• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Öte alemde sizi ne bekliyor😅🤷‍♀️?

Leviathan_S
Leviathan_S Takip Et
FenomenMaster Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
511
Yapay Zekaya Sor

Hani hiç düşünüyor musunuz ne olacak diye falan😅🥳

Fal Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • DNAmolekülü
    DNAmolekülü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    5 ay

Koskoca bir boşluk 😀

Ahh insanoğlu, insan beyni her zaman bir şeylere inanmak ister. Acıyorum ki kendinin ödüllendireleceğini sananlara... Ve umuyorum ki kötüler için gerçekten ateşin olmasına ama boş şeylere inanmayı bırakalı çok oldu 😀

Kısaca; öte alemde bekleyenim de yok daha sonrasında bekleyeceğim de 😀

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ateist olanlara veya inanmayanlara itibar etme. Koskoca sistemin bir yaratıcısı olmaz mı?
    Öte alemde beni veya bizleri ne bekliyor bilemem. Herkes kendi yaptiklarindan sorumlu olacak.

2
    24 Yorumla
    • Cermen747373
      Cermen747373
      5 ay

bilimsel metodoloji gözlemlenebilir ve ölçülebilir kanıtlar üzerine kuruludur oysa tanrı kavramı hiçbir şekilde test edilemeyen tahrif edilemeyen ve gözlem dışına itilen bir varsayımdan ibaret yani bilimsel olarak yanlışlanabilirliği olmayan bir şeyin gerçek kabul edilmesi mantıken mümkün değil evrenin başlangıcı için bir yaratıcıya ihtiyaç olduğunu iddia etmek aslında bilinmeyeni başka bir bilinmeyenle açıklamaya çalışan bir kısır döngü eğer her karmaşık yapının bir yaratıcısı olması gerekiyorsa o zaman o muazzam tanrının da daha karmaşık bir yaratıcısı olması gerekir ki bu da bizi sonsuz bir gerilemeye götürür bugün termodinamik yasaları ve kuantum dalgalanmaları maddenin yoktan var olmadığını ancak farklı formlara dönüştüğünü zaten gösteriyor biyolojik düzeyde evrim mekanizması canlılıktaki tasarımı andıran her şeyi doğal seçilimle açıklayabiliyorken araya doğaüstü bir fail sıkıştırmak sadece zihinsel bir tembelliktir tanrı hipotezi bilimin doldurduğu boşluklar azaldıkça köşeye sıkışan ve hiçbir tahmin gücü olmayan arkaik bir düşüncedir evren kendi kendine yeten ve dışarıdan bir müdahaleye ihtiyaç duymayan kapalı bir sistemdir zaten dinler tarihi ve arkeoloji dinlerin masal ürünü olduğu 300 bin yıllık homo sapiens tarihinin ilk 295 bin yılı hiçbir inancın vaki olmadığını günümüzden 5 bin yıl önce çok tanrılı dinlerden binlerce yıl sonra da tek tanrılı dinlere evrildiği ispatlandı siz hâlâ neyin dininden bahsediyorsunuz?

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      5 ay

Kanıtlanabilir ama anlayacak zeka da gerekiyor. Sırf inat uğruna ben kabul etmiyorum da diyebilir karşımdaki. Bu durumda anlatılmaz zaten. Anlatılacak kişi var anlatsan da anlamayacak kişi var. OK.

Yorumla
    • Cermen747373
      Cermen747373
      5 ay

kendi zihinsel hapishaneni kutsal birer kale gibi savunman bile aslında evrimsel bir trajedidir binlerce yıl önce yıldırımdan korkup gökyüzünde bir dev arayan ilkel atalarımızın korkuları bugün modern takım elbiseler giymiş insanlar tarafından kutsal hakikatler olarak pazarlanıyor bir sistemin varlığından yola çıkıp mutlaka bir sahibi olmalı demek mantık silsilesini en temelinden çökertecek kadar sığ bir yaklaşım bu mantıkla her şeyi başlatanında bir başlangıcı olması gerekir ama inanan beyin burada hemen mucize ve gizem duvarının arkasına saklanarak mantıksal tutarlılıktan kaçar bilim ve arkeolojinin her geçen gün karanlık bir noktayı daha aydınlatması aslında tanrı fikrinin sığınabileceği alanları yok ediyor eskiden hastalıkları cinlere bağlayanlar bugün biyolojiyi kabul etmek zorunda kaldılar ama hâlâ evrenin başlangıcı gibi henüz tam çözülmemiş boşluklara kendi hayali putlarını yerleştirmeye çalışıyorsunuz gerçekleri olduğu gibi yani kaotik amaçsız ve sadece fizik kurallarıyla işleyen bir bütün olarak kabul etmek yerine masallara sığınmak gelişmemiş bir bilincin tezahürüdür zeka sadece bilgiyi işlemek değil aynı zamanda o bilginin getirdiği acı verici gerçekleride kucaklayabilmektir yani evrende yalnız olduğumuzu ve bizi bekleyen bir mahkeme olmadığını bilerek yaşamak en büyük dürüstlüktür buna alışsanız iyi edersiniz ilâveten bana 5 bin yıl önce tek tanrılı bir inanç olduğuna dair bir tek kanıt getir desem farazi dahî getiremezsin çok tanrılı bir inanç bulursun daha eskiye gitsen hiç bir şey bulamazsın zirâ emaresi bile yok bize önerdiğiniz zekayı biraz kullanın

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      5 ay

Kardes her sefer destan yazman gerekmiyor. Allah senin gibiler icin peygamber gondermis ki sapitmayasiniz diye. Ama şeytanının lafını çok dinlediğin için öteki inanmadigin tarafta görürüz ne oluyor. Allah sana hidayet nasip etsin diyecem ama sen kapilari kilitlemissin.
      Burada ansiklopedi de yazsan umursamiyorum.

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      5 ay

Müsti cehaleti yenemezsin kardeşim. Zaten ateistler hesap verecek

Yorumla
    • Cermen747373
      Cermen747373
      5 ay

Göbekli tepeye gelen bir peygamber söylesene bana?

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      5 ay

Mayk üzülüyorum bazen bunlar için ama bile isteye kendileri tercih ediyor. Napiyim ke di seçimleri. Sonsuza kadar gittikleri yerde kalacaklar. Ölüm de olmayacak orada. Yazık

Yorumla
    • Cermen747373
      Cermen747373
      5 ay

Sûalime cevap versene abi?

Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Arkadaşlar bence herkesin yazdıpında haklılık payı var😅 şimdi 🤷‍♀️

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      5 ay

Valla herkesin haklılık payı yok. Burada biri asıl, diğeri inkardır. Arkadaş sadece haberi yok. Kimse ogretmemis. Durum bu

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      5 ay

Lebiathen, Herkesin yazdığında haklılık payı var demişsin. YANLIŞ Carmenin yazdıklarında zerre kadar haklılık payı olmadığı gibi yaratanı inkar etme durumu var. Umarım bu yanlıştan döner biran önce. Çünkü yanlış biliyor ve yanlış düşünüyor

Yorumla
    • Cermen747373
      Cermen747373
      5 ay

Tamam abi haberi ver işte göbekli tepede hangi peygamber vardı hadi 12 bin yıllık uzun bir zaman dilimiyse en büyük yerleşim yerlerinden biri bugünün çini amerikası gibi düşün hadi ordan bir tane söyle? Söyle ki bende inkar etmeyeyim ispatla

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      5 ay

Göbekli tepe neresi? Sen şimdiki dunya nüfusunu bir söyle, bir de 50 sene onceki nufusu bir söyle... sonrasinda 1500 sene oncesine gideriz.

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      5 ay

Musti kardeşim, böylelerine üzülmekte haklısın. Ama herşeyin sebebi cehalet.. Özelikle ateist insanların cahil kişilerden oluştuğu bilinir.. Cehalet aslında kötü bir şey değildir. Onun esiri olunursa kötüdür.. Bu arkadaşımız daha genç anladığım kadarıyla. İleride gerçekleri anlayacaktır. Yanlıştan döneceğini düşünüyorum.. Allahın varlığını ve yüceliğini görmek için sayısız mucize var.. Sadece baksınlar yeter.. Onun varlığını ve büyüklüğünü görecekler

Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

@-MAYK arkadaşlar tanrıyı inkar etmek farklı bir şey ama şu bir gerçekki dinler rarihini okuyan ve normal tarih coğrafya detaylı bilenlerde biraz böyle karıştırma olabiliyor. Bazılarıd ahiç bilmeden hacı hocadan dinler okur okuduğunu soegulamadan ezberler ahkam keser.. bence hoşgörü iyidir. Kimse kimseyi dinsizlikle suçlamamalı.

Yorumla
    • Cermen747373
      Cermen747373
      5 ay

Biraz araştırırsan görürsün göbeklitepe şanlıurfa yakınlarında yer alan dünyanın bilinen en eski kült yapılar topluluğudur yerleşik hayata geçiş ve dinler tarihi hakkındaki tüm ezberleri bozdu bu yer yaklaşık 12 bin öncesine dayanır yani mısır piramitlerinden bile binlerce yıl eskidir 12 bin yıl önce o dönemde dünya üzerinde sadece iki yüz milyon civarında insan yaşadığı arkeolojik kayıtlarda belli ne hikmetse orada tanrısal bir müdahale yok tamamen sosyokültürel bir evrim süreci var ne yazı resim figür simge vs hiç bir şey dinlere dair sonra geliyorsunuz her döneme peygamber indi diyorsunuz yazık ya elinizin altında İnternet var araştırın sorgulayın biraz ya böyle körü körüne mitolojilere inanılır mı Uçan halılara inanılan 6. Yüzyılda mı yaşıyoruz

Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

@Cermen747373 tarihçiyim ben senin nedemek istediğini anlıyorum ama sadece bunlarla açıklayamazsın.. tanrı hep vardı ama dinlerin isimleri yoktu , zaman içinde okdu. O kısım karılık. Sen bunu ancak biraz fizik çalışarak pturtursun

Yorumla
    • Cermen747373
      Cermen747373
      5 ay

Tanrı nerede vardı ablacım onu soruyorum işte 8 bin yıllık çatalhöyükte bana bir tane tanrıya dâir emare göster ya da mağara resimlerinde tanrıya dair figür var mı orada çizilen hayvanları tanrıya mı bağlayacaksın? İlâveten fizik açısından bile bakarsak evrenin işleyişi için doğaüstü bir iradeye ihtiyaç duyulmadığını görüyoruz termodinamik yasaları ve kuantum mekaniği maddenin ve enerjinin dönüşümünü bir yaratıcıya gerek duymadan açıklar senin tanrı dediğin kavram aslında insanların günümüzden 5-6 bin yıl önce çok tanrılı dinlerden tek tanrılı dinlere doğa olaylarını ve varoluş sancısını anlamlandırmak için uydurduğu ilksel bir prototiptir

Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

@Cermen747373 tanrının sistem olmadığını söyleyemediğin gibi oldupunuda söyleyemezsin.. bir kutunun içind eolduğunu düşün kutunun dışı var mı bilemezsin.. dinler gelmediği zmaan inanılın olmadıpını bilemezsin, sadece materyallere bakarak bir şey açıklayamazsın. Madde 3. Boyuttur çünkü anlayabiliyormusun. Anladım öğrenmişsin bir şlişey ama sen büyük resmin küçük bir parçası ile tapammlayamazsın.

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      5 ay

Mayk tsk ederim. Leviathan arkadasim bu kişi anlamak istemiyor. Öyle keskin bir bilgiye sahip ki dunyadaki 2.5 milyar Müslümana akılsız gözüyle bakıyor. Ben daha yazmayacam. Cahillerler sidik yarıştırmak istemiyorum. 1900 lerde doğmuş bir kisiye cep telefonunu nasil anlatamazsan şuanda da durum aynı.

Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Ben teşekkür ederim soruma geldiğiniz için🌺

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      5 ay

Ben de tsk ederim, keske ilk cevap sen verseydin. Belki daha güzel bir yorum olurdu ☺️

Yorumla
    • Cermen747373
      Cermen747373
      5 ay

Takdir ediyorum seninde bu kadar bilgili olman takdire şayan ama kutunun içinde olduğun gerçeği kutunun dışının mutlak suretle bir tasarımcı tarafından var edildiği anlamına gelmez ki bilinmezlik argümanını bir boşluklar tanrısı yaratmak için kullanıyorsun ama bir şeyin cevabını henüz bilmiyor oluşumuz o boşluğu doğaüstü bir güçle doldurmamızı haklı çıkarmaz yani materyal evrenin işleyişini sadece materyallerle açıklayamayacağımızı iddia ederken aslında somut kanıtın yokluğunu hayali bir varlığın varlığına delil sayıyorsun olmaz öyle şey 3. boyutun sınırları içerisinde olmamız bizi daha büyük bir sistemin parçası yapabilir diyorsun fakat bu sistemin bilinçli bir yaratıcı tarafından kurulduğuna dair hiçbir rasyonel veri sunmaz büyük resmin bir parçası olduğumuz fikri romantik bir yaklaşımdan ibaret olup evrenin kaotik ve kendiliğinden var olan yapısını çürütmeye yetmez açıklanamayan her noktada bir üst akıl aramak insanın kendi bilişsel sınırlarını bir ilahla örtme çabasından başka bir şey değil kanıtlanamayan bir şeyin varlığı yokluğuna eşit düzeyde bir ihtimalde değildir rasyonel düşünce veriye dayanır ve eldeki tüm veriler maddenin karmaşık organizasyonunun haricinde bir dış müdahaleye ihtiyaç duymadığını gösterir diyeceğim bu kadar

Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

@Cermen747373 kardeşim tamam insnaları rahatsız etmeyeyim aetık. Herkesin inancı kendi için.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Beni ne bekliyorsa Allah'ım iyi veya kötü hepsini bacımla yaptık onuda oraya dahil et o salagın bensiz canı sıkılır ikimizde orada habeş maymunları ile uğraşırız bacı sevgimi sorgulamayın tek yanmak sıkıcı olur😂😂😂

2
    2 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Sok seviyosun anladık😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Aşırı seviyorum aaa tekmi yanayım her halta yanımdaydı bunda da olsun😂😂

Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.

Düşünüyorum mesela islamın şartlarından sınıfta kalabilirim Allah korusun ama şu var bu yaşadıklarımda ben öndeyim neden çünkü ben suçsuzum ordan ve iyi insan oluşumdan belki Allah izin verirse güzel yere gidebilirim

2
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
5 ay
  • Ben 38 yıldır düşünüyorum, hâlâ net bir cevabım yok 😅 Ölüm fikri ürkütücü ama bir yandan da merak uyandırıcı 🤷‍♀️ Belki bambaşka bir boyut, belki sonsuz uyku, belki de hiç hatırlamayacağımız bir “yeniden başlama” 🎭 O zamana kadar tek bildiğim, burada yaşadıklarımızın ve bıraktığımız izlerin daha önemli olduğu 🙃✨

1
    2 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      5 ay

O geliyooorrr onun sesini duyuyorum..✨

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      5 ay

Yanlış yere yazmışım niye yapay zeka vermedi diyorum ✨

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

18

Cevap

44

Cevap

• MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    5 ay

Cehennem garanti de kimler olacak onları düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Öbür taraf varsa bayağı bi zebani bekleyeceği kesin 🤦‍♂️

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.

Beni bekleyen hiçlik var sadece

1
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Her gün mütemadiyyen şaşmaz

1
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.

İyi şeyler beklemiyordur , yanacazzz

0
    0 Yorumla
  • sarıdilber
    sarıdilber Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bilmiyorum ki bir kaç serpme nuri ve birazda romantik bi ateş mangal olarak ben iyi kötü karma 😂🤣

2
    4 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Nuri detayı😅

Yorumla
    • sarıdilber
      sarıdilber
      5 ay

Adamlara orada nuri diyorlar kadınlar huri 🤣😂🤭 en şık halimde gömün beni

Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Biskolata cinsinden olsa bari😅

Yorumla
    • sarıdilber
      sarıdilber
      5 ay

Olabilir ayyy kaçtım ben linç yicem şimdi 😂🤭

Yorumla
  • İflah_olmaz_adam
    İflah_olmaz_adam Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 100%
    5 ay

Pek iyi şeyler beklemeiyor sanırım yanama ihtimalim oldukca yüksek.

1
    4 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Neden yahu

Yorumla
    • İflah_olmaz_adam
      İflah_olmaz_adam
      5 ay

Hani bir şarkı varya yanacağız ikizde ateşte diye
      Yok ya bu değildi neydi 🤔🤔
      Zaten oldum olası şarkı sözü ezberleyemem.
      Ha niyesine gelince emredilen ne yaşadığımız ne.

Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Hahaa anladım ben 😅

Yorumla
    • İflah_olmaz_adam
      İflah_olmaz_adam
      5 ay

🤣🤣🤣

Yorumla
  • _Sicilyalı_
    _Sicilyalı_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay

Ne bekleyecek dünyada yediğim hurmaların orada çekirdeklerini çıkaracaklar işte

1
    1 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Hahaaa

Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Ya sanal alem de ulaştık da bir kurtulamadık şu El Alem galaksisinden

1
    1 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Oradada sizi bekliyorlar belkide

Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Öncrlikle tüm canlılar cehennnemi görecekler, cenneti hakedenler ise onlara gelen emir ile cennetlerine kavuşacaklar ama cehenneme girenler asla çıkamayacaklar.

1
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı.

inşallah cennet bekliyordur keza maalesef gerçek cehennem hellaverse de ki gibi kıyak bir yer olmayacaktır muhtemelen (zaten olaydı bilerek cehenneme giderdim)

1
    0 Yorumla
  • Biçay
    Biçay Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    5 ay

Hisleri kuvvetli bi ablaya benziyorsun, bi aydınlatsan ya beni…

Ne bekliyor beni öte alemde…?

1
    0 Yorumla
  • HayalsizDasporav
    HayalsizDasporav Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Cehenneme girince zebaniler.

1
    0 Yorumla
  • Cermen747373
    Cermen747373 Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    5 ay

Öyle bir yer yok ölünce sonsuza kadar yok olacak bütün canlılar

2
    2 Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      5 ay

Ölüm yeni bir başlangıçtır. Beden yok olabilir ama ruh asla bunu unutma

Yorumla
    • Cermen747373
      Cermen747373
      5 ay

@-MAYK 38 yaşında bir adamsın şunu çocuğa anlat güler sana ruh diye bir şey mi gördün sende bu kadar emin konuşuyorsun?

Yorumla
  • SymrnaCityStyle
    SymrnaCityStyle Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Allah'tan rahmetini ve rahîmliğini diliyorum.

1
    0 Yorumla
  • inanimate
    inanimate Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı.

Onu Allah bilir. Biz sadece onun rahmetine güveniyoruz.

1
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 58%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Bilinmez olana kafa yormak gereksizdir. Kanıt olmayan şeyleri şimdiden dert etmek gerekmez🤭

1
    0 Yorumla
  • mAlperen
    mAlperen Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı.

Doğduğumdan beridir oynuyorum bu oyunu, geliştiriciler sonuna ne koydu bilemem.

1
    0 Yorumla
  • Zeynokllll
    Zeynokllll Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    5 ay

Allah bilir hangi zebani bekliyor ahashahah

2
    2 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Yakışıklı olsa bari😅

Yorumla
    • Zeynokllll
      Zeynokllll
      5 ay

İnsallah 😅

Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Yokya kısmet de ne varsa

1
    3 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Öte alemde ne kısmeti, huri bekliyırsun hwralfe

Yorumla
    • MarllboroRed m
      MarllboroRed
      5 ay

Bize Nuri düşer

Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

😅

Yorumla
  • Pilotöğrencisi
    Pilotöğrencisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    5 ay

12 yıldır kılıyorum, size ne olur bilmem. d

1
    2 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Namaz kılmakla mı gidiliyor sadece

Yorumla
    • Pilotöğrencisi
      Pilotöğrencisi
      5 ay

Hani ahirette ilk namazdan sorguya çekilyorsun tabi konuşturursa seni tabi beni ilgilendirmez banane.

Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Vallahi hiç iyi bir şey beklemiyor

1
    2 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Bilemeyiz

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      5 ay

Oda var da

Yorumla
  • __PATRON__
    __PATRON__ Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    5 ay

biliyoruz zaten kuranda yazıyor ne olduğu.

1
    2 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Ne yazıyor , tam yaşamımız bitmediki. Yaşama göre çekillenmiyor mu

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      5 ay

ayetlere bak hesabı geçenlere ve geçemeyenlere neler var hepsi baya detaylı yazıyor.

Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Öte almede ne beklediğini birtek Yüce Yaratıcı Allah bilir.

0
    0 Yorumla
  • gizliüyewwq0
    gizliüyewwq0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    5 ay

beni değilde sevgilimi huriler beklemesin diye günaha sokma isi

1
    0 Yorumla
  • ICΔRUS
    ICΔRUS Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay

Sağlam bir uyku.

2
    0 Yorumla
  • Pamuksekerofficall
    Pamuksekerofficall Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Tabiki düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • MassacreTerrible
    MassacreTerrible Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 46%
    5 ay

zaten öte alemdeyiz

1
    0 Yorumla
  • hayatbosm
    hayatbosm Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    5 ay

bazen aklıma geliyor

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.

valla bilemem umarım iyi şeyler bekliyodur

1
    0 Yorumla
  • ɴâᴢᴇɴᴅᴇ
    ɴâᴢᴇɴᴅᴇ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay

Bakalım Allah bilir artık

1
    0 Yorumla
  • comet88
    comet88 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    5 ay

🔥🔥🔥🔥🔥🔥 böyle olacak işte

1
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Duman edecekler

1
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.

Allah bilir orasını

1
    0 Yorumla
  • Blackspot
    Blackspot Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay

En çok merak ettiğim şey.

1
    0 Yorumla
  • DarkAngelNyxx
    DarkAngelNyxx Takip Et
    Guru Yaş: 100 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Cennet bekliyor

1
    0 Yorumla
  • MsBetty
    MsBetty Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Ahiret her daim aklımda

1
    0 Yorumla
  • 1kendihalindebiri
    1kendihalindebiri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    5 ay

Bu amellerim ile giremem o cennetine 😂

1
    0 Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Ne ektiysek onun meyvesini yiyeceğiz.

1
    0 Yorumla
  • TuruncuJaponBalığı
    TuruncuJaponBalığı Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Onu o zaman düşünürüz

1
    0 Yorumla
  • bluezcn
    bluezcn Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    5 ay

Olaylar olaylar, durum baya sıkıntı

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.

Şu amellerle cehenneme bir uğrarız gibi duruyor

1
    0 Yorumla
  • KayipPsikopat_3
    KayipPsikopat_3 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Bazen düşünüyorum giddip görecez bakalım

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.

Bilmem. Cehenneme giderim muhtelemen.

1
    0 Yorumla
  • Hen32
    Hen32 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    5 ay

Berzah ne yasadıysan oradaki rahat lık bekleyış öyle gider günah kar isyancı isen bunaltıcı bir bekleyiş

0
    0 Yorumla
  • hytmnaskinerdesin
    hytmnaskinerdesin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    5 ay

Son 3 yıldır sürekli bunu düşünüyorum

1
    6 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Neden 3 yıl

Yorumla
    • hytmnaskinerdesin
      hytmnaskinerdesin
      5 ay

Kız kardeşimi kaybettim 3 yıl önce

Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Başınız sağolsın, Allah mekanını cennet etsin

Yorumla
    • hytmnaskinerdesin
      hytmnaskinerdesin
      5 ay

Sağolun

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      5 ay

Başınız sağ olsun

Yorumla
    • hytmnaskinerdesin
      hytmnaskinerdesin
      5 ay

@-MAYK sağolun

Yorumla
  • ƊØLƲNÂƳ
    ƊØLƲNÂƳ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Allah bilir..

1
    1 Yorumla
    • Leviathan_S
      Leviathan_S
      5 ay

Tabikide

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Sonsuz uyku olduğunu düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • egoadamm
    egoadamm Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Düşünüyorum veeeee sonu kötü gibi

0
    0 Yorumla
  • Ogulcan9720
    Ogulcan9720 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    5 ay

Evet nasıl bir yer merak ediyorum

1
    0 Yorumla
  • Damrancomran
    Damrancomran Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.

Gidince görücem

1
    0 Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Allah bilir

1
    0 Yorumla
  • Bdhdhdb
    Bdhdhdb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    5 ay

Banane yaa nolcaksa olsun umrum değil

1
    0 Yorumla
  • AsilSessizlik
    AsilSessizlik Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay

Bunu bilemiyorum

1
    0 Yorumla
  • frankejstan013
    frankejstan013 Takip Et
    Master Yaş: 104 , eic 45%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Gram umurumda değil

1
    0 Yorumla
  • вshєldσn u
    вshєldσn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.

Cehennem sanırım

1
    0 Yorumla
  • TheDuygusal
    TheDuygusal Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.

ALLAH bilir

1
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Kimse bilemez

1
    0 Yorumla
  • Cj_Carljohnson
    Cj_Carljohnson Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19
    5 ay

Hiçlik olmasında ne olursa olsun😃

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    5 ay

cehennem ateşi

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Öte alemde sizi ne bekliyor😅🤷‍♀️?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Beklentiler Üzer Mi 🌸? 20 cevap verildi
İftar menünüz de ne var bakalım?🌹? 11 cevap verildi
Herkes ne alemde bakalım 😅🤤? 4 cevap verildi
Burcunun gündemi ne ⬇️? 17 cevap verildi
Sen neyin peşindesin😜? 45 cevap verildi
Ne geliyor bilin bakalım? 😄? 59 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨