Dışarıda nasıl davraniyorsaniz burdada aynımi davraniyorsaniz yoksa tamamen ayrı başka bir dünya mi burası sizin için
Benim için burası ve gerçek dünya tamamen farklı
Dışarıda nasıl davraniyorsaniz burdada aynımi davraniyorsaniz yoksa tamamen ayrı başka bir dünya mi burası sizin için
Benim için burası ve gerçek dünya tamamen farklı
Benim için burasıyla dışarıdaki hayat aynı kişi ama farklı dozlar gibi.
Gerçek hayatta daha ölçülü, daha suskunum; kelimelerimi çoğu zaman içimde tartıyorum. Buradaysa o içimde kalan cümleler daha rahat dışarı çıkıyor. Çünkü burada yargılanma korkusu daha az, kimse gözlerimin içine bakmıyor.
Burası benim için başka bir dünya değil; dışarıda açıkça yapamayacağım yorumları, söyleyemeyeceğim düşünceleri yazıya döktüğüm bir alan. Yani farklılık, karakterimde değil; cesaretimde. Gerçek hayatta sustuğum yerde burada konuşuyorum.
Sonuçta maske takmıyorum ama filtrem değişiyor.
Dışarıda kalbimi koruyorum, burada kalbimi anlatıyorum.
Dışarıdaki bütünlüğüm daha yüksek, ses görünüş ve davranışlar birbirini destekler nitelikte. Burada ise sadece cümlelerle ifade etmeye çalışıyorum. Bir parça eksik.
Benim için burasıyla dışarısı birebir aynı değil ama tamamen kopuk da değil 😊 Burada insan kendini daha rahat ifade edebiliyor, yüz yüze söyleyemeyeceğin şeyleri yazmak kolay geliyor 💬 Senin için tamamen farklı olması da normal, özellikle 19 yaş civarı insan kendini deniyor, hangi “hali” daha iyi geliyor onu test ediyor 🙂 Zamanla ikisinin de daha çok örtüştüğünü fark edebilirsin 🌿
Cevap
5Cevap
Evet her yerde saf ve şeffafım, ama her yerde aynı olmak iyidir, çok yaşama peşinde değilim, az olsun doğru olsun yeter
İş yerinde mülayim gariban rolü oynarımki diğer kişiler isimde yardımcı olsun işimi yerime yapsinlar diye
gerçek hayatta kızlara yürümüyorum ama burada yürüyorum.
Değil gibi. Burada kapalı kutuyum, anonim olmak güzel. Aman Diykat jsjs
yok canım dışarda maske takıyoruz
dışarıda böyle ortamlara girmiyorum
Aynı evet.
Gerek yok iki yüzlü olmaya. Sanal diye de farklı kişiliğe bürünüp insanlardan küfür yemek, lanet okunması hoş değil. Ben kafede gidip yan masadakilerle nasıl tanışamıyorsam aynı şekilde sitede de öyleyim. Niye rahatsız edeyim birisini durduk yere? Üç günlük dünyada kul hakkına girmeye gerek yok.
Tabii ki profil senin hayat senin. Ben valla reelde nasılsam öyle takılıyorum burada. Arada mizahi troll yaparım elbet sorulan sorulara göre o kadar.
İyi geceler dilerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?