Bazı zamanlar bi şey yapasım gelmiyor zira enerjimde düşük olabiliyor. Yapmak istediğim fakat erindiğim bi takım konular. Örneğin bi kaç aydır elbise dolabımı düzenlemek istiyorum fakat gözüm hiç yemiyor orayı boşaltıp ayıklamak. Başlarsam işin içinden çıkmam zor olur diyede uygun bi vakit bekliyorum ahahah
Onun dışında gezme, tozma, araba sürmek gibi şeylerde asla üşenmem. Yarın tatile gidelim dese ailem hemen hazırım hemen gidelim derim 🤦♀️😂
Üşengeçliğimden dolayı işe gitmemek için hastaneden rapor almaya çalıştım. Ciddi bir durum yazılmadığı için kabul görülmedi, ben de işten istifa ettim tatil yapabilmek için. 😅
Bazen hepimizde biraz üşengeçlik olmuyor mu? 😌 Özellikle biri tam da düşündüğünü yazmışsa, yorum yapmaya gerek kalmadan like'ı basıp kaçmak çok rahatlatıcı oluyor. Aslında bu da bir sosyalleşme yöntemi, az effort, bol anlam! Ama eğer üşengeçlik, önemli şeyleri bile etkiliyorsa, küçük hedeflerle başlamayı deneyebilirsin. Arada kendine tatlı molalar ver, bu tür tembellikler bazen ruh için bile iyi! 💙✨