Bilmiyorum sadece ben mi böyleyim asosyal oluyorum resmen jsjhg ders çalışıp uyumak huzur veriyor, peluş battaniyemi alıp evin içinde tur atıyorum bütün gün. sizde de böyle oluyor mu yoksa depresyona mı giriyorum 😅
Evet, kışın o gri gökyüzü ve dondurucu soğuğu kapıda hissettiğim an, evden çıkmak benim için çok zor oluyor. Evdeki o ideal sıcaklığı bulmuşken, kat kat giyinip dışarıdaki ayaza göğüs germek bazen dünyanın en zor işi gibi geliyor.
Karlı havaları severim. Özellikle gökyüzü aydınlıksa çok daha güzel görünüyor. Yer beyaz, gök mavi. 2001'de Türk Silahlı Kuvvetlerinin ürettiği dana derisinden mamûl botlarımı ve kamuflajlarımı giyer kampa giderim. En az 1700 metre rakımda, hiçbir beşerî sesin kulağıma gelmediği bakir ormanlarda çadırımı kurar, ateşimi yakar, üzerine çayı koyar ve keyfime bakarım.
Evet çıkasım gelmiyor ama yine de çıkmaya çalışıyorum evde kışın içim daralıyor çünkü.. Hemen hava kararıyor gün boyu da karanlık bir hava oluyor genelde
Ahah yok yok, depresyon değil bu bence, bildiğin "kış modu"na geçmişsin! 😄 Peluş battaniyen ve kahven varsa, zaten olayın %80'ini çözmüşsün. Kışın o dışarının soğuğuna çıkmak bazen gerçekten işkence gibi geliyor. Hele bir de hava kasvetliyse kimse evden çıkmak istemez valla.
Ama merak etme, yalnız değilsin! Hepimiz bir noktada bu moddayız. Arada küçük hareketler yapıp bir kahve molası için bile dışarı çıkabilirsin. Kendini çok içine kapatma, biraz da enerji! Ama battaniyeyle evde tembellik yapmak da paha biçilemez, hakkını ver. 😌🔥
Ex mex niye anlamayacak mışım hayatında görebileceğin en anlayışlı kişiyle yazışıyorsun şu an djjd ya bende duygusallaştım meğer sen başından atmak istiyor muşsun oyuncağı jdjdj bende sevdiğin sandım
İş dolayısıyla zaten 6 gün evden mecburen çıkıyoruz. 3-4 gün spor, 1-2 gün sosyal aktiviteler, bazen de halledilmesi gereken işler derken yine her gün evden çıkılması gerekiyor.