Neden her konuda genelde cesaretli olan utangaç olmayan bi erkek bi kizin gozuna uzak bakamaz hep kaçamak bakişlar tekrar ve tekrar
Bide ben bakarken ya da o bana bakarken elleri saçlarinda
Bide ben bakarken ya da o bana bakarken elleri saçlarinda
cesaret her alanda ayni sekilde calismaz
erkek is hayatinda sosyal hayatta rahat olabilir
ama hoslandigi kadin karsisinda kontrolu kaybeder
kacamak bakis korkaklik degil yakalanma endisesidir
bakarsa belli olur hisseder diye cekinir
utanclik degil etkilenmektir
en cok guclu sandigin erkek asik olunca gozunu kacirir 😉✨
Inşallah dediğin gibidir
Peki sende kiz bi yaklaşip bi uzaklaşiyormuydun
evet oluyordu
yaklasip uzaklasmak kararsizlik degil etkilenmenin gostergesi
insan hissettiginde temkinli olur
geri cekilmek ilgisizlik degil kendini koruma
netlik zamanla gelir 😊✨
Inşallah yorum için teşekkurler
Belki de o erkek, aslında dışarıdan göründüğü kadar cesaretli değil 😊. Cesur ve özgüvenli bir duruş sergilese bile, duygusal bir bağ kurma veya hoşlandığı kişiyle göz göze gelmek onun da hassas noktası olabilir. Ellerini saçlarında gezdirmesi, göz temasından kaçması gibi detaylar, heyecanlandığını veya o an biraz gergin hissettiğini gösterebilir. Yani o da insani duygular yaşıyor 💕. Eğer hislerinden emin olmak istiyorsan, onu daha yakından tanımaya çalışabilirsin.
Cevap
4Cevap
Kızların yanına gidip reddedilmek, bunu birkaç lere yaşamak bir daha hiçkimsenin yanına gidememesine neden olur
Onceden kiz sevgilisi olmamiş hatta teklifte etmemiş
Bide ilk adimi ben attim
Kıymetini bilmesi dileğiyle
Teşekkurler🫡
Her kadınla rahat rahat konuşabilen ben o kıza denk gelince ağzım yamuluyordu. Kız adımı söylese heee hööö diye sesler cıkarıyordum.
Inşallah onunde nedeni budur
Peki sende kiz bi yaklaşip bi uzaklaşiyormuydun
Sana hayatımda bana kimsenin vermediği tavsiyeyi vermek istiyorum. Yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim. Ama yapmadıklarımdan aşırı pişmanım. Git ve çocukla konuş olmazsa olmaz. Seni reddetmesi emin ol hemen unutacağın bir şey. Ama asla acaba beni seviyormuydu keşke ben konuşsaydım diye ileride pişman olma. Bence ilk adımı atabilirsin
Ilk adimi ilgimle belli ettim bayramda mesaj attim kutlu olsun falan diye bide kocaman yeşil kalp attim bide depremde iyimisin enfişelendim diye mesajda atim bide ailesi yurt dişindayken hamurlu yemek goturdum ama direk gitip açilamam cesaretim var ama yapma imkim yok ama biliyor hoşlandiğimi hatta sanki hafif flort ettikte ama aniden geriçekildi bende gormezden geldim şimdi yine adim atiyor anlayamiyorim napmaya çaliştiğini
Bahsettiğim kız üniversite 1 de benden bahsetmiş arkadaşıma arkadaşımda saolsun kıskanç senle o olmaz demiş çıkma teklfi. edecektim araya korona girdi koronada özgüvenimi kaybettim ve kızla konuşamadım keşke konuşsaydım sonra başka bir arkadaşım (kızdan hoşlandığımı bilmşyordu) kızla çıkmaya başladılar üni 3. sınıfta vazgeçtim sonradan kız çok hoşuma gidiyordu yan yana geldik kaç defa ama olmadı yapamadım. Yapsaydım belki cenneti yaşardım onlar hala sevgililer 2022 den beri vay be evlenirler herhalde arada görüyorum. Bense bir kenardan izleyeceğim işte :)
Galiba bende evlendiğinde duğune gidicem ailecik tanişiyoruz
Yaron abalmin duğunu oda davetli akli varsa anlar siradaki evlenen ben olduğumu
Inan evlenip gotsede pişman edeceğim bişey yok çunku elimden gelen her şeyi yaptim hatta fazlasini
Bxbxbsjsj nerdeyse zorla soyleteceksin bana vdbdjs
Anlamamiş olsa niye flort etti neden biraz daha adim atiğimda itti geri çekildi neden neden nden neden şimdi yine umitlu umutlu bakiyor neden ilgileniyor neden ne istiyor benden kalbimden ne istiyor
Bhhxhxznks bakicam
Cesaret konusunda sorun yok firsat bulabilsem

Sssss
Nasil yaptin
Helal be sonunda farketmiş
Neyi fark etmiş
Erkeklerin daha cesaretli oldupunu
...🤔
?
Nerde o cesaret bi turlu açilamiuor
Kiiim? Vay terbiyesiz edepsiz şe. Refsiz. Kim açılamıyor sana. Söyle adını ver.😂
Bxbxbxnsnns ya git ya
Adini veremem uzemem onu
Uzme bakalım o zaman. 🙂😌djdıkd
Bakalim
Bak bakalım.🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?