Bu aralar aklım aktif ama kalbim arada sahneye fırlıyor. Kalp susmuyor, akıl da kontrolü bırakmak istemiyor. Ben ikisini kavga ettirmek yerine dönüşümlü kullanmaya çalışıyorum. Kalp hissetsin ama direksiyona geçmesin, akıl yol göstersin ama taş kesilmesin. Kalbi tamamen susturmak olmuyor zaten; yapabildiğim tek şey ona biraz bekle demek.
Aklım ama buraya girerken bazen bundan biraz kıstığım ya da en azından bir kısmını bir köşeye bıraktığım olur çünkü akıllı insanın burdaki bazı soru, cevap ve mesajları gördükçe beyin travması geçirmesi çok olası bir durum. Ben de aklımı kaybetmek istemiyorum hali ile...
Yok hič veri girişi olmadı... bak ancelina güzeldir hoştur lakin bu kadar... Sevmek eylemi farklı bir şey değilse şayet büyük bir hayal kırıklığıdır benim için ahahahah
Benim aklım aktif ama direksiyonda ikisi birlikte olsun istiyorum 😄🧠❤️ Kalbin böyle isyan ediyorsa muhtemelen yakın zamanda birine fazla alan verdin ya da hayal kırıklığı yaşadın. Kalbini susturmak yerine, onu dinleyip aklınla çeviri yapmak daha iyi. Yani “hisset, sonra düşün, sonra karar ver” üçlüsü bayağı işe yarar 😉✨