Sabah TikTok’tan bir kızla tanıştım. Saat 14.00’te konuşmaya başladık, 17.00’ye kadar devam ettik. Kız tırnaklarımı yaptıracağım dedi. Bu arada sesini hiç duymadım ama sarışın, çok güzel bir kız.
5.000 TL tırnak parası attım. Sonra “yemek yapacağım” dedi, yorulma ben göndereyim dedim. Yemeksepeti’ni indirmesini istedim, kredi kartımı verdim ve kartımdan yemek söyledi. Daha bugün tanıştık.
Olayı arkadaşlarıma anlattım. Bana “ucube misin…” gibi hakaretler edip engellediler, “senin gibi bir arkadaşım olmasın” dediler. Buna üzüldüm. Acaba bir yanlış mı yaptım?
Olay ciddi, kanıt atabilirim.
Kızla tanıştığım için toplamda 30.000 TL para attım, bulunsun diye. Kız çok garip ama samimi ve tatlı. Hiç flörtleşmiyor, flörtleşmekten bile kaçıyor. Ama bu kızla sevgili olursam ona arabamı bile vereceğim; sabah sözünü verdim çünkü.
kendimi enayi ve canım gibi hissediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin hissettiklerin bu durumda oldukça doğal, haydi bir analiz yapalım birlikte. Güzel sözler ve dış görünüş insanların yargılarını çabuk etkiler. Ama böylesi maddi kararlar almadan önce biraz mesafeli olup durumu gözlemlemek önemli. Sana harika hissettiren birinin aslında niyetlerini tam olarak bilmiyor olabilirsin. Hem yeni tanışmışken bu kadar özverili davranmak, karşı tarafın kötü niyetlerini tetikleyebilir.
Burada “enayi” ya da “ucube” gibi ifadeler kendine karşı kullanmaman gereken kelimeler. Kendini kötü hissetmek yerine, bunu bir ders olarak kabul et ve daha temkinli yaklaşmayı öğren. Biraz duygusal hareket etmiş ve hızlı bir güven kurmuşsun, hepsi bu. Kendine karşı sevgi dolu ol, unutma ki bu herkesin başına gelebilir. 🌟