İlgi kesilince, yalnız bırakılınca, duygularla baş başa kalınca… Bunlar da ihanet sayılır mı sence?

İlgi kesilince, yalnız bırakılınca, duygularla baş başa kalınca… Bunlar da ihanet sayılır mı sence?

Bence aldatılmadan da ihanete uğranır. İhanet her zaman üçüncü bir kişiyle olmaz; bazen en ağır olanı, duygusal olarak ortada bırakılmaktır. İlginin çekilmesi, yalnız bırakılmak, ihtiyaç duyduğunda yanında olunmaması güveni sessizce kırar. Kimseyi aldatmadan da birinin kalbini yarı yolda bırakmak mümkündür ve bu da en az diğerleri kadar iz bırakır.
İnsan aldatilmasada ihanete uğramasada zaten ilgisizlik ve yalnız bırakılmak onu terk etmeye yeter.. sonra onu terk ettikten sonra adına istediğini koyabilin çünkü bir şey değişmeyecek 1 anlam ifade etmeyecek sana.. oncin senin soruna ne cevap versem bana bir anlam vermiyor yani kusura bakmayın lütfen.. oncin buna ben cevap olarak sadece boş ver derim bunu da çok kafaya dakma derim.. umarım beni yanlış anlamazsınız verdiğim cevaba..
Güveni bilinçli zedeleyen her şey aldatmadım birile yarışmanın silmek sana duygusal bağ besleyen biri ile iletişimi sürdürmek yalan söylemek bir şeyleri gizlemek karşında ki insanın özelini paylaşmak duygusal bağın bitmesine rağmen sırf yalnız kalmamak için ilişkiyi devam ettirmek
Sadakat bütündür ruhunla bedeninle ait olursun. Aklından geçirmekte ihanettir, göstermediğin ilgi, ya da başkasından gelen ilgiye açık olmakta ihanettir ve çok acıtır.
İhanet sadece biriyle yatmak değil, bazen göz göre göre yalnız bırakılmaktır 💔
İlgini çektiği hâlde seni ihmal ediyorsa, konuşmuyorsa, duygusal açlığını görmezden geliyorsa, bu da bir tür duygusal ihanet gibi hissedilir.
Adına ister ihanet de, ister saygısızlık de; senin canın acıyorsa, orada ciddi bir sorun vardır 💭
Cevap
13Cevap
Evet ihanettir onlarda
Aldatmak sadece fiziksel yapılan bişey değil ki mesajlaşmak konuşmak sürekli göz temasında bulunmak gereğinden fazla karşı cinse ilgi göstermek vs vs
İhanet sayılmaz ilişkide ilgisizlik saygı duymamaktan kaynaklıdır ve saygısızlığı sezersem ….
İlgi kesilmişse bir sebebi vardır mutlaka
ama başka bir kadını hayal etmesi bile ihanetin yarısı
kalıp ruh gitmişse orada aldatma olmasa bile ihanet vardır..!
Aldatılmak sayılmaz bence ama oda bir manevi terkediştir
yarı yolda sevginizi başkasına satarsa bu en kötüsü
İlgisizlik ve yalan söylemek ihanet sayilmaz ama ancak sahtekarlik yalancilik olur🤷♀️
Başkası ile samimi iletişim ya da mesaj bile aldatmaya yoldur
Aldatmanın düşüncesi bile aldatmadır bana göre
İlla drama diyorsun
Zaten o aldatıyor iste :)
zaten o an başlıyor her şey ne yapıyorlarsa
Bir şeyi de abartmayın
Onun adı baska sey ama ilgisizlik aldatılma nedeni
evet sayılmalı
Sayılır tabiki kör kuyuya benzer ilgisizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?