+1 yılDüzgün konuş emerim seni
02 Yorumla
Soran+1 yılAl turunun en iyi ornegi. Bit yavrusu senii
- +1 yıl
datlu şey yerim seni hahaha :D
Hepsini denemek zorunda değildin :)
08 Yorumla
Soran+1 yılHayir hepsini denemedim cevremdeki cogu kizin yasadiklari ve ortak gorusumuz
Soran+1 yılEvet cogu turk kizi egoist kendini oldugundan iyi guzel mukemmel vs buluyorlar katiliyorum. Aralarinda karaktersizde cok ama erkeklerin neredeyse hepsi oyle cok cok az kisi var keske erkeklerde egoist olsalarda kizlari bu kadar uzmeseler
Soran+1 yılEgoistlik zaten psikolojik rahatsizliktir katiliyorum
Soran+1 yılNein sagolunn
+1 yılNeden genelleme yapıyorsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar niye bu kadar ezikkkk?
00 Yorumla
+1 yılAynı soruyu bende kızlara sorabilirim?
00 YorumlaAynisi kızlar için düşünüyordum be :)
00 Yorumla
+1 yılBu kadar derken, ne kadar?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Genelleme yapmıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılhop hop biri yaptı diye diğerlerini hor görme
00 Yorumla
+1 yılSenin zekana kopek ziksssin hemi
00 YorumlaTek kelime çocuk..
07 Yorumla
Soran+1 yılAyni yastayiz
Soran+1 yılAlakasiz yorum
- +1 yıl
Akil yasta degil basta ayni yastayiz la olmuyo ergen olduğun bu yazdiigin yaziyla belli çocuk biraz büyü düzgün ce yaz hislerini sanki cennetin bas meleği tövbe tövbe
Soran+1 yılKaraktersizler dayanismasi en sevdiyim
- +1 yıl
Karaktersizmi ulan önüne gelene ver sonra karaktersiz dayanismasiymis kizim agzimi bozdurma aksam aksam canımı sıkma benim allahin toyu az beynini gelistir gel beyinsiz
Çocuk konuşma lütfen
00 Yorumlataam sen yalnız kal
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapma
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı. haklısın ne diyim.
00 Yorumla
+1 yılYapcak bişey yok.
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri