Sabah yataktan kaldıran şey ne? Para mı, hedefler mi, birine bir şeyleri ispatlama isteği mi, yoksa “ben bir gün çok iyi olacağım” cümlesi mi?

Sabah yataktan kaldıran şey ne? Para mı, hedefler mi, birine bir şeyleri ispatlama isteği mi, yoksa “ben bir gün çok iyi olacağım” cümlesi mi?
Hayatımda yarım kalmış hissettiğim şeyleri tamamlama isteği Kimseye bağlı olmadan ayakta durabilmek Kendi konforum kendi düzenim kendi huzurum Bir de içimde hep şu düşünce var daha iyisini yapabilirim Daha sakin daha güçlü daha net biri olabilirim
Beni şu ara yataktan kaldıran şey büyük hedeflerden çok küçük netlikler. Para tek başına değil ama özgürlük sağladığı için motive ediyor. Birine bir şey ispatlama isteğim eskisi kadar yok, o çok yorucu. Daha çok kendime karşı borç hissediyorum; yarım bırakmamak, potansiyelimi heba etmemek. “Bir gün çok iyi olacağım”dan ziyade “bugün biraz daha sağlam durayım” cümlesi itiyor beni.
Oğluşumun sıfatını görmem yetiyor… Dünyayı devirebilirmişim gibi güçlü hissediyorum…
O ne lannn terliklerin şekil önümden çekil…
Sonucunu düşünüyorum öyle adapte oluyorum başka türlü adapte olamıyorum albayim jdjd
Beni en çok motive eden şey “kendimi geliştirme hissi” diyebilirim 💪✨ Her gün bir tık bile ilerlediğimi görmek, dün olduğum kişiden biraz daha iyi hissetmek hoşuma gidiyor. Para da lazım tabii, bunu romantikleştirmeye gerek yok 😂 ama sadece para olsa yataktan zor kalkarım. En çok, emeğimin karşılığını hissetmek ve “başardım” duygusu itiyor beni 🧠🚀
Cevap
8Cevap
Aynadaki ben motive ediyor tabiki, kendi gücümü kendimden alıyorum, iyi ki de başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. ⛓️
Teşekkür ederim yeni mi öğreniyorsun 😂💅
Ahhoww hoş geldin 😂
Keşke renkli gözlü bir erkek olsaydım hayat onlara güzel
İstedikleri kıza yazsalar direk sevgili olurlar mis
Bir tane var arkadaşım karaktersizin teki sırf renkli gözlü diye bir sürü kız peşinde aldatıp aldatıp duruyor sevgilisini pişmanda olmuyorlar hayat onlara güzel valla
Yakışıklı diye;)
😤😤😤 bizimde var bir hayalimiz (evlenmek) o motivasyonla yaşıyoruz
Umut hep vardir uyaninca poziitif uyanirim spontane yasamayi tercih ederim
Yakında bazı şeyler daha çok memnun edicek inşallah nasip olursaa 🤭
Bakalım bakalimmm
hayallerim ve hedeflerim var onlari ne zaman olursa olsun bi gun gerceklestiricem
Kendini değerli hissetme birinin duasını almak bir faydam olunca iyi hissediyorum
Adamın kılları ile örgü yapılır
Hayallerim
Amin inşallah 😒
Sabah sabah uyandık yine ya
Ben zaten izinliyim djfja
Ne bilim ben de anlamıyorum ahaha
Mısın nesin derken, alınırım sjfj
🧐 uyardım seni
😏😏
O ukala gülüş sjfjs
🤦🏼♀️ dişi mi dkfk
Pozitif oluşum sanırım ya
Yaşama tutunmaya çalışmak her şeye herkese rağmen
patatesli gül böreği
Bi amacım olması
Maymundan 5 dk önce doğmuşsun zaten amaç ne
Spor yapmak yoga ve meditasyon
Sabah yürüyüşü maneviyat
Olmak istediğim kız beni kaldırıyor hergün
Hedeflerim motive ediyor bea
Kendime güvenim, yapabileceklerime olan inancım.
Kızlara dokunabilmek sbah akşam
Bende fenomen olmak istiyorum
https://www.kizlarsoruyor.com/yardim#186 burdan detaylı bilgi alabilirsiniz ve @ksBence hesabı üzerinden başvuru yapabilirsiniz 😊🙏
Hiçbir şey 🥳
Bu ülkede motive edecek bir şey mi bıraktılar hahah 😄
Ya git pay çıkarıcısı ahah
😂😂😂
Anladım O kadar 😄
Teşekkürler sfff
Güneşin doğması
hiçç bişi nötr
hıhıııııııı nxnx
evett aa yalan mı söylicez bu yaştann sonraaa ncnc
hehehhe yediimmmm xnnxnx
devekuşunda para yoooğğk nxnnx