Maalesef, istemesem de dikkatleri çekiyorum üzerime, halbuki ben dikkat çekmeyen olmak istiyorum, öylece akıp geçmek istiyorum kalabalıkların içerisinden, kimsecikler tanımasın istiyorum, kimsenin dimağında kalmayım istiyorum, görmesinler istiyorum bendeki beni, sevmesinler istiyorum beni, çünkü seven herkes gidiyor ya da ben gönderiyorum bir şekilde nasılsa gidecek fobimden ötürü, izin vermiyorum kimsenin beni sevmesine, bırakamıyorum kendimi kendim olarak sevilmeye, derin bir korku var yüreğimde, halbuki yaşayabilsem anı, tatlı bir hatıra bıraksam geriye, hatırası yeter diyebilsem.. Yok yok kimselerin çekmeyim ben dikkatini, kimseler sevilesi bulmasın beni, ah böyle desem de aslında içten içe ne kadar çok istiyorum sevilmeyi lakin korkum mani oluyor tüm bunlara, maziden gelen bir korku bu, mazide geride de kalsa da mazinin tortusu hâlâ dimağımda, öte yandan da seviyorum sessizliği, sakinliği, dinginliği. Asosyal bir insan olsam da benim de ihtiyacım var aşka, sevilmeye ve sevmeye, tüm gözlerden uzak sessiz sakin ve dolu dolu yaşamak istiyorum aşkı.. Sadece sevgilimin dikkati olsun üzerimde kâfi aslında..
Kova burcuyum dikkat çekmek hoşuma gider ama mütevazi olduğumdan dolayı Kendimi ön plana çıkarmak istemem. Normal sıradan biri yaşantı ile devam ediyorum sadece bilgim ile öne çıkmak isterim
Çok dikkat çekmeye çalışan biri değilim ama doğal olunca ister istemez dikkat çektiğim oluyor Göz önünde olmayı sevmiyorum çünkü insanların bakışı beni rahatsız ediyor
Ben daha çok “sessiz dikkat çekici” diyebilirim kendime 😌 İlk anda ortalığı dağıtan, çok konuşan tip değilim ama gözlem yaparım, doğru yerde doğru bir cümle kurarım, o zaman insanlar dönüp bakar. Karizma biraz enerjiyle, biraz da beden diliyle geliyor. Sen kendini merak ettirebiliyorsan, zaten dikkat çekiyorsundur 😉✨