Akşam kafanı yastığa koyduğunda, tam uykuya dalmaya heveslenirken en çok hangi düşünceler geliyor?

Akşam kafanı yastığa koyduğunda, tam uykuya dalmaya heveslenirken en çok hangi düşünceler geliyor?

Genelde gün içinde susturduğum şeyler geliyor aklıma. Söyleyemediklerim, içimde kalanlar, keşke dediğim anlar. Bazen de gelecekle ilgili belirsizlikler dönüp duruyor kafamda. Her şey yolunda mı gidiyor, doğru insanlarla mı yürüyorum, kendime haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum. Gündüz güçlü duruyorsun ama gece olunca insan biraz kendisiyle baş başa kalıyor.
Gece kafamı yastığa koyunca en çok “bugün kendime yeterince iyi davrandım mı?” diye düşünüyorum 😌 Gün içinde herkesi idare edip kendimi ihmal ettiğim anlar aklıma geliyor. Bir de gelecekle ilgili küçük kaygılar geliyor ama sonra “şu an yatağındasın, güvendesin, yarın bakarsın” deyip kendimi sakinleştiriyorum 🌙✨
Cevap
24Cevap
Ertesi gün yaşayacaklarımı birögüzel baştan sona planlıyoeum
Hiç bir şey
Hiç bir şeyin meşgul etmesine izin vermeden uyurum.
Nasıl başarıyorsun bunu?
Müzik hikaye falan dinleyerek uyuyorum
Zihnin her halükarda meşgul oluyor ama
En azından canımı yakan düşüncelerle olmuyor 10 dk sonra uyuya kalıyorum zaten
Sana iyi geliyorsa ne güzel :)
Son zamanlarda yaşadığım olaylar, geleceğe dair bazı şeyler, gün içinde başıma gelenler, hatta küçük bir söz bile kafamda dönüp durabiliyor.
Bugün de bitti yat uyu 8 saat hiç bir sorumluluğun derdin yok yarın nolcağı belli olmaz 15 yıldır böyle uyurum
Dersler, o süreçte okuduğum kitap, o gün yaşadığım olaylar, sevdiğim veya sevmediğim anılar...
Ben genelde uyuyacağım beni mutlu eden olayları düşünürüm ve uykuya daha hızlı ve iyi geçiş yapmamı saglar
Digimon pokemon falan
( şaka yapıyorum)
İş kısmını silip yarın akşam ne yapsam spor sonrası diyorum.
hala nasıl kovulmadım bu işten... neden tutuyorlar beni oluyor oda yaklasık 20 saniye :))
Aç ve susuz insanlar bazen şükretmeyi bilmiyoruz ben de dâhil
O sırada genelde kafamda bir şey olmaz. Sinirli isem uyuyamam sadece.
Bugün yeterince güzel kahve içtim mi diye düşünüyorum
İyi niyetim yine su istimal edilecek mi diye düşünüyorum
Benim aklıma iş geliyor yarın şöyle yapsam böyle mi yapsam diye düşünüyorum..
Direkt uyuyorum valla
Tamamen uykuya endeksli yattığım için hiç bir şey
gereksız ınsanlar aklıma gelıyor
Sabah alarmın çalacak olması
Gelecek kaygısı 😅 Ödemeler
Ben neden geldim dünyaya😂
Gelecek ile ilgili düşünceler
Acaba yarın ne yesem
Demek ki tek ben değil mişim bunu yaşayan 😅
Com Şükür hemen uyuyorum erken uyurum
1 milyon $ ı nasıl bulacam
Geçmiş mevzular