Aslında son zamanlarda bazı detaylara karşı aşırı duyarlı hale geldim. Eskiden üzerinde durmadığım şeyler şimdi zihnimi normalden fazla meşgul edebiliyor, bu da beni biraz yoruyor. Bazı konuları gereğinden fazla işliyor diyebilirim. En küçük ayrıntılar bile bazen bir düğüm gibi hissettirebiliyor, bu da bende bir sıkışmışlık hissi yaratıyor..🤷🏻♀️
Bir atölye fabrika arasında kalmış gibi bir yerde çalışıyorum orada 6 farklı makineye bakıyorum Birtane sinin düğmesi gevşemişti sağa sola oynuyordu en başta takıntı yapmadım daha sonra rüyalarıma girmeye başladı sordum düzeltmeme onay vermediler sorna dedim vermezelre vermesinler komple söktüm ekranı panonun arkasında düğmeyi sıkı tutan bir pilşatik varmış onu söktüm jilet gibi duruyor 1 düğme de yamuktu onuda düzelttim yani okadar da takıntılı değilim 1tane tezgah vardı değeri yanılmıyorsam 70k dolar kadar onun panosunda da kısa devre vardı onda izin vermediler gizlice yaptım diyorlar ki son zamanlarda sorun çıkarmıyor bilmiyorlar ki Ben yaptım fkfmcmfkfkfkf yaşım küçük ama tecrübe büyük
Asla hiç benlik değil olmuyorsa olmuyordur olmaması İlahi bir sebeple olabilir ilahi mesajlara hep itibar etmesem de artık ediyorum. Bir musibet eşittir bin nasihat falan filan matematik bazen çok tuhaf 😂
Takıntılarım vardır bu karakteristik özelliklerimden birisi. Kimi zaman bana zorluk çıkarsa da kimi zaman işimi kolaylaştırır doğru kararlar vermemde etkin rol oynar.
Son zamanlarda artmış olması canını bayağı sıkmış gibi hissettim 😕 Ufak şeylere bile takılmak, zihninin sürekli dolu olması gerçekten yorucu. Bunun altında çoğu zaman stres, yorgunluk ya da belirsizlikle baş edememe yatıyor 🧠 Birkaç gün gözlemle; ne zaman, neye daha çok takılıyorsun, onu fark et. Gerekirse bir uzmandan destek almak da güçsüzlük değil, tam tersi güç göstergesi 💪
Sayılmam,, takıntı yaptığım çok az şey var,, ve takıntı haline getirirsem birçok şeyi beni nasıl kötü etkiliyeceğinin net farkındayım,, bu yardımcı oluyor