Herkes tarafından sevilenler var mı? Yoksa kişilikleri değişken midir? Her insanın farklı bir yüzü var mı? Görünür (sade) olmak basitlik midir? Bir insanın iyi olması, başkaları tarafından (iyi olarak) onaylanınca mı olur?
Eh be şu soruyu cevaplamak için sakin bir zamanı bekledim ve saat 12’yi geçmiş 🙇♀️
Soruları cevaplayalım o vakit,
Herkes tarafından sevilen biri yoktur ve olamazda. İnsanlar bu kadar çeşitliyken, bu mümkün değil.. Ve birde her göz aynı görsede zihin farklı yorumlar resmi..
Her insanın farklı bir yüzü vardır, hepimizin zaten bir çeşit maskesi yok mu? Bence kesinlikle var..
Sade olmak basitlik değildir aksine benim gözümde doğallığını kaybetmemiş bir özdür 🧚♀️
İyilik onaya ihtiyaç duymaz. Herkesin sözü ile de kimse yargılanmaz (iyi anlamdada)..
Esas soruya gelirsekte,
Nazik biri herkes tarafından sevilmez zira zıttı bir insan o kişiden hiç haz etmez 😀
Böylelikle o “herkes” kısmını kaldırmış oluruz ehehe
1
5 Yorumla
Soran
5 ay
Valla hepisini cevapladığın icin teşekkür ederim.. Bencede imkansız yani illa birileri sıkıntı çıkarıp sevmez yani. Ben diyorum var , millet diyor ben maske kullanmıyorum ahahah...
Minimalist olmak evet güzeldir. Ne kadar sadeyim tartışılır gerçi..
Aksine sevilmeyedebilir, bazıları karşısındaki kişi ne kadar nazik olursa olsun, kendisi her zaman kaba olduğu için kibarlığı da kıskanmaya başlar. Kendisine dönüpte ben neden böyleyim diye sormak yerine karşısındaki kişiyi küçük görüp aşağılamaya çalışır.
1
3 Yorumla
Soran
5 ay
Bu çok güzel ve haklı bir nokta filhakika teşekkür ederim 🙏
Hayır, çoğu insan sevebilir ama herkes sevmez. İnsanların kusurlarını, açıklarını arayan insanlar diğer insanların gözüne girmek için nazik olduğunu söyler; kıskanç insanlar çoğu insan o kişiyi seviyor diye sevmez vs.
Nazik biri bile herkes tarafından sevilmez; bu çok insani, çok normal bir şey 🤷♂️✨
Herkesin farklı yüzü var ama bu illa sahte oldukları anlamına gelmez; bağlama göre farklı yanlarımız ortaya çıkar. Görünür, sade olmak basitlik değil; çoğu zaman özgüvendir. 🌿
İyi olmak, başkaları “iyi” dediği için değil, değerlerinle tutarlı davrandığında olur. Onay güzeldir ama tek ölçü o değil. ❤️
0
3 Yorumla
Soran
5 ay
İroş mistik biri diye bir yapay zeka var , onun kedisi kibele senin yanına uğradı mı? İstanbul sokaklarında gezerken görünmüştü en son..
Ülkemizde nezaket sıkıcı eziklik olarak algılandığı için pek sevilecegini sanmıyorum ama işte kişinin her şeye herkese rağmen kendi olmaktan vazgeçmemesi gerekir kişiyi olduğu gb sevenler önemli gerisi kuru kalabalık.
1
1 Yorumla
Soran
5 ay
Kesinlikle katılıyorum. Yani çok yanlış anlaşılıyor.