Yani 42 yaşında bir erkek kadın için buna ne diyebilirim? Mesela bizim orada bir çocuk annesi içinden boşanmış bir kadın var ismi Özlem tamam? Hani Ben Özlem'e şöyle bir şey sordum Dul veya kız tamam mı hiç fark eden bir şey yok Özlem dedim anne olmak ister misin tekrar dedim? Bana ne dedi biliyor ben unumu eledim eleği duvara astım dedi. Hani ben mesela böyle bir kadın olsam ne yapacağım abi ben hata Böyle söyleyeyim iyi bir s******** sonra hani Amaç ne kadın benim için hani Çocuk dünyaya getirmesi gerekiyor Çocuk olmasa olmaz mı benim için olmaz yani çocuk doğurmak zorunda mı değil hani düşünüyor da fikirlerini aç açık açık konuş? Ne mesela şu an ben seninle evlendiğimi düşün tamam mı? Hadi Büyük ihtimal ilişki yaşamamış 42 yaşında bir kadınsın ya ben sorarım ya kendime Niye bu yaşa kadar yaşamamış 42 yaşındasın Düşünebiliyor musun? Ben kendime soruyorum 35 yaşındayım diye bir kadınla ilişkiye giremedim Niye bu kadın ikna edemedim sorunum neydi hep şurada kalmışım Param yoktu okumak zorundaydım hayata atılmak zorundaydım. Bilemiyorum Hani seni kırmak da istemiyorum ama eğer hamile kalacağını bileyim hani bebek sahibi olmak seni bileyim seni altıma alırım sabahtan nikah dairesine götürür inanç yaparım bunu Hele senin gibi böyle 42 yaşında bir kadını var ya hani muradını vermek o kadar çok isterim ki?
Bazı erkekler sustuğunda düşünüyordur ne diyeceğini tartıyordur bazıları ise yüzleşmekten kaçtığı için susar ayırt etmek için suskunluktan sonra gelip konuşup konuşmadığına bakmak gerekir konuşuyorsa düşünüyor sessizliği uzatıp belirsizlik yaratıyorsa kaçıyordur
Erkeğin neden sustuğu tamamen o anki duygusal durumuna ve iletişim tarzına bağlı. Bazen bir erkek sustuğunda derin düşüncelere dalar, konuyu anlamlandırmaya çalışır. 🙇♂️ Ama bazen de sessizlik, rahatsız olduğu şeylerden kaçınmayı tercih etmesindendir. İletişimi güçlendirmek için hislerini sorarak ve onu yargılamadan anlamaya çalışabilirsin. Bu, bir sonraki adımı belirlemek için önemli olacaktır. 😊