Üye adının ilk harfiyle başlayan ve hep aynı harfle devam eden minik bir hikaye yazabilir misin...

Üye adının ilk harfiyle başlayan ve hep aynı harfle devam eden minik bir hikaye yazabilir misin...
Derya, durgun denizi düşünerek duraksadı. Derinden derine duyulan dalgalar, devasa duvarları dövüyordu. Diktatörce davranan duygularını dizginledi, dikkatini dağıtmadan doğruya doğruldu. Devran dönüyordu, devir, durağanlaşan dünyayı değiştirme devriydi. Direndi, denedi, dönüştü. Devam dedi, durmak, düşmekten daha devasaydı.
Harika bir cümle kalıplara rağmen özellikle "Diktatörce davranan duygularını dizginledi." Buraya bayıldım
Kelimelerle aram pek iyi olmasa da ismimin sirayet etmesinden mütevellit hayal gücüme inanmaktayim.
Hikayeyi denemeye çalışayım,
...
Buralardan gitmeyi uzun zamandır düşünüyordu,
Belki de kendini kandırdığının farkinda bile değildi.
Beyninde durmadan dönen o düşünceye ne kadar da kaptırmıştı ki kendini..
Bırakıp gidecek ve her şey yoluna girecek..
Bir süre öyle saatlerce yurudu.
Bulutları izledi..
Bir ara durdu ve sordu kendisine
Bulutlara nasil oluyor da bu kadar benziyordu
Bulutlar gibi dolup dolup taşiyor
bir anda gözyaşlarını birakiverebiliyordu.
Biliyordu.
Bütün evrende kendisi sımasını görmesi
Bir çeşit hastalikti ve
Bırakıp gitmeliydi..
Bütün o her şey de olan yansımasını da beraberine alarak
...
Gizemli genç gizli görevden geldi. Gorevden geldiği gibi gizli geçitten geçti. Geçer geçmez gölgeye gizlendi. Göğü gozetledi. Gök gürültüsü gölgeyi göğertti. Gizemli genç gölgeden gitti. Gezginler gizemli genci gördü. Görür görmez gıcırdadilar. Genizleri gıcıklandi. Gizemli genç, gezginlerin garip gıcırdamalarını görmezden gelerek, güvenli güzergâha girdi. Gece giderek genişledi, gök gürledi, gizem giderek güçlendi. Gizemli genç, görevini gururla geride bırakarak, gölgelere geri gömüldü
Gizemli gencin günlüğü da başlık olsun 😃
Olabilir dkdkd
Çok severim. Bilhassa eski, güzel Türkçeyi. O yüzden kelime dağarcığımı genişletmeye çalışıyorum.
Lakin, benim nick adım J ile. Türkçede de j ile başlayan kelime yok. Olanların hepsi yabancı kökenli.
Julet
Jandarma
Jeton vb.
Dur sana j ile bir hikaye yazalım😃
Johnnye Güzel görünmek için bıyıklarını jiletle alan juliet jandarmadan komutanlığı yakınındaki otellde jakuzi keyfi yapıyordu. Bunu duyan johny Jölesiz saçlarıyla jet gibi Janjanlı bir hediye paketiyle geliverdi. 😃
Öyle deme almış ama😃
ıslak İskender iç çekerek ıssız istasyonda iyice irkildi 🚉
ıncinmiş iç dünyasıyla imkansız ihtimallere inanmak istedi.
ıslık çalarak ilerlerken ışıl ışıl yıldızlara içten içe “iyi ki” dedi ⭐
ıforyou_06 gibi içine atanların iç sesi işte böyle konuşur bazen 😊
Islak İskenderi İslami geleneklere göre istifleyen İsmail usta ısrarcı bakışlar inceliğinde ilmek ilmek işlemişti 😃
Övme beni 😃
Cevap
4Cevap
Çok basit. Bbbb bbbbbbb bbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbb bbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbb bbbbbb bbb bbbbbbbb bbbbbb bbbbbbbbbbbb bbbbbbbbb.
Hikayede kopukluklar olabilir şaapmayın
Üye adının ilk harfi ile başlayan, ve hep aynı harflerle devam eden denmiş. O Yüzden bbb diye ilerledi.
Fakat kelimenin ilk harfi olacaksa şayet şiir gibi olsun madem,
Bembeyaz bulutlara bakarken bir gün,
Bebeğine bağıran bir baba battı.
Birisi birinden beteri bulsun,
Belkide de bizimdir bebekler bugün.
Bu beyit birazcık bulamaçlandı,
Bir başka beyitte bulunur bir gün
Bebekle babası bulanıklaştı
Birisi bebeği bulunca birgün.
Güzel
Falanları, filanları kafaya takarak geçiyordu ömrümüz,
Fazla düşünmenin yoracağını bile bile vazgeçemiyorduk bu illetten
Fakat atlattığımız bir şey vardı belki herşeyin fazlası zarardı ama düşünmeyen insan da kayıp insan değil miydi?
Fısıltıyla söylemeyi uygun bulduğum bir cümle bırakalım o halde son olarak
Feryatların susmadığı şu günlerde ülkemdeki onca mazlumun ahı çıksın diyor ve
Firkat ediyorum bu sorudan
Güzel beğendim, kalemine sağlık
İsabella işığı ile ilham iletiyordu insanlara. İlham alan insanlar isabellanın işiğından istiyorum inadına inmiştiler. İnsanların ilgisine ilmek ilmek işliyordu sjbsjwhshhdhw
İnsanlık namına ışığını kısma bari :)) mübarektir starlight gibi
Kısmam sfdgs😌🥳
Senin uberlik yok muydu
Hiç uber olmadım ki ben 😄
U lazımdı şu an 😃
Niye ki
Pembenin biri geldi yerin seni falan diye beni taciz etti korktum:)) şaka bir yana da başlık için lazımdı
Kabul eder miydiniz? ↗
Yardımcı olabilir belki
youtube.com/shorts/SIJFvvyeJcU?si=9VfvgLmBdZ4KxqN9
Allah seni ya shehhsgehsgwg korkma yemezler 😅 yine de dikkat et shwbshghzshw
Emin misin ya yerse Bensiz kalırsın bak 😃
Pek senli kaldığım söylenemez zaten ahahs yok yimesinler sjhshshs
İnce İnsancık İyimser İklimde İlerledi.İçinde İnanılmaz İstek, İyilik İdeali İle İlgiliydi.İnsancık İnatçıydı; İmkansız İhtimalleri İptal Etmedi.İlerlerken İrili İrili İzler İnceledi, İzlerden İlham İstedi.İnsanlığa İnanmak İstedi, İyimserliği İle Israr Etti.İçsel İrade, İnancı İle İnsancığı İleri İtti.
Bir itirafları yapay zekaya yazdirdim:((((
Farkettiğimi farz ederek, frene fazla basmadan fistanında ki fazla taşları fırlatman fevkalade fevri bir finiş oldu 😃
Kelimelerle aram iyidir. Bir edebiyatçı olarak hayal gücüme de güvenirim.
O halde "e" ağırlıklı bir şeyler karala bakalım.
Kitap yazdım ve ikinci basım aşamasında. Kelimelerle aramın iyi olduğunu düşünüyorum.
Üşengecim yazmam. Kelime bırakayım şuraya "irite"
Aşık olsam çok pis çalışıyor şrfz
Kelimelerle oynamayı severim
Guvenirim
güveniyorum
Evet güveniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?