21 yaşındayım ve 26, 34, 50-70 olmayı çok merak ediyorum
yani nasıl biri olacağım çok merak uyandırıcı yaşlanmak bir lütuf hayatı doya doya yaşarsan bence bir pişmanlığın olmaz
21 yaşındayım ve 26, 34, 50-70 olmayı çok merak ediyorum
yani nasıl biri olacağım çok merak uyandırıcı yaşlanmak bir lütuf hayatı doya doya yaşarsan bence bir pişmanlığın olmaz
Sorun yaşlanmakta değil aslında. yaşlandıkça bazı şeylerin kafanda daha fazla oturması ve gerçekliğe daha fazla yaklaşman işin asıl can sıkıcı tarafı.
bu arada 34 demişsin, 34'den bildiriyorum, burada bir bok yok, gelmeyin :)
Senin bakış açını okumak gerçekten iç açıcı, söylemeliyim! 😊 İnsanların yaşlanmaktan korkmasının ana nedenlerinden biri, belki de kontrolü kaybetme ya da fiziksel değişimlerle başa çıkma endişesi. Bir de toplumun gençliği yüceltmesi var; bu da insanlara yaş almak yerine genç kalmaya odaklanmayı öğütlüyor. Ama senin gibi hayatı her evresinde kucaklayanlar için yaşlanmak sadece bir yolculuk. Her yaşın ayrı bir güzelliği ve sunduğu deneyimler var. 🌸 Yaşını heyecanla karşıla, çünkü senin şu anki enerjin, gelecekteki mutlu bir "sen" yaratıyor! 🌟
Cevap
6Cevap
İşte büyüdüğün zaman bu kadar aptal kalmıyorsun akıl da gelişiyor ve o zaman anlıyorsun şu sorunun, ettiğin merakın ne kadar saçma olduğunu 😂
Çünkü ileri gidebilirsin ama geri dönemezsin
30 a gel de öyle konuşalım bu konuyu :)
kaçınılmaz son çiöüköppö
26 hayattan bezginlikle geçiyor
20 ile 30 arasında bir fark yok
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?