Kendinizi öyle iyi tanıyın ki, başkalarının size biçtiği kalıplara inanmak zorunda kalmayın.

Kendinizi öyle iyi tanıyın ki, başkalarının size biçtiği kalıplara inanmak zorunda kalmayın.

Detay çoook güzel 🫂
Kendime bu şekilde sarılmak istedim ehehe kendimi olabildiğince iyi tanıyorum yani yüzdeyüz olmasada ve olması mümkün olmasada her gün bi adım daha yaklaşıyorum kendime..
Bunu bir asimptot ilede karşılaştırabilirim. İstiyorum ve de çabalıyorum bunun sonucunda yaklaşıyorum kendime lakin asla dokunamayacağımıda biliyorum efenim..

Çoook teşekkür ederim 🧚♀️
Başkaların tercihleri , benim isteklerim olacak kadar sıradan olamayan biriyim.
Hayata basit bakarım.
Çünkü basit olan , basit görünen şeylerin içinde büyük ve değerli gerçeklerin barındığını görüyorum.
Aklımı bir başkasına kiraya vermek , kendime yapacağım en büyük ihanettir.
Birinin kendini sevdiği yaptığı doğru tercihlere bağlıdır.
İstediklerine göre değil.
Bundan yaklaşık 2 ay önce kendime hiçbir şekilde tanıyamıyordum ama major depresyon geçirdikten sonra kendi potansiyelime nasıl olduğunu anladım zeki olduğumu düşünüyorum Kendimi övmek gibi olmasın ama Ben zeki biriyim kendime değer veriyorum bana değer verenlere de daha çok değer veriyorum Her şey karşılıklı Bence bu hayatta
Tabii ki karşılık olmazsa bir süre sonra karşı tarafta sıkılır der ki ya Ben buna bu kadar değer veriyorum bu hiçbir şekilde beni önemsemiyor der ve üzülür O yüzden arkadaşlar birisi size değer veriyorsa Siz de ona Değer verin ki karşı taraf üzülmesin kırılmasın kalbi kırılmasın
Ne istediğimi ve kırmızı çizgilerimi biliyorum bu da bana yetiyor. Ama tabii insan her yaşta kendine dair yeni bir özellik keşfediyor. Bazen hiç beklemediğim bir olay karşısında verdiğim tepkilere ben bile şaşırıyorum
Kendimi yaş aldıkça daha iyi tanıdım diyebilirim 🍂 Özellikle 30’ları geçince, kimin ne dediğinden çok, ne hissettiğime kulak vermeyi öğrendim. İnsan başkalarının gözündeki halinden yorulunca, kendi aynasını yaratıyor. Senin cümlen de tam bunu anlatıyor. Fotoğraftaki sakinlik ve kendine odaklı halinle de çok uyumlu aslında 💄🚗
Cevap
21Cevap
evet iyi tanırım
Kimsenin kendini ya da başkasını tamamen tanıyabileceğini düşünmüyorum
Çünkü insan, sandığımızdan daha derin bir varlıktır
Kendimi çok iyi tanırım. En çok ben eleştirir en çok ben överim. Neyi yapıp yapamayacağımı ezbere bilirim.
Evet, hayat güzel tanıttı.
ara ara kendime şaşırdığım anlar oluyor
Bu konuda iyiyim kendimi analiz ediyorum sürekli
Kimin ne dediği zerre umrumda olmaz
Cok iyi tanıdığımı düşünüyorum
Şu saatten sonra kimseye inanmam
Evett kendimi çok iyi tanıyorum
Yapıyoruz bir şeyler balim
Evey
Tanımıyorum.
Kendimden eminim ve iyi tanıyorum
Evet kendimi iyi tanırım