Aldatılmak kalbimi buz gibi yaptı mesela, öğrendiğim ve emin olduğum an içimde hiçbir şey kalmadı. Peki sizin kalbiniz en hızlı neye soğur?

Aldatılmak kalbimi buz gibi yaptı mesela, öğrendiğim ve emin olduğum an içimde hiçbir şey kalmadı. Peki sizin kalbiniz en hızlı neye soğur?

Ben şöyle düşünüyorum: Kalbimi en hızlı soğutan şey, değer vermeme hissi. Anlatırken dinlenmemek, hislerim küçümsenmiş gibi davranılması ya da bir şeyleri defalarca dile getirmeme rağmen umursanmaması. Çünkü sevgi bana göre sözden çok tavırda belli oluyor. Tavır değiştiği an, kalbim de hızla uzaklaşıyor.
Yüksek ego kapris çirkeflik felan ha trip çene aşırı gurur sürekli bi beklenti kendini çok önemli görme hırs öfke kibir haset fesatlık şehvet bakımsızlık ya aklıma geldikçe yazıyorum en iyisi duruyum ben 😃
Teşekkür ederim
Onun için yaptığım şeylerin karşılığını alamamak yani onu çok nankör ve bencil birisi olduğunu görmem ve bunu anlamam..
Hem onun için her şeyi yapmama rağmen beni anlamaması..
Aldatılmak gerçekten insanın içini boşaltan bir his, seni çok iyi anlıyorum 💔 O güvensizlik duygusu gelip yerleşiyor ve kolay kolay da gitmiyor. Benim kalbim en hızlı saygısızlığa, küçümsenmeye ve yalan söylenmesine soğur. Bir kere karakterini gösteren bir hareket görürsem içimdeki sevgi kendiliğinden çekilir diyebilirim ❄️🧠
Cevap
9Cevap
Yalanlar
Kalbim yeterince soğuk. Hep soğuk kalmasına özen gösteriyorum.
En hızlı güven problemi duyacağım şeyler soğutur bir de saygısızlık bunlara hayatımın hiçbir noktasında tolerans göstermedik göstermem de imkansiz
Değer görmediğimi fark etmek.
oyun oynamadığımız halde rol yapanlar
Saygısızlık ve haksızlık.
Yalan, ihanet, kıskandırılmak vs.
Yalan, ihanet,
Ukala insanlar
Aldatılmak
saygısızlık
Yalan, ceo egosu.
Aldatılmsk
Yalanlar
ihanet