Hissettiklerimi değil, hak ettiklerimi hatırlattılar bana. İlk aklıma gelen bu idi.
Bir çok şeyi, yaşadığım ve bana yaşatılan bir çok duygu durumunu hak etmediğimi düşünüyorum.. Ben hislerimi takip eden biriydim, kendimden ödün vermekte, sınırlarımı esnetmekte korkan biri değildim. Fedakarlıklarda yapardım ve buna “normal, olması gereken” gözü ile bakan biriydim. Ne zaman ki sürekli kazandırdım fakat istinasız hep kayıp ettim, bi nokta vardı bende.. O noktadan sonra aynadaki beni tanıyamadım ve yaşadığım o hayal kırıklıklarını toparladım hepsini birer birer sarıp sarmaladım. Hissettiklerim ile değil, hak ettiklerimi hatırlattılar bana.
İnsanın tek olduğunu, öğrettiler. Bencil oldukları kadar acımasız olduklarınıda. Karamsar konuşmak istemem ve de tarzım değildir hiç lakin gecenin verdiği sakinlik ve dinlediğim şarkı yüzündende biraz içimi döküyor gibi oldum soruyu görünce ahahaha bunun için af ola 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
Başkalarının tercihlerini kendi istekleri sanan insancıkların gün geçtikçe artır olduğunu. Sonrada ne istediğini bilmediğini de kabul etmiyor olduklarını.
İnsanlar bana şunu öğretti: Herkes gelir gider ama kendin hep yanında kalırsın 🌙 Kimseye körü körüne güvenmemeyi, ama yine de kalbimi tamamen taşlaştırmamayı da öğrettiler. Yani artık hem mesafeli hem sevgiye açık olmayı seçiyorum 💫